Anbefalet rute
Motril
Rejs direkte til Melilla med færge
Melilla
Se priser
Alternative ruter
Motril
Rejs med bus, samkørsel til Malaga
Malaga
Rejs med fly, færge til Melilla
Melilla
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Motril til Melilla?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Motril til Melilla? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Motril til Melilla er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Motril til Melilla, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Motril til Melilla.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas eller FRS Iberia, så du kan finde det Motril Melilla færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Naviera Armas, FRS Iberia eller Baleària tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Motril til Melilla, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Motril - Melilla

Afgangshavn
Motril
Spanien
Andalusien
Ankomsthavn
Melilla
Spanien
Afstand
170 km
Færgeselskaber
Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, FRS Iberia
Hyppighed af overfarter
6 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
5 timer 50 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Motril Melilla: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Motril til Melilla, kan du finde billetter fra 418 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 1500 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Motril til Melilla, er 948 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Motril til Melilla er 7 timer 15 minutter. De langsomste færger vil være 7 timer 30 minutter om at nå Melilla, mens de hurtigste både vil ankomme til Melilla på 6 timer. Den første færge forlader havnen i Motril kl. 08:00. Den sidste båd til Melilla afgår fra havnen i Motril kl. 23:00.

Gennemsnitspris for Motril til Melilla færgeoverfart
948 kr.
Prisinterval på færger Motril Melilla (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
418 kr. - 1500 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Motril Melilla
7 timer 15 minutter
Afgangstid for første færge til Melilla
08:00
Tidspunkt for sidste færge til Melilla
23:00
Ankomsttid for første færge til Melilla
06:30
Ankomsttid for sidste færge til Melilla
14:00

Hvorfor tage færgen fra Motril til Melilla?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Motril til Melilla være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Melilla. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Motril til Melilla er en ideel måde at rejse på.

Du skal ikke kede dig om bord... i modsætning til flyet
Generelt set er flyet den hurtigste måde at komme til Melilla eller et andet sted hen på, hvis man vil til Melilla. Men du sidder fast i dit sæde, fastspændt af din sikkerhedssele, og der er næsten ingen mulighed for at rejse. På Motril-Melilla-overfarten med Baleària, FRS Iberia eller Naviera Armas-færgen har du derimod fuld frihed til at spise, gå, underholde eller hvile dig. En flyrejse vil aldrig give dig så mange tjenester under rejsen.
Fordi det er den ideelle måde at rejse med din familie på!
Hvis du har børn, er der ingen bedre måde at rejse fra Motril til Melilla som familie end med færge. Alt er enklere. Så snart du forlader Motril, kan du forestille dig, at dine børn udforsker skibet, bruger lange perioder på at lege i legeområderne for børn eller i videospil og spillehaller (for teenagere), ser de nyeste film i biografen, deler et familiemåltid i restauranten, eller beundrer et trylleshow eller andre utallige aktiviteter. Dine børn vil huske færgeturen fra Motril til Melilla i lang tid.
For at nyde den utrolige havudsigt
Når vi tager på ferie ved havet, søger vi normalt så meget som muligt efter havudsigt (på restauranten, på hotellet, på en vandretur...). På Motril Melilla-overfarten, uanset om du er på dækket, spiser i restauranten eller slapper af i de komfortable saloner på Naviera Armas, FRS Iberia eller Baleària-skibet, vil du simpelthen sidde på første række til det utrolige skue, som havet byder på. Overalt giver store vinduer dig en ekstraordinær udsigt over det azurblå hav, så du kan få mest muligt ud af dets beroligende kraft.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Motril og Melilla?

Hvis du ønsker at rejse mellem Motril og Melilla med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Naviera Armas, FRS Iberia eller Baleària, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Naviera Armas Motril Melilla
Naviera Armas
Naviera Armas er et færgeselskab med hovedsæde i Santa Cruz de Tenerife, De Kanariske Øer. Selskabet blev grundlagt i 1971 og tilbyder overfarter til flere destinationer på De Kanariske Øer, i Spanien og Marokko. På Vivanoda kan du sammenligne Motril-Melilla priser og bestille en Naviera Armas billet mellem Motril og Melilla. Flere oplysninger om Naviera Armas
FRS Iberia Motril Melilla
FRS Iberia
FRS Iberia er et færgeselskab med base i Spanien, der sejler til Spanien og Marokko. På Vivanoda kan du sammenligne Motril-Melilla priser og bestille en FRS Iberia billet mellem Motril og Melilla. FRS Iberia opererer 6 overfarter om ugen til Melilla fra Motril, og rejsetiden er 5 timer 50 minutter. Flere oplysninger om FRS Iberia
5 timer 50 minutter
6 overfarter om ugen
Baleària Motril Melilla
Baleària
Baleària blev grundlagt i 1997 og er et færgeselskab med base i Valencia, Spanien. Selskabet tilbyder overfarter til flere destinationer i Spanien, Frankrig og Italien. På Vivanoda kan du sammenligne Motril-Melilla priser og bestille en Baleària billet mellem Motril og Melilla. Flere oplysninger om Baleària

Hvor afgår færgerne i Motril? Hvor ankommer bådene i Melilla?

Afgangshavn i Motril

Naviera Armas, FRS Iberia eller Baleària færger afgår til Melilla fra følgende havne i Motril:

Motril-Granada
Kort
Motril
Kort

Ankomsthavn i Melilla

Baleària, FRS Iberia eller Naviera Armas skibe ankommer til Melilla fra følgende havne:

Melilla
Kort
Andre alternative overfarter mellem Motril og Melilla
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Motril til Melilla, tager det mindst 5 timer 50 minutter at tilbagelægge de 170 km fra Motril til Melilla.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Motril og Melilla om vinteren) og af færgeselskabet (Naviera Armas, FRS Iberia og Baleària). Der er i øjeblikket 6 overfarter om ugen fra Motril til Melilla.

Der er 3 rederier, der forbinder Motril og Melilla: Naviera Armas, FRS Iberia og Baleària.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, FRS Iberia.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, FRS Iberia på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Motril Melilla booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Motril og Melilla tilbagelægger du 170 km.

For at tage med båd fra Motril til Melilla, kan du finde priser fra 418 kr. for den laveste, til 1500 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 948 kr..

Den første færge afgår fra Motril kl. 08:00 til Melilla.

Den sidste færge til Melilla afgår normalt fra Motril kl. 23:00.

Din Motril til Melilla færge oplevelse

Hvis du aldrig har været på en færge før, er det svært at forestille sig, hvordan en dag på havet mellem Motril og Melilla ville være. For at hjælpe dig med at fordybe dig i stemningen på et færgekrydstogt med Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas eller FRS Iberia forklarer vi dig her de forskellige etaper af rejsen, fra du går om bord på skibet i Motril til du går fra borde i Melilla. Du kan også finde nogle turist- og praktiske oplysninger om Motril og Melilla.

Afgang fra Motril med færge

Før din Motril Melilla færgetur begynder, er her de få skridt, du skal tage før du går om bord:

  • Præsentation i havnen i Motril / Du skal ankomme i havnen i Motril i god tid. Tjek venligst dette med dit Baleària, FRS Iberia eller Naviera Armas-selskab. Efter dette tidspunkt kan rederiet nægte dig ombordstigning.
  • Indtjekning på overfarten Motril - Melilla / Gå til Baleària, FRS Iberia eller Naviera Armas-skranken i færgeterminalen i Motril for at tjekke ind med dit pas eller id-kort og dit reservationsnummer. Hvis du rejser i bil, skal du stille dig i de reserverede baner. Indcheckningen sker direkte fra dit køretøj.
  • Om bord på færgen til Melilla / Hold øje med talemeddelelser i færgeterminalen i Motril, der opfordrer dig til at gå om bord. I dit køretøj vil personalet fra Naviera Armas, FRS Iberia eller Baleària fortsætte med at gå om bord linje for linje. Vent tålmodigt på, at det bliver din tur.

Om bord på skibet mellem Motril og Melilla

På skibet fra Naviera Armas, FRS Iberia eller Baleària har alle deres egen rejsefilosofi. Nogle vil slappe af i en af de liggende lounger, andre vil udnytte alle de tjenester, der tilbydes om bord, eller blot nyde udsigten over havet fra skibets dæk.

Melilla er i sigte, udstigning nært forestående!

Endelig kan du finde oplysninger om færgens ankomst til Melilla:

  • Anløb af Melilla Harbour / Du kan ikke vende tilbage til dit køretøj, før færgen er kommet til ro og har lagt til kaj i Melilla Harbour. Der er ingen grund til at skynde sig. Nyd i stedet ankomsten til Melilla havn fra bådens dæk.
  • Forlad din kahyt. / Du skal forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Melilla Harbour.
  • Forlad skibet og udforsk Melilla / Det går ret hurtigt at køre ud af skibets garage. Som fodgænger kommer du endnu hurtigere ud. Toldpersonalet i Melilla havn kan give dig en kontrol. Endelig begynder dit ophold i Melilla for alvor!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt