Anbefalet rute
Arrecife
Rejs direkte til Las Palmas De Gran Canaria med færge
Las Palmas De Gran Canaria
Se priser
Alternative ruter
Arrecife
Rejs med færge til Puerto del Rosario
Puerto del Rosario
Rejs med fly, færge til Las Palmas De Gran Canaria
Las Palmas De Gran Canaria
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Arrecife til Las Palmas De Gran Canaria?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Arrecife til Las Palmas De Gran Canaria? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Arrecife til Las Palmas De Gran Canaria er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Arrecife til Las Palmas De Gran Canaria, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Arrecife til Las Palmas De Gran Canaria.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas eller Fred Olsen Express, så du kan finde det Arrecife Las Palmas De Gran Canaria færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Naviera Armas, Acciona Trasmediterránea eller Fred Olsen Express tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Arrecife til Las Palmas De Gran Canaria, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Arrecife - Las Palmas De Gran Canaria

Afgangshavn
Arrecife
Spanien
Kanariske øer
Ankomsthavn
Las Palmas De Gran Canaria
Spanien
Kanariske øer
Afstand
204 km
Færgeselskaber
Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Fred Olsen Express
Hyppighed af overfarter
3 overfarter om dagen
Mindste overfartstid
3 timer 50 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Arrecife Las Palmas De Gran Canaria: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Arrecife til Las Palmas De Gran Canaria, kan du finde billetter fra 574 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 1283 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Arrecife til Las Palmas De Gran Canaria, er 925 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Arrecife til Las Palmas De Gran Canaria er 5 timer 43 minutter. De langsomste færger vil være 9 timer om at nå Las Palmas De Gran Canaria, mens de hurtigste både vil ankomme til Las Palmas De Gran Canaria på 5 timer. Den første færge forlader havnen i Arrecife kl. 11:00. Den sidste båd til Las Palmas De Gran Canaria afgår fra havnen i Arrecife kl. 17:30.

Gennemsnitspris for Arrecife til Las Palmas De Gran Canaria færgeoverfart
925 kr.
Prisinterval på færger Arrecife Las Palmas De Gran Canaria (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
574 kr. - 1283 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Arrecife Las Palmas De Gran Canaria
5 timer 43 minutter
Afgangstid for første færge til Las Palmas De Gran Canaria
11:00
Tidspunkt for sidste færge til Las Palmas De Gran Canaria
17:30
Ankomsttid for første færge til Las Palmas De Gran Canaria
02:30
Ankomsttid for sidste færge til Las Palmas De Gran Canaria
20:30

Hvorfor tage færgen fra Arrecife til Las Palmas De Gran Canaria?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Arrecife til Las Palmas De Gran Canaria være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Las Palmas De Gran Canaria. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Arrecife til Las Palmas De Gran Canaria er en ideel måde at rejse på.

Så du behøver ikke at bekymre dig om mængden af bagage
Et stykke bagage er gratis, alle andre skal der betales for. Dette er ofte den formel, der anvendes, når vi rejser med andre transportformer, hvilket meget ofte fører til en betydelig stigning i regningen. På Arrecife Las Palmas De Gran Canaria-færgen kan du tage så meget bagage med, som du vil, inden for dit køretøjs kapacitet. Hvis du rejser uden bil, vil du være begrænset i dine bevægelser under hele rejsen til Las Palmas De Gran Canaria. Mange skibe tilbyder dog bagageopbevaring til fodgængere. Tjek med Naviera Armas, Acciona Trasmediterránea eller Fred Olsen Express.
For at nyde den utrolige havudsigt
Når vi tager på ferie ved havet, søger vi normalt så meget som muligt efter havudsigt (på restauranten, på hotellet, på en vandretur...). På Arrecife Las Palmas De Gran Canaria-overfarten, uanset om du er på dækket, spiser i restauranten eller slapper af i de komfortable saloner på Naviera Armas, Acciona Trasmediterránea eller Fred Olsen Express-skibet, vil du simpelthen sidde på første række til det utrolige skue, som havet byder på. Restaurant, barer, lounges, kahytter, ... den storslåede udsigt over havet er allestedsnærværende om bord på skibet.
Du skal ikke kede dig om bord... i modsætning til flyet
Hvis man sammenligner hastigheden, er flyet helt sikkert den hurtigste måde at komme fra Arrecife til Las Palmas De Gran Canaria på. Problemet er, at man sidder fast i sit sæde i flere timer. Tværtimod har du på ruten Arrecife-Las Palmas De Gran Canaria om bord på færgen fra Naviera Armas, Acciona Trasmediterránea eller Fred Olsen Express masser af muligheder for at more dig, gå rundt på yderdækket og endda tage solbad om sommeren. En helt anden oplevelse end at flyve!

Hvilke selskaber opererer færger mellem Arrecife og Las Palmas De Gran Canaria?

Hvis du ønsker at rejse mellem Arrecife og Las Palmas De Gran Canaria med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Naviera Armas, Acciona Trasmediterránea eller Fred Olsen Express, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Naviera Armas Arrecife Las Palmas De Gran Canaria
Naviera Armas
Naviera Armas er et færgeselskab med hovedsæde i Santa Cruz de Tenerife, De Kanariske Øer. Selskabet blev grundlagt i 1971 og tilbyder overfarter til flere destinationer på De Kanariske Øer, i Spanien og Marokko. På Vivanoda kan du sammenligne Arrecife-Las Palmas De Gran Canaria priser og bestille en Naviera Armas billet mellem Arrecife og Las Palmas De Gran Canaria. Naviera Armas opererer 7 overfarter om ugen til Las Palmas De Gran Canaria fra Arrecife, og rejsetiden er 5 timer 50 minutter. Flere oplysninger om Naviera Armas
5 timer 50 minutter
7 overfarter om ugen
Acciona Trasmediterránea Arrecife Las Palmas De Gran Canaria
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea blev grundlagt i 1989 og har hovedsæde i Barcelona, Spanien. Selskabet betjener Middelhavsregionerne Spanien, Frankrig og Italien. På Vivanoda kan du sammenligne Arrecife-Las Palmas De Gran Canaria priser og bestille en Acciona Trasmediterránea billet mellem Arrecife og Las Palmas De Gran Canaria. Acciona Trasmediterránea opererer 1 overfarter om ugen til Las Palmas De Gran Canaria fra Arrecife, og rejsetiden er 8 timer. Flere oplysninger om Acciona Trasmediterránea
8 timer
1 overfarter om ugen
Fred Olsen Express Arrecife Las Palmas De Gran Canaria
Fred Olsen Express
Fred Olsen Express er et færgeselskab med base i Las Palmas på De Kanariske Øer, der tilbyder overfarter til forskellige destinationer i Spanien og Portugal. På Vivanoda kan du sammenligne Arrecife-Las Palmas De Gran Canaria priser og bestille en Fred Olsen Express billet mellem Arrecife og Las Palmas De Gran Canaria. Fred Olsen Express opererer 13 overfarter om ugen til Las Palmas De Gran Canaria fra Arrecife, og rejsetiden er 3 timer 50 minutter. Flere oplysninger om Fred Olsen Express
3 timer 50 minutter
13 overfarter om ugen

Hvor afgår færgerne i Arrecife? Hvor ankommer bådene i Las Palmas De Gran Canaria?

Afgangshavn i Arrecife

Naviera Armas, Acciona Trasmediterránea eller Fred Olsen Express færger afgår til Las Palmas De Gran Canaria fra følgende havne i Arrecife:

Arrecife
Kort

Ankomsthavn i Las Palmas De Gran Canaria

Fred Olsen Express, Acciona Trasmediterránea eller Naviera Armas skibe ankommer til Las Palmas De Gran Canaria fra følgende havne:

la Luz
Kort
Andre alternative overfarter mellem Arrecife og Las Palmas De Gran Canaria
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Arrecife til Las Palmas De Gran Canaria, tager det mindst 3 timer 50 minutter at tilbagelægge de 204 km fra Arrecife til Las Palmas De Gran Canaria.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Arrecife og Las Palmas De Gran Canaria om vinteren) og af færgeselskabet (Naviera Armas, Acciona Trasmediterránea og Fred Olsen Express). Der er i øjeblikket 3 overfarter om dagen fra Arrecife til Las Palmas De Gran Canaria.

Der er 3 rederier, der forbinder Arrecife og Las Palmas De Gran Canaria: Naviera Armas, Acciona Trasmediterránea og Fred Olsen Express.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Fred Olsen Express.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Fred Olsen Express på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Arrecife Las Palmas De Gran Canaria booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Arrecife og Las Palmas De Gran Canaria tilbagelægger du 204 km.

For at tage med båd fra Arrecife til Las Palmas De Gran Canaria, kan du finde priser fra 574 kr. for den laveste, til 1283 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 925 kr..

Den første færge afgår fra Arrecife kl. 11:00 til Las Palmas De Gran Canaria.

Den sidste færge til Las Palmas De Gran Canaria afgår normalt fra Arrecife kl. 17:30.

Din Arrecife til Las Palmas De Gran Canaria færge oplevelse

Hvis du aldrig har været på en færge før, er det svært at forestille sig, hvordan en dag på havet mellem Arrecife og Las Palmas De Gran Canaria ville være. Vi vil derfor beskrive denne unikke rejseoplevelse, fra ombordstigning i Arrecife til udstigning i Las Palmas De Gran Canaria, for at hjælpe dig med bedre at kunne projicere dig ind i Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas og Fred Olsen Express' maritime verden. Du kan også finde praktiske oplysninger om Arrecife og Las Palmas De Gran Canaria.

Ombordstigning i Arrecife

Inden du tager af sted på din færgetur fra Arrecife Las Palmas De Gran Canaria til Arrecife, er her nogle trin, du skal tage, inden du går om bord:

  • Ankomsttidspunkt i Arrecife havn / Du skal afsætte et vist tidsrum (tjek med Naviera Armas, Acciona Trasmediterránea eller Fred Olsen Express) før skibets faktiske afgangstidspunkt for at ankomme til færgeterminalen i Arrecife. Efter dette tidspunkt er din reservation ikke længere garanteret.
  • Indtjekning til overfarten Arrecife - Las Palmas De Gran Canaria / Gå til Fred Olsen Express, Acciona Trasmediterránea eller Naviera Armas-skranken i færgeterminalen i Arrecife for at tjekke ind med dit pas eller id-kort og dit reservationsnummer. Hvis du rejser i bil, skal du stille dig i de reserverede baner. Indcheckningen sker direkte fra dit køretøj.
  • Om bord på færgen til Las Palmas De Gran Canaria / Fra færgeterminalen i Arrecife vil du blive opfordret til at gå om bord på færgen ved hjælp af de udsendte talemeddelelser. I bil skal du følge Naviera Armas, Acciona Trasmediterránea eller Fred Olsen Express-medarbejdernes anvisninger om at gå om bord og parkere dit køretøj om bord.

Livet om bord på færgen mellem Arrecife og Las Palmas De Gran Canaria

På skibet fra Naviera Armas, Acciona Trasmediterránea eller Fred Olsen Express har alle deres egen rejsefilosofi. Nogle rejsende vil gerne slappe af i en kahyt, mens andre vil nyde barerne, restauranterne, spillene og butikkerne.

Færgen nærmer sig Las Palmas De Gran Canaria, udstigning er nært forestående!

Her er nogle oplysninger om udstigning i Las Palmas De Gran Canaria:

  • Anløb af Las Palmas De Gran Canaria Harbour / Du kan ikke vende tilbage til dit køretøj, før færgen er kommet til ro og har lagt til kaj i Las Palmas De Gran Canaria Harbour. Der er ingen grund til at skynde sig. I mellemtiden anbefaler vi, at du nyder ankomsten til Las Palmas De Gran Canaria fra yderdækket.
  • Forlad din kahyt. / Du skal forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Las Palmas De Gran Canaria Harbour.
  • Forlad skibet og udforsk Las Palmas De Gran Canaria / Når garageportene er åbne, går det forholdsvis hurtigt at komme af skibet. Det er endnu hurtigere som fodgænger. En toldkontrol kan ikke udelukkes i Las Palmas De Gran Canaria. Endelig begynder dit ophold i Las Palmas De Gran Canaria for alvor!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt