Anbefalet rute
Athen
Rejs direkte til Fri med færge
Fri
Se priser
Alternative ruter
Athen
Rejs med færge, fly til Sitia
Sitia
Rejs med færge til Fri
Fri
Se priser
Athen
Rejs med færge, fly til Santorini
Santorini
Rejs med færge til Fri
Fri
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Athen til Fri?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Athen til Fri? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Athen til Fri er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Athen til Fri, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Athen til Fri.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines, LANE Sea Line, Sea Jets eller Hellenic Seaways, så du kan finde det Athen Fri færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Blue Star Ferries, ANEK Lines eller Aigaion Pelagos tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Athen til Fri, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Athen - Fri

Afgangshavn
Athen
Grækenland
Attica
Ankomsthavn
Fri
Grækenland
Dodekaneserne
Afstand
403 km
Færgeselskaber
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Zante Ferries, Aegean Sea Lines, Aigaion Pelagos
Hyppighed af overfarter
2 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
15 timer 50 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Athen Fri: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Athen til Fri, kan du finde billetter fra 343 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 3619 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Athen til Fri, er 1283 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Athen til Fri er 15 timer 8 minutter. De langsomste færger vil være 21 timer 55 minutter om at nå Fri, mens de hurtigste både vil ankomme til Fri på 12 timer 14 minutter. Den første færge forlader havnen i Athen kl. 15:00. Den sidste båd til Fri afgår fra havnen i Athen kl. 18:01.

Gennemsnitspris for Athen til Fri færgeoverfart
1283 kr.
Prisinterval på færger Athen Fri (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
343 kr. - 3619 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Athen Fri
15 timer 8 minutter
Afgangstid for første færge til Fri
15:00
Tidspunkt for sidste færge til Fri
18:01
Ankomsttid for første færge til Fri
06:15
Ankomsttid for sidste færge til Fri
12:55

Hvorfor tage færgen fra Athen til Fri?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Athen til Fri være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Fri. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Athen til Fri er en ideel måde at rejse på.

Så du behøver ikke at bekymre dig om mængden af bagage
Et stykke bagage er gratis, alle andre skal der betales for. Dette er ofte den formel, der anvendes, når vi rejser med andre transportformer, hvilket meget ofte fører til en betydelig stigning i regningen. På overfarten fra Athen til Fri kræves der ikke noget tillæg, så længe al din bagage befinder sig i din bil. Hvis du rejser uden bil, vil du være begrænset i dine bevægelser under hele rejsen til Fri. Det er dog værd at spørge Blue Star Ferries, ANEK Lines eller Aigaion Pelagos-personalet, om skibet har et bagageopbevaringsrum, hvor du kan lade din bagage stå, indtil du når frem til Fri.
Nyd et meget opmærksomt personale
Personalet fra Blue Star Ferries, ANEK Lines eller Aigaion Pelagos står til din rådighed fra det øjeblik, hvor skibet forlader Athen, til det forlader Fri. Det er almindeligt at finde en informationsskranke på skibet, som regel på hoveddækket.
At tage sig tid bliver en fornøjelse
Alt i vores samfund skal gå hurtigt. Alligevel vil du nyde at sætte sejl fra Athen på en Blue Star Ferries, ANEK Lines eller Aigaion Pelagos-færge, der tilbagelægger de 403 km til Fri med mindre end 40 km/t. Alle skibe er udstyret med lounger, restauranter, promenadedæk og nogle gange meget mere... Måske fortryder du endda, at du ankommer til Fri så hurtigt!

Hvilke selskaber opererer færger mellem Athen og Fri?

Hvis du ønsker at rejse mellem Athen og Fri med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Blue Star Ferries, ANEK Lines eller Aigaion Pelagos, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Blue Star Ferries Athen Fri
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries er et græsk rederi, der sejler på ruten Athen-Fri og andre indenlandske overfarter mellem det græske fastland og dets utallige øer (Kykladerne, Det Ioniske Hav, Kreta og Dodekaneserne). På Vivanoda kan du sammenligne Athen-Fri priser og bestille en Blue Star Ferries billet mellem Athen og Fri. Flere oplysninger om Blue Star Ferries
ANEK Lines Athen Fri
ANEK Lines
Anek Lines er et græsk rederi, der driver ruten Athen-Fri og andre skibslinjer mellem Italien og Grækenland og mellem mange græske øer. På Vivanoda kan du sammenligne Athen-Fri priser og bestille en ANEK Lines billet mellem Athen og Fri. ANEK Lines opererer 2 overfarter om ugen til Fri fra Athen, og rejsetiden er 15 timer 50 minutter. Flere oplysninger om ANEK Lines
15 timer 50 minutter
2 overfarter om ugen
Aigaion Pelagos Athen Fri
Aigaion Pelagos
Aigaion Pelagos blev grundlagt i 1999 og har hovedsæde i Athen, Grækenland. Selskabet betjener de græske øer og havne i Det Ægæiske Hav. På Vivanoda kan du sammenligne Athen-Fri priser og bestille en Aigaion Pelagos billet mellem Athen og Fri. Flere oplysninger om Aigaion Pelagos

Hvor afgår færgerne i Athen? Hvor ankommer bådene i Fri?

Afgangshavn i Athen

Blue Star Ferries, ANEK Lines eller Aigaion Pelagos færger afgår til Fri fra følgende havne i Athen:

Athens Piraeus E1
Kort
Athens Piraeus E6
Kort
Athens Piraeus E3
Kort

Ankomsthavn i Fri

Aigaion Pelagos, ANEK Lines eller Blue Star Ferries skibe ankommer til Fri fra følgende havne:

Kasos
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Athen til Fri, tager det mindst 15 timer 50 minutter at tilbagelægge de 403 km fra Athen til Fri.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Athen og Fri om vinteren) og af færgeselskabet (Blue Star Ferries, ANEK Lines og Aigaion Pelagos). Der er i øjeblikket 2 overfarter om ugen fra Athen til Fri.

Der er 3 rederier, der forbinder Athen og Fri: Blue Star Ferries, ANEK Lines og Aigaion Pelagos.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Zante Ferries, Aegean Sea Lines, Aigaion Pelagos.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Zante Ferries, Aegean Sea Lines, Aigaion Pelagos på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Athen Fri booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Athen og Fri tilbagelægger du 403 km.

For at tage med båd fra Athen til Fri, kan du finde priser fra 343 kr. for den laveste, til 3619 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 1283 kr..

Den første færge afgår fra Athen kl. 15:00 til Fri.

Den sidste færge til Fri afgår normalt fra Athen kl. 18:01.

Hvordan er en færgeoverfart fra Athen til Fri?

Det er ikke altid let at få et klart billede af, hvordan en Athen til Fri-overfart vil være, især hvis du ikke er bekendt med denne transportform. Vi vil derfor beskrive denne unikke rejseoplevelse, fra ombordstigning i Athen til udstigning i Fri, for at hjælpe dig med bedre at kunne projicere dig ind i ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines, LANE Sea Line, Sea Jets og Hellenic Seaways' maritime verden. Du kan også finde praktiske oplysninger om Athen og Fri.

Klar til ombordstigning i Athen

Her er de få trin, du skal tage, før din rejse med Athen Fri-færge begynder:

  • Tidspunkt for præsentation i Athen havn / Du skal ankomme i havnen i Athen i god tid. Tjek venligst dette med dit Aigaion Pelagos, ANEK Lines eller Blue Star Ferries-selskab. Efter dette tidspunkt kan rederiet nægte dig ombordstigning.
  • Indtjekning på overfarten Athen - Fri / Gå til Aigaion Pelagos, ANEK Lines eller Blue Star Ferries-skranken i færgeterminalen i Athen for at tjekke ind med dit pas eller id-kort og dit reservationsnummer. Hvis du har en bil, kan du tjekke ind fra bilkøen.
  • Om bord på færgen til Fri / I færgeterminalen i Athen udsendes der talebeskeder, som opfordrer dig til at gå om bord. Hvis du rejser i bil, vil Aigaion Pelagos, ANEK Lines eller Blue Star Ferries' personale give dig instruktioner om, hvordan du stiger om bord og parkerer dit køretøj på skibet.

Om bord på færgen fra Athen til Fri

Om bord på Aigaion Pelagos, ANEK Lines eller Blue Star Ferries-skibet kan du vælge dine aktiviteter alt efter dine præferencer! Nogle vil slappe af i en af de liggende lounger, andre vil udnytte alle de tjenester, der tilbydes om bord, eller blot nyde udsigten over havet fra skibets dæk.

Færgens ankomst til Fri

Endelig kan du finde oplysninger om færgens ankomst til Fri:

  • Anløb af Fri Harbour / Besætningen giver ikke adgang til garagen for at hente dit køretøj, før båden er fortøjet. Der er ingen grund til at skynde sig. I mellemtiden anbefaler vi, at du nyder ankomsten til Fri fra yderdækket.
  • Forlad din kahyt. / Hvis du er rejst fra Athen til Fri i en komfortabel kahyt, skal du forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Fri.
  • Forlad skibet, og Fri er din / Det går ret hurtigt at køre ud af skibets garage. Som fodgænger kommer du endnu hurtigere ud. I Fri kommer du sandsynligvis igennem en toldkontrol. Endelig begynder dit ophold i Fri for alvor!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt