Anbefalet rute
Antikythira
Rejs direkte til Gytheio med færge
Gytheio
Se priser
Alternative ruter
Antikythira
Rejs med færge til Kythira
Kythira
Rejs med færge til Gytheio
Gytheio
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Antikythira til Gytheio?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Antikythira til Gytheio? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Antikythira til Gytheio er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Antikythira til Gytheio, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Antikythira til Gytheio.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som LANE Sea Line, Sea Jets eller Lane Sea Lines, så du kan finde det Antikythira Gytheio færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Sea Jets eller Lane Sea Lines tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Antikythira til Gytheio, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Antikythira - Gytheio

Afgangshavn
Antikythira
Grækenland
Attica
Ankomsthavn
Gytheio
Grækenland
Peloponnes
Afstand
117 km
Færgeselskaber
LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvorfor tage færgen fra Antikythira til Gytheio?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Antikythira til Gytheio være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Gytheio. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Antikythira til Gytheio er en ideel måde at rejse på.

Du skal ikke kede dig om bord... i modsætning til flyet
Hvis man sammenligner hastigheden, er flyet helt sikkert den hurtigste måde at komme fra Antikythira til Gytheio på. Men du sidder fast i dit sæde, fastspændt af din sikkerhedssele, og der er næsten ingen mulighed for at rejse. På Antikythira-Gytheio-overfarten med Lane Sea Lines eller Sea Jets-færgen har du derimod fuld frihed til at spise, gå, underholde eller hvile dig. En helt anden oplevelse end at flyve!
Til komfort i en kahyt
Selv om det er frivilligt at booke en kahyt på overfarten fra Antikythira til Gytheio, er det en komfort, som du bør nyde. Kahytterne er udstyret med køjer, private badeværelser og nogle gange endda porthuller eller balkoner, og de er ikke ulig rigtige hotelværelser. Selv om deres anvendelse er mest indlysende på en overfart med overnatning, er det også muligt at booke en kahyt om dagen.
Du behøver ikke at bekymre dig om at rejse med din cykel
I tog, bus eller fly er det ofte meget kompliceret og nogle gange umuligt at rejse med denne besværlige følgesvend: din cykel. Dette er ikke tilfældet på færgen. Som ethvert andet køretøj bliver din tohjulede cykel parkeret i skibets garage. Her kan du lade den stå under hele overfarten Antikythira-Gytheio i fuld sikkerhed og uden at frygte, at den bliver beskadiget. Du finder den, når du går fra borde ved din ankomst til Gytheio.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Antikythira og Gytheio?

Hvis du ønsker at rejse mellem Antikythira og Gytheio med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Sea Jets eller Lane Sea Lines, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Sea Jets Antikythira Gytheio
Sea Jets
Sea Jets er et græsk rederi, der blev oprettet i 1989. Det driver ca. 140 ruter mellem Piræus og Kreta og Kykladerne i øgruppen. På Vivanoda kan du sammenligne Antikythira-Gytheio priser og bestille en Sea Jets billet mellem Antikythira og Gytheio. Flere oplysninger om Sea Jets
Lane Sea Lines Antikythira Gytheio
Lane Sea Lines
Færgeselskabet Lane Sea Lines driver overfarter i Grækenland og især søforbindelser mellem havnene i Antikythira og Gytheio. På Vivanoda kan du sammenligne Antikythira-Gytheio priser og bestille en Lane Sea Lines billet mellem Antikythira og Gytheio. Flere oplysninger om Lane Sea Lines

Hvor afgår færgerne i Antikythira? Hvor ankommer bådene i Gytheio?

Afgangshavn i Antikythira

Sea Jets eller Lane Sea Lines færger afgår til Gytheio fra følgende havne i Antikythira:

Antikythira
Kort

Ankomsthavn i Gytheio

Lane Sea Lines eller Sea Jets skibe ankommer til Gytheio fra følgende havne:

Gytheio
Kort
Gythion
Kort
Andre alternative overfarter mellem Antikythira og Gytheio
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Der er 2 rederier, der forbinder Antikythira og Gytheio: Sea Jets og Lane Sea Lines.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines.

Under din overfart mellem Antikythira og Gytheio tilbagelægger du 117 km.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt