Anbefalet rute
Athen
Rejs direkte til Serifos med færge
Serifos
Se priser
Alternative ruter
Athen
Rejs med færge til Sifnos
Sifnos
Rejs med færge til Serifos
Serifos
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Athen til Serifos?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Athen til Serifos? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Athen til Serifos er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Athen til Serifos, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Athen til Serifos.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets, Zante Ferries eller Aegean Sea Lines, så du kan finde det Athen Serifos færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Sea Jets, Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Aegean Sea Lines eller Zante Ferries tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Athen til Serifos, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Athen - Serifos

Afgangshavn
Athen
Grækenland
Attica
Ankomsthavn
Serifos
Grækenland
Cyclades Islands
Afstand
115 km
Færgeselskaber
Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets, Zante Ferries, Aegean Sea Lines
Hyppighed af overfarter
4 overfarter om dagen
Mindste overfartstid
2 timer
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Athen Serifos: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Athen til Serifos, kan du finde billetter fra 231 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 1470 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Athen til Serifos, er 828 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Athen til Serifos er 2 timer 33 minutter. De langsomste færger vil være 4 timer 35 minutter om at nå Serifos, mens de hurtigste både vil ankomme til Serifos på 2 timer. Den første færge forlader havnen i Athen kl. 07:00. Den sidste båd til Serifos afgår fra havnen i Athen kl. 15:50.

Gennemsnitspris for Athen til Serifos færgeoverfart
828 kr.
Prisinterval på færger Athen Serifos (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
231 kr. - 1470 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Athen Serifos
2 timer 33 minutter
Afgangstid for første færge til Serifos
07:00
Tidspunkt for sidste færge til Serifos
15:50
Ankomsttid for første færge til Serifos
09:40
Ankomsttid for sidste færge til Serifos
17:55

Hvorfor tage færgen fra Athen til Serifos?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Athen til Serifos være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Serifos. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Athen til Serifos er en ideel måde at rejse på.

Endelig at tage sig tid til at rejse
Vi lever i et samfund, hvor alting går hurtigere og hurtigere og hurtigere. Alligevel vil du nyde at sætte sejl fra Athen på en Sea Jets, Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Aegean Sea Lines eller Zante Ferries-færge, der tilbagelægger de 115 km til Serifos med mindre end 40 km/t. Alle skibe er udstyret med lounger, restauranter, promenadedæk og nogle gange meget mere... Det er ikke umuligt, at du vil føle, at du er ankommet for hurtigt til Serifos, for oplevelsen er så behagelig!
Så du behøver ikke at bekymre dig om mængden af bagage
Et stykke bagage er gratis, alle andre skal der betales for. Dette er ofte den formel, der anvendes, når vi rejser med andre transportformer, hvilket meget ofte fører til en betydelig stigning i regningen. På overfarten fra Athen til Serifos kræves der ikke noget tillæg, så længe al din bagage befinder sig i din bil. Hvis du rejser som fodgænger, kan betingelserne være mere restriktive, da du skal bære din bagage med dig, indtil du ankommer til Serifos. Det er dog tilrådeligt at spørge besætningen på Sea Jets, Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Aegean Sea Lines eller Zante Ferries, da der ofte stilles bagageskabe til rådighed for passagererne, så de kan opbevare deres bagage under overfarten.
Du behøver ikke at bekymre dig om at rejse med din cykel
I tog, bus eller fly er det ofte meget kompliceret og nogle gange umuligt at rejse med denne besværlige følgesvend: din cykel. Men på en færge har du ikke dette problem: din cykel læsses direkte ind i skibets store garage. Du rejser fra Athen til Serifos med fuldstændig ro i sindet, uden at du behøver at frygte, at din motorcykel bliver beskadiget. Du finder den, når du går fra borde ved din ankomst til Serifos.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Athen og Serifos?

Hvis du ønsker at rejse mellem Athen og Serifos med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Sea Jets, Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Aegean Sea Lines eller Zante Ferries, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Sea Jets Athen Serifos
Sea Jets
Sea Jets er et græsk rederi, der blev oprettet i 1989. Det driver ca. 140 ruter mellem Piræus og Kreta og Kykladerne i øgruppen. På Vivanoda kan du sammenligne Athen-Serifos priser og bestille en Sea Jets billet mellem Athen og Serifos. Sea Jets opererer 7 overfarter om ugen til Serifos fra Athen, og rejsetiden er 2 timer. Flere oplysninger om Sea Jets
2 timer
7 overfarter om ugen
Aegean Speed Lines Athen Serifos
Aegean Speed Lines
Aegean Speed Lines er et færgeselskab med base i Grækenland, der tilbyder færgefart mellem de græske øer og havne på det græske fastland. På Vivanoda kan du sammenligne Athen-Serifos priser og bestille en Aegean Speed Lines billet mellem Athen og Serifos. Aegean Speed Lines opererer 13 overfarter om ugen til Serifos fra Athen, og rejsetiden er 2 timer 20 minutter. Flere oplysninger om Aegean Speed Lines
2 timer 20 minutter
13 overfarter om ugen
Hellenic Seaways Athen Serifos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways blev grundlagt i 2000 og har hjemsted i Athen, Grækenland. Selskabet betjener de græske øer og den Ægæiske region. På Vivanoda kan du sammenligne Athen-Serifos priser og bestille en Hellenic Seaways billet mellem Athen og Serifos. Flere oplysninger om Hellenic Seaways
Aegean Sea Lines Athen Serifos
Aegean Sea Lines
Færgeselskabet Aegean Sea Lines driver overfarter i Grækenland og især søforbindelser mellem havnene i Athen og Serifos. På Vivanoda kan du sammenligne Athen-Serifos priser og bestille en Aegean Sea Lines billet mellem Athen og Serifos. Flere oplysninger om Aegean Sea Lines
Zante Ferries Athen Serifos
Zante Ferries
Zakynthos Ferries blev grundlagt i 1990 og har hjemsted i Zakynthos, Grækenland. På Vivanoda kan du sammenligne Athen-Serifos priser og bestille en Zante Ferries billet mellem Athen og Serifos. Zante Ferries opererer 9 overfarter om ugen til Serifos fra Athen, og rejsetiden er 4 timer. Flere oplysninger om Zante Ferries
4 timer
9 overfarter om ugen

Hvor afgår færgerne i Athen? Hvor ankommer bådene i Serifos?

Afgangshavn i Athen

Sea Jets, Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Aegean Sea Lines eller Zante Ferries færger afgår til Serifos fra følgende havne i Athen:

Athens Piraeus E1
Kort
Athens Piraeus E6
Kort

Ankomsthavn i Serifos

Zante Ferries, Aegean Sea Lines, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines eller Sea Jets skibe ankommer til Serifos fra følgende havne:

Serifos
Kort
Serifos
Kort
Andre alternative overfarter mellem Athen og Serifos
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Athen til Serifos, tager det mindst 2 timer at tilbagelægge de 115 km fra Athen til Serifos.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Athen og Serifos om vinteren) og af færgeselskabet (Sea Jets, Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Aegean Sea Lines og Zante Ferries). Der er i øjeblikket 4 overfarter om dagen fra Athen til Serifos.

Der er 5 rederier, der forbinder Athen og Serifos: Sea Jets, Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Aegean Sea Lines og Zante Ferries.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets, Zante Ferries, Aegean Sea Lines.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets, Zante Ferries, Aegean Sea Lines på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Athen Serifos booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Athen og Serifos tilbagelægger du 115 km.

For at tage med båd fra Athen til Serifos, kan du finde priser fra 231 kr. for den laveste, til 1470 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 828 kr..

Den første færge afgår fra Athen kl. 07:00 til Serifos.

Den sidste færge til Serifos afgår normalt fra Athen kl. 15:50.

Oplev en færgeoverfart fra Athen til Serifos

Hvis det er første gang, du tager færgen, er det ikke let at forestille sig, hvordan en Athen til Serifos overfart til søs er. Vi vil derfor beskrive denne unikke rejseoplevelse, fra ombordstigning i Athen til udstigning i Serifos, for at hjælpe dig med bedre at kunne projicere dig ind i Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets, Zante Ferries og Aegean Sea Lines' maritime verden. Du kan også finde praktiske oplysninger om Athen og Serifos.

Afgang fra Athen med færge

Før din Athen Serifos færgetur begynder, er her de få skridt, du skal tage før du går om bord:

  • Tidspunkt for præsentation i Athen havn / Du skal ankomme i havnen i Athen i god tid. Tjek venligst dette med dit Zante Ferries, Aegean Sea Lines, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines eller Sea Jets-selskab. Efter denne frist har rederiet ret til at nægte dig ombordstigning.
  • Indtjekning på overfarten Athen - Serifos / I færgeterminalen i Athen skal du kigge efter Sea Jets, Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Aegean Sea Lines eller Zante Ferries-skranken og fremvise dit pas og bookingnummer. I bil er processen den samme, men direkte fra indskibningsbanerne. Du bliver i dit køretøj.
  • Om bord på færgen til Serifos / I færgeterminalen i Athen udsendes der talebeskeder, som opfordrer dig til at gå om bord. I dit køretøj vil personalet fra Sea Jets, Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Aegean Sea Lines eller Zante Ferries fortsætte med at gå om bord linje for linje. Vent tålmodigt på, at det bliver din tur.

Overfart fra Athen til Serifos: om bord på skibet...

Under overfarten kan alle benytte sig af tjenesterne på Sea Jets, Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Aegean Sea Lines eller Zante Ferries-skibet, som de ønsker det. Nogle vil slappe af i en af de liggende lounger, andre vil udnytte alle de tjenester, der tilbydes om bord, eller blot nyde udsigten over havet fra skibets dæk.

Udstigning fra færgen i Serifos

Endelig kan du finde oplysninger om færgens ankomst til Serifos:

  • Serifos Harbour er i sigte / Du vil ikke kunne komme ind i garagen, før besætningen har opfordret dig til at komme ind i garagen. Der er ingen grund til at skynde sig. I mellemtiden anbefaler vi, at du nyder ankomsten til Serifos fra yderdækket.
  • Hvis du befinder dig i en kahyt. / Hvis du er rejst fra Athen til Serifos i en komfortabel kahyt, skal du forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Serifos.
  • Forlad skibet og udforsk Serifos / Det går ret hurtigt at køre ud af skibets garage. Fodgængerpassagerer kommer endnu hurtigere ud af båden. En toldkontrol kan ikke udelukkes i Serifos. Endelig er din ferie i Serifos begyndt!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt