Anbefalet rute
Arrecife
Rejs direkte til Santa Cruz de La Palma med færge
Santa Cruz de La Palma
Se priser
Alternative ruter
Arrecife
Rejs med færge til Las Palmas De Gran Canaria
Las Palmas De Gran Canaria
Rejs med fly, færge til Santa Cruz de La Palma
Santa Cruz de La Palma
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Arrecife til Santa Cruz de La Palma?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Arrecife til Santa Cruz de La Palma? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Arrecife til Santa Cruz de La Palma er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Arrecife til Santa Cruz de La Palma, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Arrecife til Santa Cruz de La Palma.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas eller Fred Olsen Express, så du kan finde det Arrecife Santa Cruz de La Palma færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Acciona Trasmediterránea eller Naviera Armas tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Arrecife til Santa Cruz de La Palma, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Arrecife - Santa Cruz de La Palma

Afgangshavn
Arrecife
Spanien
Kanariske øer
Ankomsthavn
Santa Cruz de La Palma
Spanien
Kanariske øer
Afstand
412 km
Færgeselskaber
Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Fred Olsen Express
Hyppighed af overfarter
1 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
32 timer
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Arrecife Santa Cruz de La Palma: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Arrecife til Santa Cruz de La Palma, kan du finde billetter fra 313 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 1015 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Arrecife til Santa Cruz de La Palma, er 664 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Arrecife til Santa Cruz de La Palma er 28 timer 30 minutter. De langsomste færger vil være 28 timer 30 minutter om at nå Santa Cruz de La Palma, mens de hurtigste både vil ankomme til Santa Cruz de La Palma på 28 timer 30 minutter. Den første færge forlader havnen i Arrecife kl. 17:30.

Gennemsnitspris for Arrecife til Santa Cruz de La Palma færgeoverfart
664 kr.
Prisinterval på færger Arrecife Santa Cruz de La Palma (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
313 kr. - 1015 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Arrecife Santa Cruz de La Palma
28 timer 30 minutter
Afgangstid for første færge til Santa Cruz de La Palma
17:30
Ankomsttid for første færge til Santa Cruz de La Palma
22:00

Hvorfor tage færgen fra Arrecife til Santa Cruz de La Palma?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Arrecife til Santa Cruz de La Palma være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Santa Cruz de La Palma. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Arrecife til Santa Cruz de La Palma er en ideel måde at rejse på.

Det er meget mindre kedeligt end på flyet
Hvis man sammenligner hastigheden, er flyet helt sikkert den hurtigste måde at komme fra Arrecife til Santa Cruz de La Palma på. Men det er ikke altid behageligt at være bundet til sit sæde i mange timer. Tværtimod har du på ruten Arrecife-Santa Cruz de La Palma om bord på færgen fra Acciona Trasmediterránea eller Naviera Armas masser af muligheder for at more dig, gå rundt på yderdækket og endda tage solbad om sommeren. En helt anden oplevelse end at flyve!
At tage sig tid bliver en fornøjelse
Vi lever i et samfund, hvor alting går hurtigere og hurtigere og hurtigere. Om bord på en Acciona Trasmediterránea eller Naviera Armas-færge vil du nyde en jævn start fra Arrecife og sejle med mindre end 40 km/t til Santa Cruz de La Palma. Alle skibe er udstyret med et væld af tjenester (bar, restauranter, lounges, underholdning osv...). Måske finder du endda din Arrecife-Santa Cruz de La Palma-overfart lidt for kort!
For at nyde den utrolige havudsigt
Når vi tager på ferie ved havet, søger vi normalt så meget som muligt efter havudsigt (på restauranten, på hotellet, på en vandretur...). På Arrecife Santa Cruz de La Palma-overfarten, uanset om du er på dækket, spiser i restauranten eller slapper af i de komfortable saloner på Acciona Trasmediterránea eller Naviera Armas-skibet, vil du simpelthen sidde på første række til det utrolige skue, som havet byder på. Overalt giver store vinduer dig en ekstraordinær udsigt over det azurblå hav, så du kan få mest muligt ud af dets beroligende kraft.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Arrecife og Santa Cruz de La Palma?

Hvis du ønsker at rejse mellem Arrecife og Santa Cruz de La Palma med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Acciona Trasmediterránea eller Naviera Armas, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Acciona Trasmediterránea Arrecife Santa Cruz de La Palma
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea blev grundlagt i 1989 og har hovedsæde i Barcelona, Spanien. Selskabet betjener Middelhavsregionerne Spanien, Frankrig og Italien. På Vivanoda kan du sammenligne Arrecife-Santa Cruz de La Palma priser og bestille en Acciona Trasmediterránea billet mellem Arrecife og Santa Cruz de La Palma. Acciona Trasmediterránea opererer 1 overfarter om ugen til Santa Cruz de La Palma fra Arrecife, og rejsetiden er 32 timer. Flere oplysninger om Acciona Trasmediterránea
32 timer
1 overfarter om ugen
Naviera Armas Arrecife Santa Cruz de La Palma
Naviera Armas
Naviera Armas er et færgeselskab med hovedsæde i Santa Cruz de Tenerife, De Kanariske Øer. Selskabet blev grundlagt i 1971 og tilbyder overfarter til flere destinationer på De Kanariske Øer, i Spanien og Marokko. På Vivanoda kan du sammenligne Arrecife-Santa Cruz de La Palma priser og bestille en Naviera Armas billet mellem Arrecife og Santa Cruz de La Palma. Flere oplysninger om Naviera Armas

Hvor afgår færgerne i Arrecife? Hvor ankommer bådene i Santa Cruz de La Palma?

Afgangshavn i Arrecife

Acciona Trasmediterránea eller Naviera Armas færger afgår til Santa Cruz de La Palma fra følgende havne i Arrecife:

Arrecife
Kort

Ankomsthavn i Santa Cruz de La Palma

Naviera Armas eller Acciona Trasmediterránea skibe ankommer til Santa Cruz de La Palma fra følgende havne:

Santa Cruz de La Palma
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Arrecife til Santa Cruz de La Palma, tager det mindst 32 timer at tilbagelægge de 412 km fra Arrecife til Santa Cruz de La Palma.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Arrecife og Santa Cruz de La Palma om vinteren) og af færgeselskabet (Acciona Trasmediterránea og Naviera Armas). Der er i øjeblikket 1 overfarter om ugen fra Arrecife til Santa Cruz de La Palma.

Der er 2 rederier, der forbinder Arrecife og Santa Cruz de La Palma: Acciona Trasmediterránea og Naviera Armas.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Fred Olsen Express.

Under din overfart mellem Arrecife og Santa Cruz de La Palma tilbagelægger du 412 km.

For at tage med båd fra Arrecife til Santa Cruz de La Palma, kan du finde priser fra 313 kr. for den laveste, til 1015 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 664 kr..

Den første færge afgår fra Arrecife kl. 17:30 til Santa Cruz de La Palma.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt