Anbefalet rute
Alonnisos
Rejs direkte til Agios Konstantinos med færge
Agios Konstantinos
Se priser
Alternative ruter
Alonnisos
Rejs med færge til Skiathos
Skiathos
Rejs med færge til Agios Konstantinos
Agios Konstantinos
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Alonnisos til Agios Konstantinos?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Alonnisos til Agios Konstantinos? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Alonnisos til Agios Konstantinos er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Alonnisos til Agios Konstantinos, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Alonnisos til Agios Konstantinos.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Anes Ferries, Magic Sea Ferries, Hellenic Seaways, Sea Jets eller Aegean Flying Dolphins, så du kan finde det Alonnisos Agios Konstantinos færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Magic Sea Ferries eller Hellenic Seaways tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Alonnisos til Agios Konstantinos, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Alonnisos - Agios Konstantinos

Afgangshavn
Alonnisos
Grækenland
Sporaderne Øer
Ankomsthavn
Agios Konstantinos
Grækenland
Afstand
108 km
Færgeselskaber
Anes Ferries, Magic Sea Ferries, Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Flying Dolphins
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Alonnisos Agios Konstantinos: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Alonnisos til Agios Konstantinos, kan du finde billetter fra 373 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 1440 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Alonnisos til Agios Konstantinos, er 910 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Alonnisos til Agios Konstantinos er 3 timer 50 minutter. De langsomste færger vil være 4 timer om at nå Agios Konstantinos, mens de hurtigste både vil ankomme til Agios Konstantinos på 3 timer 30 minutter. Den første færge forlader havnen i Alonnisos kl. 15:30. Den sidste båd til Agios Konstantinos afgår fra havnen i Alonnisos kl. 17:00.

Gennemsnitspris for Alonnisos til Agios Konstantinos færgeoverfart
910 kr.
Prisinterval på færger Alonnisos Agios Konstantinos (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
373 kr. - 1440 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Alonnisos Agios Konstantinos
3 timer 50 minutter
Afgangstid for første færge til Agios Konstantinos
15:30
Tidspunkt for sidste færge til Agios Konstantinos
17:00
Ankomsttid for første færge til Agios Konstantinos
19:30
Ankomsttid for sidste færge til Agios Konstantinos
20:30

Hvorfor tage færgen fra Alonnisos til Agios Konstantinos?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Alonnisos til Agios Konstantinos være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Agios Konstantinos. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Alonnisos til Agios Konstantinos er en ideel måde at rejse på.

Endelig at tage sig tid til at rejse
Vi lever i et samfund, hvor alting går hurtigere og hurtigere og hurtigere. Alligevel vil du nyde at sætte sejl fra Alonnisos på en Magic Sea Ferries eller Hellenic Seaways-færge, der tilbagelægger de 108 km til Agios Konstantinos med mindre end 40 km/t. Alle skibe er udstyret med et væld af tjenester (bar, restauranter, lounges, underholdning osv...). Måske fortryder du endda, at du ankommer til Agios Konstantinos så hurtigt!
For at få lidt havluft
De sundhedsmæssige fordele ved havluft er mange. I Alonnisos kan du, så snart du forlader havnen, gå en tur på dækket af Magic Sea Ferries eller Hellenic Seaways-båden og nyde havets brusen og den opkvikkende iltberigede havluft: en ægte thalassokur, der er meget effektiv til at ventilere lungerne! En følelse af velvære vil hurtigt få fat i dig. Dette vil gøre det muligt for dig at starte din ferie i Agios Konstantinos fuld af energi.
At du ikke bliver træt, i modsætning til i bilen
På grund af den forhøjede årvågenhed, der kræves for at køre bil på lange ture, er bilkørsel udmattende. Alonnisos Agios Konstantinos-færgeturen er det modsatte! Om bord, afhængigt af hvilket Magic Sea Ferries eller Hellenic Seaways-skib der er i drift, er alt designet til at give dig tid til at slappe af i roen i de komfortable liggestole, til at slappe af på yderdækkene, til at underholde og til at have det sjovt. Der er ingen tvivl om, at du ankommer til Agios Konstantinos helt afslappet.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Alonnisos og Agios Konstantinos?

Hvis du ønsker at rejse mellem Alonnisos og Agios Konstantinos med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Magic Sea Ferries eller Hellenic Seaways, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Magic Sea Ferries Alonnisos Agios Konstantinos
Magic Sea Ferries
Færgeselskabet Magic Sea Ferries driver overfarter i Grækenland og især søforbindelser mellem havnene i Alonnisos og Agios Konstantinos. På Vivanoda kan du sammenligne Alonnisos-Agios Konstantinos priser og bestille en Magic Sea Ferries billet mellem Alonnisos og Agios Konstantinos. Flere oplysninger om Magic Sea Ferries
Hellenic Seaways Alonnisos Agios Konstantinos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways blev grundlagt i 2000 og har hjemsted i Athen, Grækenland. Selskabet betjener de græske øer og den Ægæiske region. På Vivanoda kan du sammenligne Alonnisos-Agios Konstantinos priser og bestille en Hellenic Seaways billet mellem Alonnisos og Agios Konstantinos. Flere oplysninger om Hellenic Seaways

Hvor afgår færgerne i Alonnisos? Hvor ankommer bådene i Agios Konstantinos?

Afgangshavn i Alonnisos

Magic Sea Ferries eller Hellenic Seaways færger afgår til Agios Konstantinos fra følgende havne i Alonnisos:

Alonissos
Kort

Ankomsthavn i Agios Konstantinos

Hellenic Seaways eller Magic Sea Ferries skibe ankommer til Agios Konstantinos fra følgende havne:

Agios Konstantinos
Kort
Andre alternative overfarter mellem Alonnisos og Agios Konstantinos
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Der er 2 rederier, der forbinder Alonnisos og Agios Konstantinos: Magic Sea Ferries og Hellenic Seaways.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Anes Ferries, Magic Sea Ferries, Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Flying Dolphins.

Under din overfart mellem Alonnisos og Agios Konstantinos tilbagelægger du 108 km.

For at tage med båd fra Alonnisos til Agios Konstantinos, kan du finde priser fra 373 kr. for den laveste, til 1440 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 910 kr..

Den første færge afgår fra Alonnisos kl. 15:30 til Agios Konstantinos.

Den sidste færge til Agios Konstantinos afgår normalt fra Alonnisos kl. 17:00.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt