Anbefalet rute
Puerto del Rosario
Rejs direkte til Las Palmas De Gran Canaria med fly, færge
Las Palmas De Gran Canaria
Se priser
Alternative ruter
Puerto del Rosario
Rejs med færge til Arrecife
Arrecife
Rejs med færge til Las Palmas De Gran Canaria
Las Palmas De Gran Canaria
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Puerto del Rosario til Las Palmas De Gran Canaria?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Puerto del Rosario til Las Palmas De Gran Canaria? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Puerto del Rosario til Las Palmas De Gran Canaria er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Puerto del Rosario til Las Palmas De Gran Canaria, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Puerto del Rosario til Las Palmas De Gran Canaria.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas eller Fred Olsen Express, så du kan finde det Puerto del Rosario Las Palmas De Gran Canaria færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Naviera Armas eller Acciona Trasmediterránea tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Puerto del Rosario til Las Palmas De Gran Canaria, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Puerto del Rosario - Las Palmas De Gran Canaria

Afgangshavn
Puerto del Rosario
Spanien
Kanariske øer
Ankomsthavn
Las Palmas De Gran Canaria
Spanien
Kanariske øer
Afstand
157 km
Færgeselskaber
Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Fred Olsen Express
Hyppighed af overfarter
5 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
6 timer
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Puerto del Rosario Las Palmas De Gran Canaria: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Puerto del Rosario til Las Palmas De Gran Canaria, kan du finde billetter fra 298 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 686 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Puerto del Rosario til Las Palmas De Gran Canaria, er 492 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Puerto del Rosario til Las Palmas De Gran Canaria er 6 timer 22 minutter. De langsomste færger vil være 6 timer 30 minutter om at nå Las Palmas De Gran Canaria, mens de hurtigste både vil ankomme til Las Palmas De Gran Canaria på 5 timer 30 minutter. Den første færge forlader havnen i Puerto del Rosario kl. 11:00. Den sidste båd til Las Palmas De Gran Canaria afgår fra havnen i Puerto del Rosario kl. 21:00.

Gennemsnitspris for Puerto del Rosario til Las Palmas De Gran Canaria færgeoverfart
492 kr.
Prisinterval på færger Puerto del Rosario Las Palmas De Gran Canaria (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
298 kr. - 686 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Puerto del Rosario Las Palmas De Gran Canaria
6 timer 22 minutter
Afgangstid for første færge til Las Palmas De Gran Canaria
11:00
Tidspunkt for sidste færge til Las Palmas De Gran Canaria
21:00
Ankomsttid for første færge til Las Palmas De Gran Canaria
02:30
Ankomsttid for sidste færge til Las Palmas De Gran Canaria
17:30

Hvorfor tage færgen fra Puerto del Rosario til Las Palmas De Gran Canaria?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Puerto del Rosario til Las Palmas De Gran Canaria være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Las Palmas De Gran Canaria. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Puerto del Rosario til Las Palmas De Gran Canaria er en ideel måde at rejse på.

At du ikke bliver træt, i modsætning til i bilen
På grund af den forhøjede årvågenhed, der kræves for at køre bil på lange ture, er bilkørsel udmattende. Puerto del Rosario Las Palmas De Gran Canaria-færgeturen er det modsatte! Om bord, afhængigt af hvilket Naviera Armas eller Acciona Trasmediterránea-skib der er i drift, er alt designet til at give dig tid til at slappe af i roen i de komfortable liggestole, til at slappe af på yderdækkene, til at underholde og til at have det sjovt. Du ankommer til Las Palmas De Gran Canaria uden stress og helt afslappet.
Fordi det er den ideelle måde at rejse med din familie på!
At rejse med færge er simpelthen den ideelle måde at rejse mellem Puerto del Rosario og Las Palmas De Gran Canaria på, når du er sammen med din familie og især med børn. Alt er enklere. Så snart du forlader Puerto del Rosario, kan du forestille dig, at dine børn udforsker skibet, bruger lange perioder på at lege i legeområderne for børn eller i videospil og spillehaller (for teenagere), ser de nyeste film i biografen, deler et familiemåltid i restauranten, eller beundrer et trylleshow eller andre utallige aktiviteter. Denne sejltur mellem Puerto del Rosario og Las Palmas De Gran Canaria vil forblive et uforglemmeligt øjeblik for dine børn.
For at nyde den utrolige havudsigt
Når vi tager på ferie ved havet, søger vi normalt så meget som muligt efter havudsigt (på restauranten, på hotellet, på en vandretur...). På Puerto del Rosario Las Palmas De Gran Canaria-overfarten, uanset om du er på dækket, spiser i restauranten eller slapper af i de komfortable saloner på Naviera Armas eller Acciona Trasmediterránea-skibet, vil du simpelthen sidde på første række til det utrolige skue, som havet byder på. Restaurant, barer, lounges, kahytter, ... den storslåede udsigt over havet er allestedsnærværende om bord på skibet.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Puerto del Rosario og Las Palmas De Gran Canaria?

Hvis du ønsker at rejse mellem Puerto del Rosario og Las Palmas De Gran Canaria med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Naviera Armas eller Acciona Trasmediterránea, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Naviera Armas Puerto del Rosario Las Palmas De Gran Canaria
Naviera Armas
Naviera Armas er et færgeselskab med hovedsæde i Santa Cruz de Tenerife, De Kanariske Øer. Selskabet blev grundlagt i 1971 og tilbyder overfarter til flere destinationer på De Kanariske Øer, i Spanien og Marokko. På Vivanoda kan du sammenligne Puerto del Rosario-Las Palmas De Gran Canaria priser og bestille en Naviera Armas billet mellem Puerto del Rosario og Las Palmas De Gran Canaria. Naviera Armas opererer 5 overfarter om ugen til Las Palmas De Gran Canaria fra Puerto del Rosario, og rejsetiden er 6 timer. Flere oplysninger om Naviera Armas
6 timer
5 overfarter om ugen
Acciona Trasmediterránea Puerto del Rosario Las Palmas De Gran Canaria
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea blev grundlagt i 1989 og har hovedsæde i Barcelona, Spanien. Selskabet betjener Middelhavsregionerne Spanien, Frankrig og Italien. På Vivanoda kan du sammenligne Puerto del Rosario-Las Palmas De Gran Canaria priser og bestille en Acciona Trasmediterránea billet mellem Puerto del Rosario og Las Palmas De Gran Canaria. Flere oplysninger om Acciona Trasmediterránea

Hvor afgår færgerne i Puerto del Rosario? Hvor ankommer bådene i Las Palmas De Gran Canaria?

Afgangshavn i Puerto del Rosario

Naviera Armas eller Acciona Trasmediterránea færger afgår til Las Palmas De Gran Canaria fra følgende havne i Puerto del Rosario:

Puerto del Rosario
Kort

Ankomsthavn i Las Palmas De Gran Canaria

Acciona Trasmediterránea eller Naviera Armas skibe ankommer til Las Palmas De Gran Canaria fra følgende havne:

la Luz
Kort
Andre alternative overfarter mellem Puerto del Rosario og Las Palmas De Gran Canaria
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Puerto del Rosario til Las Palmas De Gran Canaria, tager det mindst 6 timer at tilbagelægge de 157 km fra Puerto del Rosario til Las Palmas De Gran Canaria.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Puerto del Rosario og Las Palmas De Gran Canaria om vinteren) og af færgeselskabet (Naviera Armas og Acciona Trasmediterránea). Der er i øjeblikket 5 overfarter om ugen fra Puerto del Rosario til Las Palmas De Gran Canaria.

Der er 2 rederier, der forbinder Puerto del Rosario og Las Palmas De Gran Canaria: Naviera Armas og Acciona Trasmediterránea.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Fred Olsen Express.

Under din overfart mellem Puerto del Rosario og Las Palmas De Gran Canaria tilbagelægger du 157 km.

For at tage med båd fra Puerto del Rosario til Las Palmas De Gran Canaria, kan du finde priser fra 298 kr. for den laveste, til 686 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 492 kr..

Den første færge afgår fra Puerto del Rosario kl. 11:00 til Las Palmas De Gran Canaria.

Den sidste færge til Las Palmas De Gran Canaria afgår normalt fra Puerto del Rosario kl. 21:00.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt