Rejser med færge fra Ancona til Grækenland

At rejse med færge fra Ancona til Grækenland er et fremragende valg! Ancona-Grækenland-færger drives af 2 rederier (Superfast Ferries eller Minoan Lines), der betjener havnene i Igoumenitsa, Patras, Korfu og Ancona.

For at være sikker på at finde en billig Ancona Grækenland bådbillet, anbefaler vi, at du bruger vores søgemaskine, som sammenligner tilbud, priser og køreplaner fra Superfast Ferries og Minoan Lines.

Med en samlet frekvens på over 13 overfarter om ugen, afhængigt af årstiden, har du masser af muligheder for at planlægge din Ancona Grækenland bådtur.

Den hurtigste overfart tager 16 timer (Ancona - Igoumenitsa) for en distance på 723 km og den længste 21 timer 30 minutter (Ancona - Patras) for en distance på 911 km.

Færge Ancona Grækenland i tal

Lande
Italien
Grækenland
Antal overfarter
13 overfarter om ugen
Antal havne
4
Antal færgeforbindelser
3
Antal færgeselskaber
2
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Mest populære Ancona Grækenland færgeoverfarter

Søg på Vivanoda efter de billigste, længste og hyppigste færger Ancona Grækenland. Sammenlign tilbud fra Superfast Ferries og Minoan Lines, og book din færgebillet fra Ancona til Grækenland.

Alle Ancona Grækenland færgeruter

Leder du efter en færge fra Ancona til Grækenland? Oplev de mest populære ruter, der giver dig mulighed for at sejle mellem disse forskellige regioner. Uanset om du ønsker at nå øer, historiske havne eller maleriske strande, er færger en bekvem og behagelig måde at rejse mellem Ancona og Grækenland på. Komfortable kahytter, restauranter om bord, biografer, børneaktiviteter ... færger fra Minoan Lines eller Superfast Ferries tilbyder fremragende faciliteter og service til hele familien.

For at planlægge din færgetur til Ancona, Korfu, Patras eller Igoumenitsa kan du bruge vores prissammenligningsværktøj til at finde de bedste tilbud på færgebilletter til Ancona og Grækenland, som sparer dig tid og penge. Ved hjælp af vores brugervenlige prissammenligningsværktøj kan du finde tilbud og fartplaner fra en række færgeselskaber, herunder Superfast Ferries eller Minoan Lines. Der er helt sikkert et tilbud, der passer til dine behov og dit budget. Søg blandt 3 færgeruter mellem Ancona og Grækenland!

Søg efter færger
Søg og book overnatning
Færge Ancona Grækenland - Billige bådbilletter

Guide til færgefart fra Ancona til Grækenland

Grækenland: Færgerejse og opdagelse af landet

Grækenland er et land med mange facetter og tusindvis af øer og småøer, der hver især byder på deres egen charme og atmosfære. Færger er et populært transportmiddel for rejsende, der ønsker at udforske de græske øer. Færgerne sejler normalt fra maj til september, men nogle ruter sejler også uden for denne periode. De vigtigste havne for færger i Grækenland er Athen, Piræus, Thessaloniki og Heraklion på Kreta.

De græske øer er berømte for deres naturlige skønhed, traditionelle arkitektur og fascinerende historie. En af de mest populære øer er Santorini, som er kendt for sin spektakulære havudsigt og sine hvide huse med blå tage. Øerne Mykonos og Rhodos er også meget populære og byder på et livligt natteliv og smukke strande. For dem, der ønsker at komme væk fra ølivets travlhed, er de mere stille øer Milos og Sifnos perfekte muligheder.

Søg efter færger
Søg og book overnatning

None

None
None
None