Anbefalet rute
Arrecife
Rejs direkte til Santa Cruz de Tenerife med færge
Santa Cruz de Tenerife
Se priser
Alternative ruter
Arrecife
Rejs med færge til Las Palmas De Gran Canaria
Las Palmas De Gran Canaria
Rejs med færge til Santa Cruz de Tenerife
Santa Cruz de Tenerife
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Arrecife til Santa Cruz de Tenerife?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Arrecife til Santa Cruz de Tenerife? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Arrecife til Santa Cruz de Tenerife er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Arrecife til Santa Cruz de Tenerife, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Arrecife til Santa Cruz de Tenerife.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas eller Fred Olsen Express, så du kan finde det Arrecife Santa Cruz de Tenerife færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Naviera Armas eller Acciona Trasmediterránea tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Arrecife til Santa Cruz de Tenerife, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Arrecife - Santa Cruz de Tenerife

Afgangshavn
Arrecife
Spanien
Kanariske øer
Ankomsthavn
Santa Cruz de Tenerife
Spanien
Kanariske øer
Afstand
269 km
Færgeselskaber
Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Fred Olsen Express
Hyppighed af overfarter
8 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
9 timer 20 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Arrecife Santa Cruz de Tenerife: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Arrecife til Santa Cruz de Tenerife, kan du finde billetter fra 880 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 2149 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Arrecife til Santa Cruz de Tenerife, er 1507 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Arrecife til Santa Cruz de Tenerife er 10 timer 29 minutter. De langsomste færger vil være 16 timer om at nå Santa Cruz de Tenerife, mens de hurtigste både vil ankomme til Santa Cruz de Tenerife på 10 timer. Den første færge forlader havnen i Arrecife kl. 11:00. Den sidste båd til Santa Cruz de Tenerife afgår fra havnen i Arrecife kl. 17:30.

Gennemsnitspris for Arrecife til Santa Cruz de Tenerife færgeoverfart
1507 kr.
Prisinterval på færger Arrecife Santa Cruz de Tenerife (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
880 kr. - 2149 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Arrecife Santa Cruz de Tenerife
10 timer 29 minutter
Afgangstid for første færge til Santa Cruz de Tenerife
11:00
Tidspunkt for sidste færge til Santa Cruz de Tenerife
17:30
Ankomsttid for første færge til Santa Cruz de Tenerife
01:30
Ankomsttid for sidste færge til Santa Cruz de Tenerife
21:10

Hvorfor tage færgen fra Arrecife til Santa Cruz de Tenerife?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Arrecife til Santa Cruz de Tenerife være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Santa Cruz de Tenerife. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Arrecife til Santa Cruz de Tenerife er en ideel måde at rejse på.

For at nyde den utrolige havudsigt
Hver gang vi tager på ferie ved kysten, leder vi efter den bedste udsigt over havet. På Arrecife Santa Cruz de Tenerife-overfarten, uanset om du er på dækket, spiser i restauranten eller slapper af i de komfortable saloner på Naviera Armas eller Acciona Trasmediterránea-skibet, vil du simpelthen sidde på første række til det utrolige skue, som havet byder på. Restaurant, barer, lounges, kahytter, ... den storslåede udsigt over havet er allestedsnærværende om bord på skibet.
Nyd den friske havluft
Der er ikke længere nogen tvivl om, at havluft har mange sundhedsmæssige fordele. I Arrecife kan du, så snart du forlader havnen, gå en tur på dækket af Naviera Armas eller Acciona Trasmediterránea-båden og nyde havets brusen og den opkvikkende iltberigede havluft: en ægte thalassokur, der er meget effektiv til at ventilere lungerne! En følelse af velvære vil hurtigt få fat i dig. Dette vil gøre det muligt for dig at starte din ferie i Santa Cruz de Tenerife fuld af energi.
Du behøver ikke at bekymre dig om at rejse med din cykel
I tog, bus eller fly er det ofte meget kompliceret og nogle gange umuligt at rejse med denne besværlige følgesvend: din cykel. Dette er ikke tilfældet på færgen. Som ethvert andet køretøj bliver din tohjulede cykel parkeret i skibets garage. Her kan du lade den stå under hele overfarten Arrecife-Santa Cruz de Tenerife i fuld sikkerhed og uden at frygte, at den bliver beskadiget. Du stiger på din cykel i Santa Cruz de Tenerife for at komme af båden.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Arrecife og Santa Cruz de Tenerife?

Hvis du ønsker at rejse mellem Arrecife og Santa Cruz de Tenerife med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Naviera Armas eller Acciona Trasmediterránea, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Naviera Armas Arrecife Santa Cruz de Tenerife
Naviera Armas
Naviera Armas er et færgeselskab med hovedsæde i Santa Cruz de Tenerife, De Kanariske Øer. Selskabet blev grundlagt i 1971 og tilbyder overfarter til flere destinationer på De Kanariske Øer, i Spanien og Marokko. På Vivanoda kan du sammenligne Arrecife-Santa Cruz de Tenerife priser og bestille en Naviera Armas billet mellem Arrecife og Santa Cruz de Tenerife. Naviera Armas opererer 7 overfarter om ugen til Santa Cruz de Tenerife fra Arrecife, og rejsetiden er 9 timer 20 minutter. Flere oplysninger om Naviera Armas
9 timer 20 minutter
7 overfarter om ugen
Acciona Trasmediterránea Arrecife Santa Cruz de Tenerife
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea blev grundlagt i 1989 og har hovedsæde i Barcelona, Spanien. Selskabet betjener Middelhavsregionerne Spanien, Frankrig og Italien. På Vivanoda kan du sammenligne Arrecife-Santa Cruz de Tenerife priser og bestille en Acciona Trasmediterránea billet mellem Arrecife og Santa Cruz de Tenerife. Acciona Trasmediterránea opererer 1 overfarter om ugen til Santa Cruz de Tenerife fra Arrecife, og rejsetiden er 17 timer. Flere oplysninger om Acciona Trasmediterránea
17 timer
1 overfarter om ugen

Hvor afgår færgerne i Arrecife? Hvor ankommer bådene i Santa Cruz de Tenerife?

Afgangshavn i Arrecife

Naviera Armas eller Acciona Trasmediterránea færger afgår til Santa Cruz de Tenerife fra følgende havne i Arrecife:

Arrecife
Kort

Ankomsthavn i Santa Cruz de Tenerife

Acciona Trasmediterránea eller Naviera Armas skibe ankommer til Santa Cruz de Tenerife fra følgende havne:

Santa Cruz de Tenerife
Kort
Santa Cruz de Tenerife
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Arrecife til Santa Cruz de Tenerife, tager det mindst 9 timer 20 minutter at tilbagelægge de 269 km fra Arrecife til Santa Cruz de Tenerife.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Arrecife og Santa Cruz de Tenerife om vinteren) og af færgeselskabet (Naviera Armas og Acciona Trasmediterránea). Der er i øjeblikket 8 overfarter om ugen fra Arrecife til Santa Cruz de Tenerife.

Der er 2 rederier, der forbinder Arrecife og Santa Cruz de Tenerife: Naviera Armas og Acciona Trasmediterránea.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Fred Olsen Express.

Under din overfart mellem Arrecife og Santa Cruz de Tenerife tilbagelægger du 269 km.

For at tage med båd fra Arrecife til Santa Cruz de Tenerife, kan du finde priser fra 880 kr. for den laveste, til 2149 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 1507 kr..

Den første færge afgår fra Arrecife kl. 11:00 til Santa Cruz de Tenerife.

Den sidste færge til Santa Cruz de Tenerife afgår normalt fra Arrecife kl. 17:30.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt