Anbefalet rute
Almeria
Rejs direkte til Melilla med færge
Melilla
Se priser
Alternative ruter
Almeria
Rejs med færge til Nador
Nador
Rejs med færge til Motril
Motril
Rejs med færge til Melilla
Melilla
Se priser
Almeria
Rejs med tog, samkørsel til Granada
Granada
Rejs med bus til Motril
Motril
Rejs med færge til Melilla
Melilla
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Almeria til Melilla?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Almeria til Melilla? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Almeria til Melilla er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Almeria til Melilla, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Almeria til Melilla.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, Grandi Navi Veloci eller FRS Iberia, så du kan finde det Almeria Melilla færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas eller Baleària tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Almeria til Melilla, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Almeria - Melilla

Afgangshavn
Almeria
Spanien
Andalusien
Ankomsthavn
Melilla
Spanien
Afstand
177 km
Færgeselskaber
Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, Grandi Navi Veloci, FRS Iberia
Hyppighed af overfarter
11 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
4 timer 20 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Almeria Melilla: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Almeria til Melilla, kan du finde billetter fra 336 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 1537 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Almeria til Melilla, er 910 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Almeria til Melilla er 7 timer 6 minutter. De langsomste færger vil være 8 timer 1 minutter om at nå Melilla, mens de hurtigste både vil ankomme til Melilla på 6 timer. Den første færge forlader havnen i Almeria kl. 01:00. Den sidste båd til Melilla afgår fra havnen i Almeria kl. 23:59.

Gennemsnitspris for Almeria til Melilla færgeoverfart
910 kr.
Prisinterval på færger Almeria Melilla (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
336 kr. - 1537 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Almeria Melilla
7 timer 6 minutter
Afgangstid for første færge til Melilla
01:00
Tidspunkt for sidste færge til Melilla
23:59
Ankomsttid for første færge til Melilla
06:00
Ankomsttid for sidste færge til Melilla
22:00

Hvorfor tage færgen fra Almeria til Melilla?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Almeria til Melilla være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Melilla. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Almeria til Melilla er en ideel måde at rejse på.

Så du behøver ikke at bekymre dig om mængden af bagage
Med tog, bus eller fly er der ofte en overgrænse på 1 gratis bagagestykke, og hvert yderligere stykke bagage medfører en ekstra omkostning. Når du går om bord på en Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas eller Baleària-færge i Almeria, kan du dog frit tage så meget bagage med, som du vil, så længe den er indeholdt i dit køretøj. Hvis du rejser uden bil, vil du være begrænset i dine bevægelser under hele rejsen til Melilla. Det er dog værd at spørge Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas eller Baleària-personalet, om skibet har et bagageopbevaringsrum, hvor du kan lade din bagage stå, indtil du når frem til Melilla.
Du skal ikke kede dig om bord... i modsætning til flyet
Generelt set er flyet den hurtigste måde at komme til Melilla eller et andet sted hen på, hvis man vil til Melilla. Men det er ikke altid behageligt at være bundet til sit sæde i mange timer. På Almeria-Melilla-overfarten med Baleària, Naviera Armas eller Acciona Trasmediterránea-færgen har du derimod fuld frihed til at spise, gå, underholde eller hvile dig. Tjenesterne og frihedsniveauet under en flyvning er radikalt anderledes!
Endelig at tage sig tid til at rejse
Det er velkendt, at vi lever i et samfund, hvor alting skal gå hurtigt, hurtigere og hurtigere. Sejlads med mindre end 40 km/t om bord på en Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas eller Baleària-færge på de 177 km mellem Almeria og Melilla vil være et afslappende stop. Alle skibe er udstyret med lounger, restauranter, promenadedæk og nogle gange meget mere... Det er ikke umuligt, at du vil føle, at du er ankommet for hurtigt til Melilla, for oplevelsen er så behagelig!

Hvilke selskaber opererer færger mellem Almeria og Melilla?

Hvis du ønsker at rejse mellem Almeria og Melilla med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas eller Baleària, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Acciona Trasmediterránea Almeria Melilla
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea blev grundlagt i 1989 og har hovedsæde i Barcelona, Spanien. Selskabet betjener Middelhavsregionerne Spanien, Frankrig og Italien. På Vivanoda kan du sammenligne Almeria-Melilla priser og bestille en Acciona Trasmediterránea billet mellem Almeria og Melilla. Acciona Trasmediterránea opererer 9 overfarter om ugen til Melilla fra Almeria, og rejsetiden er 4 timer 20 minutter. Flere oplysninger om Acciona Trasmediterránea
4 timer 20 minutter
9 overfarter om ugen
Naviera Armas Almeria Melilla
Naviera Armas
Naviera Armas er et færgeselskab med hovedsæde i Santa Cruz de Tenerife, De Kanariske Øer. Selskabet blev grundlagt i 1971 og tilbyder overfarter til flere destinationer på De Kanariske Øer, i Spanien og Marokko. På Vivanoda kan du sammenligne Almeria-Melilla priser og bestille en Naviera Armas billet mellem Almeria og Melilla. Flere oplysninger om Naviera Armas
Baleària Almeria Melilla
Baleària
Baleària blev grundlagt i 1997 og er et færgeselskab med base i Valencia, Spanien. Selskabet tilbyder overfarter til flere destinationer i Spanien, Frankrig og Italien. På Vivanoda kan du sammenligne Almeria-Melilla priser og bestille en Baleària billet mellem Almeria og Melilla. Baleària opererer 2 overfarter om ugen til Melilla fra Almeria, og rejsetiden er 5 timer. Flere oplysninger om Baleària
5 timer
2 overfarter om ugen

Hvor afgår færgerne i Almeria? Hvor ankommer bådene i Melilla?

Afgangshavn i Almeria

Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas eller Baleària færger afgår til Melilla fra følgende havne i Almeria:

Almeria
Kort

Ankomsthavn i Melilla

Baleària, Naviera Armas eller Acciona Trasmediterránea skibe ankommer til Melilla fra følgende havne:

Melilla
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Almeria til Melilla, tager det mindst 4 timer 20 minutter at tilbagelægge de 177 km fra Almeria til Melilla.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Almeria og Melilla om vinteren) og af færgeselskabet (Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas og Baleària). Der er i øjeblikket 11 overfarter om ugen fra Almeria til Melilla.

Der er 3 rederier, der forbinder Almeria og Melilla: Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas og Baleària.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, Grandi Navi Veloci, FRS Iberia.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, Grandi Navi Veloci, FRS Iberia på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Almeria Melilla booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Almeria og Melilla tilbagelægger du 177 km.

For at tage med båd fra Almeria til Melilla, kan du finde priser fra 336 kr. for den laveste, til 1537 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 910 kr..

Den første færge afgår fra Almeria kl. 01:00 til Melilla.

Den sidste færge til Melilla afgår normalt fra Almeria kl. 23:59.

Din Almeria til Melilla færge oplevelse

Hvis du aldrig har været på en færge før, er det svært at forestille sig, hvordan en dag på havet mellem Almeria og Melilla ville være. For at hjælpe dig med at fordybe dig i stemningen på et færgekrydstogt med Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, Grandi Navi Veloci eller FRS Iberia forklarer vi dig her de forskellige etaper af rejsen, fra du går om bord på skibet i Almeria til du går fra borde i Melilla. Du kan også finde praktiske oplysninger om Almeria og Melilla.

Afgang fra Almeria med færge

Her er de få trin, du skal tage, før din rejse med Almeria Melilla-færge begynder:

  • Præsentation i havnen i Almeria / Du skal ankomme til færgeterminalen i Almeria inden for den tidsfrist, som Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas eller Baleària har fastsat. Efter dette tidspunkt kan rederiet nægte dig ombordstigning.
  • Indtjekning på overfarten Almeria - Melilla / Gå til Baleària, Naviera Armas eller Acciona Trasmediterránea-skranken i færgeterminalen i Almeria for at tjekke ind med dit pas eller id-kort og dit reservationsnummer. Hvis du rejser i bil, skal du stille dig i de reserverede baner. Indcheckningen sker direkte fra dit køretøj.
  • Om bord på færgen til Melilla / Hold øje med talemeddelelser i færgeterminalen i Almeria, der opfordrer dig til at gå om bord. I dit køretøj vil personalet fra Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas eller Baleària fortsætte med at gå om bord linje for linje. Vent tålmodigt på, at det bliver din tur.

Livet om bord på færgen mellem Almeria og Melilla

På skibet fra Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas eller Baleària har alle deres egen rejsefilosofi. Mens nogle vil være tilbøjelige til at slappe af i en hyggelig lounge, vil andre gerne shoppe i butikkerne eller spise i selvbetjeningsrestauranten.

Melilla er i sigte, udstigning nært forestående!

Endelig kan du finde oplysninger om færgens ankomst til Melilla:

  • Anløb af Melilla Harbour / Du kan ikke vende tilbage til dit køretøj, før færgen er kommet til ro og har lagt til kaj i Melilla Harbour. Der er ingen grund til at skynde sig. Hvis du ønsker at vente, anbefaler vi, at du ser indsejlingen til Melilla Harbour fra yderdækkene.
  • Forlad din kahyt. / Du skal forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Melilla Harbour.
  • Forlad skibet og udforsk Melilla / Du kan relativt hurtigt få din bil ud af færgens store garage, når dørene er åbne. Som fodgænger kommer du endnu hurtigere ud. En toldkontrol kan ikke udelukkes i Melilla. Endelig begynder dit ophold i Melilla for alvor!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt