Anbefalet rute
Amorgos
Rejs direkte til Syros med færge
Syros
Se priser
Alternative ruter
Amorgos
Rejs med færge til Naxos
Naxos
Rejs med færge til Syros
Syros
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Amorgos til Syros?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Amorgos til Syros? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Amorgos til Syros er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Amorgos til Syros, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Amorgos til Syros.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som ANEK Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets, Small Cyclades Lines, Hellenic Seaways eller Minoan Lines, så du kan finde det Amorgos Syros færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra ANEK Lines, Sea Jets eller Blue Star Ferries tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Amorgos til Syros, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Amorgos - Syros

Afgangshavn
Amorgos
Grækenland
Cyclades Islands
Ankomsthavn
Syros
Grækenland
Cyclades Islands
Afstand
105 km
Færgeselskaber
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets, Small Cyclades Lines, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries
Hyppighed af overfarter
8 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
4 timer 30 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvorfor tage færgen fra Amorgos til Syros?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Amorgos til Syros være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Syros. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Amorgos til Syros er en ideel måde at rejse på.

For at nyde den utrolige havudsigt
Når vi er ved kysten, leder vi ofte efter steder, der tilbyder den bedste havudsigt. Du vil nyde en 360-graders udsigt over havet fra havnen i Amorgos til Syros, uanset om du spiser frokost eller slapper af i en af skibets lounger. Overalt giver store vinduer dig en ekstraordinær udsigt over det azurblå hav, så du kan få mest muligt ud af dets beroligende kraft.
For at få lidt havluft
De sundhedsmæssige fordele ved havluft er mange. I Amorgos kan du, så snart du forlader havnen, gå en tur på dækket af ANEK Lines, Sea Jets eller Blue Star Ferries-båden og nyde havets brusen og den opkvikkende iltberigede havluft: en ægte thalassokur, der er meget effektiv til at ventilere lungerne! En følelse af velvære vil hurtigt få fat i dig. Dette vil gøre det muligt for dig at starte din ferie i Syros fuld af energi.
Du får meget mere hvile end i bilen
Lange bilrejser er trættende og kræver konstant årvågenhed under kørslen. Amorgos Syros-færgeturen er det modsatte! Færgerne fra ANEK Lines, Sea Jets eller Blue Star Ferries er indrettet med områder, der er dedikeret til afslapning eller underholdning: lounger eller kahytter, udendørs solarium, barer og restauranter ... Der er ingen tvivl om, at du ankommer til Syros helt afslappet.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Amorgos og Syros?

Hvis du ønsker at rejse mellem Amorgos og Syros med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder ANEK Lines, Sea Jets eller Blue Star Ferries, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

ANEK Lines Amorgos Syros
ANEK Lines
Anek Lines er et græsk rederi, der driver ruten Amorgos-Syros og andre skibslinjer mellem Italien og Grækenland og mellem mange græske øer. På Vivanoda kan du sammenligne Amorgos-Syros priser og bestille en ANEK Lines billet mellem Amorgos og Syros. Flere oplysninger om ANEK Lines
Sea Jets Amorgos Syros
Sea Jets
Sea Jets er et græsk rederi, der blev oprettet i 1989. Det driver ca. 140 ruter mellem Piræus og Kreta og Kykladerne i øgruppen. På Vivanoda kan du sammenligne Amorgos-Syros priser og bestille en Sea Jets billet mellem Amorgos og Syros. Sea Jets opererer 1 overfarter om ugen til Syros fra Amorgos, og rejsetiden er 5 timer 50 minutter. Flere oplysninger om Sea Jets
5 timer 50 minutter
1 overfarter om ugen
Blue Star Ferries Amorgos Syros
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries er et græsk rederi, der sejler på ruten Amorgos-Syros og andre indenlandske overfarter mellem det græske fastland og dets utallige øer (Kykladerne, Det Ioniske Hav, Kreta og Dodekaneserne). På Vivanoda kan du sammenligne Amorgos-Syros priser og bestille en Blue Star Ferries billet mellem Amorgos og Syros. Flere oplysninger om Blue Star Ferries

Hvor afgår færgerne i Amorgos? Hvor ankommer bådene i Syros?

Afgangshavn i Amorgos

ANEK Lines, Sea Jets eller Blue Star Ferries færger afgår til Syros fra følgende havne i Amorgos:

Aegiali
Kort
Katapola
Kort

Ankomsthavn i Syros

Blue Star Ferries, Sea Jets eller ANEK Lines skibe ankommer til Syros fra følgende havne:

Port of Siros Ermoupoli
Kort
Andre alternative overfarter mellem Amorgos og Syros
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Amorgos til Syros, tager det mindst 4 timer 30 minutter at tilbagelægge de 105 km fra Amorgos til Syros.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Amorgos og Syros om vinteren) og af færgeselskabet (ANEK Lines, Sea Jets og Blue Star Ferries). Der er i øjeblikket 8 overfarter om ugen fra Amorgos til Syros.

Der er 3 rederier, der forbinder Amorgos og Syros: ANEK Lines, Sea Jets og Blue Star Ferries.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af ANEK Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets, Small Cyclades Lines, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra ANEK Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets, Small Cyclades Lines, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Amorgos Syros booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Amorgos og Syros tilbagelægger du 105 km.

Hvordan er en færgeoverfart fra Amorgos til Syros?

Hvis du aldrig har været på en færge før, er det svært at forestille sig, hvordan en dag på havet mellem Amorgos og Syros ville være. Vi vil derfor beskrive denne unikke rejseoplevelse, fra ombordstigning i Amorgos til udstigning i Syros, for at hjælpe dig med bedre at kunne projicere dig ind i ANEK Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets, Small Cyclades Lines, Hellenic Seaways og Minoan Lines' maritime verden. Du kan også finde praktiske oplysninger om Amorgos og Syros.

Klar til ombordstigning i Amorgos

Inden du tager af sted på din færgetur fra Amorgos Syros til Amorgos, er her nogle trin, du skal tage, inden du går om bord:

  • Tidspunkt for præsentation i Amorgos havn / Du skal ankomme i havnen i Amorgos i god tid. Tjek venligst dette med dit Blue Star Ferries, Sea Jets eller ANEK Lines-selskab. Efter dette tidspunkt er din reservation ikke længere garanteret.
  • Indtjekning til overfarten Amorgos - Syros / I færgeterminalen i Amorgos skal du kigge efter ANEK Lines, Sea Jets eller Blue Star Ferries-skranken og fremvise dit pas og bookingnummer. Hvis du rejser i bil, skal du stille dig i de reserverede baner. Indcheckningen sker direkte fra dit køretøj.
  • Om bord på færgen til Syros / I færgeterminalen i Amorgos udsendes der talebeskeder, som opfordrer dig til at gå om bord. Hvis du rejser i bil, vil Blue Star Ferries, Sea Jets eller ANEK Lines' personale give dig instruktioner om, hvordan du stiger om bord og parkerer dit køretøj på skibet.

Om bord på skibet mellem Amorgos og Syros

Under overfarten kan alle benytte sig af tjenesterne på ANEK Lines, Sea Jets eller Blue Star Ferries-skibet, som de ønsker det. Nogle vil slappe af i en af de liggende lounger, andre vil udnytte alle de tjenester, der tilbydes om bord, eller blot nyde udsigten over havet fra skibets dæk.

Færgen nærmer sig Syros, udstigning er nært forestående!

Her er nogle oplysninger om udstigning i Syros:

  • Syros Harbour er i sigte / Besætningen giver ikke adgang til garagen for at hente dit køretøj, før båden er fortøjet. Der er ingen grund til at skynde sig. I mellemtiden anbefaler vi, at du nyder ankomsten til Syros fra yderdækket.
  • Forlad din kahyt. / Du skal forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Syros Harbour.
  • Forlad skibet og udforsk Syros / Det går ret hurtigt at køre ud af skibets garage. Det er endnu hurtigere som fodgænger. En toldkontrol kan ikke udelukkes i Syros. Endelig er din ferie i Syros begyndt!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt