Anbefalet rute
Athen
Rejs direkte til Koufonissia med færge
Koufonissia
Se priser
Alternative ruter
Athen
Rejs med færge til Naxos
Naxos
Rejs med færge til Koufonissia
Koufonissia
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Athen til Koufonissia?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Athen til Koufonissia? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Athen til Koufonissia er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Athen til Koufonissia, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Athen til Koufonissia.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Sea Jets, Minoan Lines eller Cyclades Fast Ferries, så du kan finde det Athen Koufonissia færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Blue Star Ferries, Hellenic Seaways eller Sea Jets tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Athen til Koufonissia, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Athen - Koufonissia

Afgangshavn
Athen
Grækenland
Attica
Ankomsthavn
Koufonissia
Grækenland
Cyclades Islands
Afstand
203 km
Færgeselskaber
Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Sea Jets, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Small Cyclades Lines
Hyppighed af overfarter
2 overfarter om dagen
Mindste overfartstid
4 timer 50 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Athen Koufonissia: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Athen til Koufonissia, kan du finde billetter fra 313 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 2373 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Athen til Koufonissia, er 1089 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Athen til Koufonissia er 7 timer 11 minutter. De langsomste færger vil være 9 timer 5 minutter om at nå Koufonissia, mens de hurtigste både vil ankomme til Koufonissia på 5 timer. Den første færge forlader havnen i Athen kl. 06:45. Den sidste båd til Koufonissia afgår fra havnen i Athen kl. 17:30.

Gennemsnitspris for Athen til Koufonissia færgeoverfart
1089 kr.
Prisinterval på færger Athen Koufonissia (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
313 kr. - 2373 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Athen Koufonissia
7 timer 11 minutter
Afgangstid for første færge til Koufonissia
06:45
Tidspunkt for sidste færge til Koufonissia
17:30
Ankomsttid for første færge til Koufonissia
01:05
Ankomsttid for sidste færge til Koufonissia
16:25

Hvorfor tage færgen fra Athen til Koufonissia?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Athen til Koufonissia være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Koufonissia. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Athen til Koufonissia er en ideel måde at rejse på.

Nyd et meget opmærksomt personale
Personalet fra Blue Star Ferries, Hellenic Seaways eller Sea Jets står til din rådighed fra det øjeblik, hvor skibet forlader Athen, til det forlader Koufonissia. De vil orientere dig på skibet, guide dig til din kahyt, betjene dig i restauranten og besvare alle dine spørgsmål. Der er næsten altid en informationsskranke på skibets hoveddæk.
Du skal ikke kede dig om bord... i modsætning til flyet
Generelt set er flyet den hurtigste måde at komme til Koufonissia eller et andet sted hen på, hvis man vil til Koufonissia. Men det er ikke altid behageligt at være bundet til sit sæde i mange timer. Under Athen Koufonissia-færgeoverfarten med Sea Jets, Hellenic Seaways eller Blue Star Ferries er der utallige muligheder for at nyde restauranter og barer eller for at slentre og solbade på et promenadedæk... Du vil aldrig få så meget frihed og underholdning under en flyvning!
Så du behøver ikke at bekymre dig om mængden af bagage
Med tog, bus eller fly er der ofte en overgrænse på 1 gratis bagagestykke, og hvert yderligere stykke bagage medfører en ekstra omkostning. På Athen Koufonissia-færgen kan du tage så meget bagage med, som du vil, inden for dit køretøjs kapacitet. Hvis du rejser uden bil, vil du være begrænset i dine bevægelser under hele rejsen til Koufonissia. Det er dog værd at spørge Blue Star Ferries, Hellenic Seaways eller Sea Jets-personalet, om skibet har et bagageopbevaringsrum, hvor du kan lade din bagage stå, indtil du når frem til Koufonissia.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Athen og Koufonissia?

Hvis du ønsker at rejse mellem Athen og Koufonissia med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Blue Star Ferries, Hellenic Seaways eller Sea Jets, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Blue Star Ferries Athen Koufonissia
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries er et græsk rederi, der sejler på ruten Athen-Koufonissia og andre indenlandske overfarter mellem det græske fastland og dets utallige øer (Kykladerne, Det Ioniske Hav, Kreta og Dodekaneserne). På Vivanoda kan du sammenligne Athen-Koufonissia priser og bestille en Blue Star Ferries billet mellem Athen og Koufonissia. Blue Star Ferries opererer 10 overfarter om ugen til Koufonissia fra Athen, og rejsetiden er 4 timer 50 minutter. Flere oplysninger om Blue Star Ferries
4 timer 50 minutter
10 overfarter om ugen
Hellenic Seaways Athen Koufonissia
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways blev grundlagt i 2000 og har hjemsted i Athen, Grækenland. Selskabet betjener de græske øer og den Ægæiske region. På Vivanoda kan du sammenligne Athen-Koufonissia priser og bestille en Hellenic Seaways billet mellem Athen og Koufonissia. Flere oplysninger om Hellenic Seaways
Sea Jets Athen Koufonissia
Sea Jets
Sea Jets er et græsk rederi, der blev oprettet i 1989. Det driver ca. 140 ruter mellem Piræus og Kreta og Kykladerne i øgruppen. På Vivanoda kan du sammenligne Athen-Koufonissia priser og bestille en Sea Jets billet mellem Athen og Koufonissia. Sea Jets opererer 7 overfarter om ugen til Koufonissia fra Athen, og rejsetiden er 7 timer 40 minutter. Flere oplysninger om Sea Jets
7 timer 40 minutter
7 overfarter om ugen

Hvor afgår færgerne i Athen? Hvor ankommer bådene i Koufonissia?

Afgangshavn i Athen

Blue Star Ferries, Hellenic Seaways eller Sea Jets færger afgår til Koufonissia fra følgende havne i Athen:

Athens Piraeus E1
Kort
Athens Piraeus E6
Kort

Ankomsthavn i Koufonissia

Sea Jets, Hellenic Seaways eller Blue Star Ferries skibe ankommer til Koufonissia fra følgende havne:

Koufonissia
Kort
Andre alternative overfarter mellem Athen og Koufonissia
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Athen til Koufonissia, tager det mindst 4 timer 50 minutter at tilbagelægge de 203 km fra Athen til Koufonissia.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Athen og Koufonissia om vinteren) og af færgeselskabet (Blue Star Ferries, Hellenic Seaways og Sea Jets). Der er i øjeblikket 2 overfarter om dagen fra Athen til Koufonissia.

Der er 3 rederier, der forbinder Athen og Koufonissia: Blue Star Ferries, Hellenic Seaways og Sea Jets.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Sea Jets, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Small Cyclades Lines.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Sea Jets, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Small Cyclades Lines på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Athen Koufonissia booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Athen og Koufonissia tilbagelægger du 203 km.

For at tage med båd fra Athen til Koufonissia, kan du finde priser fra 313 kr. for den laveste, til 2373 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 1089 kr..

Den første færge afgår fra Athen kl. 06:45 til Koufonissia.

Den sidste færge til Koufonissia afgår normalt fra Athen kl. 17:30.

Din Athen til Koufonissia færge oplevelse

Hvis du aldrig har været på en færge før, er det svært at forestille sig, hvordan en dag på havet mellem Athen og Koufonissia ville være. For at hjælpe dig med at fordybe dig i stemningen på et færgekrydstogt med Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Sea Jets, Minoan Lines eller Cyclades Fast Ferries forklarer vi dig her de forskellige etaper af rejsen, fra du går om bord på skibet i Athen til du går fra borde i Koufonissia. Du kan også finde praktiske oplysninger om Athen og Koufonissia.

Klar til ombordstigning i Athen

Her er de få trin, du skal tage, før din rejse med Athen Koufonissia-færge begynder:

  • Præsentation i havnen i Athen / Du skal ankomme til færgeterminalen i Athen inden for den tidsfrist, som Blue Star Ferries, Hellenic Seaways eller Sea Jets har fastsat. Efter denne frist har rederiet ret til at nægte dig ombordstigning.
  • Indtjekning til overfarten Athen - Koufonissia / I Athen skal du fremvise dine identitetspapirer (pas eller CNI) og bookingnummeret ved Sea Jets, Hellenic Seaways eller Blue Star Ferries-billetkontoret i Athen-færgeterminalen. Hvis du rejser i bil, skal du stille dig i de reserverede baner. Indcheckningen sker direkte fra dit køretøj.
  • Om bord på færgen til Koufonissia / Fra færgeterminalen i Athen vil du blive opfordret til at gå om bord på færgen ved hjælp af de udsendte talemeddelelser. Hvis du rejser i bil, vil Sea Jets, Hellenic Seaways eller Blue Star Ferries' personale give dig instruktioner om, hvordan du stiger om bord og parkerer dit køretøj på skibet.

Om bord på skibet mellem Athen og Koufonissia

Under overfarten kan alle benytte sig af tjenesterne på Blue Star Ferries, Hellenic Seaways eller Sea Jets-skibet, som de ønsker det. Mens nogle vil være tilbøjelige til at slappe af i en hyggelig lounge, vil andre gerne shoppe i butikkerne eller spise i selvbetjeningsrestauranten.

Udstigning fra færgen i Koufonissia

Her er nogle oplysninger om udstigning i Koufonissia:

  • Færgen sejler ind i Koufonissia Harbour / Du kan ikke vende tilbage til dit køretøj, før færgen er kommet til ro og har lagt til kaj i Koufonissia Harbour. Der er ingen grund til at skynde sig. Hvis du ønsker at vente, anbefaler vi, at du ser indsejlingen til Koufonissia Harbour fra yderdækkene.
  • Forlad din kahyt. / Du skal forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Koufonissia Harbour.
  • Forlad skibet og udforsk Koufonissia / Du kan relativt hurtigt få din bil ud af færgens store garage, når dørene er åbne. Fodgængerpassagerer kommer endnu hurtigere ud af båden. Toldpersonalet i Koufonissia havn kan give dig en kontrol. Endelig forlader du havnen, og Koufonissia venter på dig!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt