Anbefalet rute
Barcelona
Rejs direkte til Ciutadella de Menorca med færge
Ciutadella de Menorca
Se priser
Alternative ruter
Barcelona
Rejs med færge til Alcudia
Alcudia
Rejs med færge til Ciutadella de Menorca
Ciutadella de Menorca
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Barcelona til Ciutadella de Menorca?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Barcelona til Ciutadella de Menorca? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Barcelona til Ciutadella de Menorca er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Barcelona til Ciutadella de Menorca, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Barcelona til Ciutadella de Menorca.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Acciona Trasmediterránea, Baleària, Trasmed, Grandi Navi Veloci, Iscomar eller Corsica Ferries, så du kan finde det Barcelona Ciutadella de Menorca færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Trasmed, Grandi Navi Veloci eller Baleària tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Barcelona til Ciutadella de Menorca, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Barcelona - Ciutadella de Menorca

Afgangshavn
Barcelona
Spanien
Catalonien
Ankomsthavn
Ciutadella de Menorca
Spanien
Balearerne
Afstand
206 km
Færgeselskaber
Acciona Trasmediterránea, Baleària, Trasmed, Grandi Navi Veloci, Iscomar, Corsica Ferries, Menorca Lines
Hyppighed af overfarter
14 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
3 timer 30 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Barcelona Ciutadella de Menorca: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Barcelona til Ciutadella de Menorca, kan du finde billetter fra 381 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 2813 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Barcelona til Ciutadella de Menorca, er 1097 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Barcelona til Ciutadella de Menorca er 7 timer 18 minutter. De langsomste færger vil være 10 timer om at nå Ciutadella de Menorca, mens de hurtigste både vil ankomme til Ciutadella de Menorca på 3 timer 30 minutter. Den første færge forlader havnen i Barcelona kl. 08:00. Den sidste båd til Ciutadella de Menorca afgår fra havnen i Barcelona kl. 22:00.

Gennemsnitspris for Barcelona til Ciutadella de Menorca færgeoverfart
1097 kr.
Prisinterval på færger Barcelona Ciutadella de Menorca (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
381 kr. - 2813 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Barcelona Ciutadella de Menorca
7 timer 18 minutter
Afgangstid for første færge til Ciutadella de Menorca
08:00
Tidspunkt for sidste færge til Ciutadella de Menorca
22:00
Ankomsttid for første færge til Ciutadella de Menorca
06:30
Ankomsttid for sidste færge til Ciutadella de Menorca
20:00

Hvorfor tage færgen fra Barcelona til Ciutadella de Menorca?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Barcelona til Ciutadella de Menorca være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Ciutadella de Menorca. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Barcelona til Ciutadella de Menorca er en ideel måde at rejse på.

Du behøver ikke at bekymre dig om at rejse med din cykel
I tog, bus eller fly er det ofte meget kompliceret og nogle gange umuligt at rejse med denne besværlige følgesvend: din cykel. Dette er ikke tilfældet på færgen. Som ethvert andet køretøj bliver din tohjulede cykel parkeret i skibets garage. Her kan du lade den stå under hele overfarten Barcelona-Ciutadella de Menorca i fuld sikkerhed og uden at frygte, at den bliver beskadiget. Du stiger på din cykel i Ciutadella de Menorca for at komme af båden.
For at nyde den utrolige havudsigt
Når vi tager på ferie ved havet, søger vi normalt så meget som muligt efter havudsigt (på restauranten, på hotellet, på en vandretur...). Du vil nyde en 360-graders udsigt over havet fra havnen i Barcelona til Ciutadella de Menorca, uanset om du spiser frokost eller slapper af i en af skibets lounger. Restaurant, barer, lounges, kahytter, ... den storslåede udsigt over havet er allestedsnærværende om bord på skibet.
Færger er ideelle for familier!
Hvis du har børn, er der ingen bedre måde at rejse fra Barcelona til Ciutadella de Menorca som familie end med færge. Alt er nemmere. Så snart du forlader Barcelona, kan du forestille dig, at dine børn udforsker skibet, bruger lange perioder på at lege i legeområderne for børn eller i videospil og spillehaller (for teenagere), ser de nyeste film i biografen, deler et familiemåltid i restauranten, eller beundrer et trylleshow eller andre utallige aktiviteter. Dine børn vil huske færgeturen fra Barcelona til Ciutadella de Menorca i lang tid.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Barcelona og Ciutadella de Menorca?

Hvis du ønsker at rejse mellem Barcelona og Ciutadella de Menorca med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Trasmed, Grandi Navi Veloci eller Baleària, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Trasmed Barcelona Ciutadella de Menorca
Trasmed
Færgeselskabet Trasmed driver overfarter i Spanien og især søforbindelser mellem havnene i Barcelona og Ciutadella de Menorca. På Vivanoda kan du sammenligne Barcelona-Ciutadella de Menorca priser og bestille en Trasmed billet mellem Barcelona og Ciutadella de Menorca. Flere oplysninger om Trasmed
Grandi Navi Veloci Barcelona Ciutadella de Menorca
Grandi Navi Veloci
Grandi Navi Veloci er et italiensk selskab og en af de førende inden for passagertransport i Middelhavet. Det betjener Italien (Sicilien og Sardinien), Spanien, Tunesien, Algeriet, Frankrig og Marokko. På Vivanoda kan du sammenligne Barcelona-Ciutadella de Menorca priser og bestille en Grandi Navi Veloci billet mellem Barcelona og Ciutadella de Menorca. Flere oplysninger om Grandi Navi Veloci
Baleària Barcelona Ciutadella de Menorca
Baleària
Baleària blev grundlagt i 1997 og er et færgeselskab med base i Valencia, Spanien. Selskabet tilbyder overfarter til flere destinationer i Spanien, Frankrig og Italien. På Vivanoda kan du sammenligne Barcelona-Ciutadella de Menorca priser og bestille en Baleària billet mellem Barcelona og Ciutadella de Menorca. Baleària opererer 14 overfarter om ugen til Ciutadella de Menorca fra Barcelona, og rejsetiden er 3 timer 30 minutter. Flere oplysninger om Baleària
3 timer 30 minutter
14 overfarter om ugen

Hvor afgår færgerne i Barcelona? Hvor ankommer bådene i Ciutadella de Menorca?

Afgangshavn i Barcelona

Trasmed, Grandi Navi Veloci eller Baleària færger afgår til Ciutadella de Menorca fra følgende havne i Barcelona:

Barcelona
Kort

Ankomsthavn i Ciutadella de Menorca

Baleària, Grandi Navi Veloci eller Trasmed skibe ankommer til Ciutadella de Menorca fra følgende havne:

Ciutadella
Kort
Ciutadella
Kort
Andre alternative overfarter mellem Barcelona og Ciutadella de Menorca
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Barcelona til Ciutadella de Menorca, tager det mindst 3 timer 30 minutter at tilbagelægge de 206 km fra Barcelona til Ciutadella de Menorca.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Barcelona og Ciutadella de Menorca om vinteren) og af færgeselskabet (Trasmed, Grandi Navi Veloci og Baleària). Der er i øjeblikket 14 overfarter om ugen fra Barcelona til Ciutadella de Menorca.

Der er 3 rederier, der forbinder Barcelona og Ciutadella de Menorca: Trasmed, Grandi Navi Veloci og Baleària.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Acciona Trasmediterránea, Baleària, Trasmed, Grandi Navi Veloci, Iscomar, Corsica Ferries, Menorca Lines.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra Acciona Trasmediterránea, Baleària, Trasmed, Grandi Navi Veloci, Iscomar, Corsica Ferries, Menorca Lines på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Barcelona Ciutadella de Menorca booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Barcelona og Ciutadella de Menorca tilbagelægger du 206 km.

For at tage med båd fra Barcelona til Ciutadella de Menorca, kan du finde priser fra 381 kr. for den laveste, til 2813 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 1097 kr..

Den første færge afgår fra Barcelona kl. 08:00 til Ciutadella de Menorca.

Den sidste færge til Ciutadella de Menorca afgår normalt fra Barcelona kl. 22:00.

Hvordan er en færgeoverfart fra Barcelona til Ciutadella de Menorca?

Hvis du aldrig har været på en færge før, er det svært at forestille sig, hvordan en dag på havet mellem Barcelona og Ciutadella de Menorca ville være. For at hjælpe dig med at fordybe dig i stemningen på et færgekrydstogt med Acciona Trasmediterránea, Baleària, Trasmed, Grandi Navi Veloci, Iscomar eller Corsica Ferries forklarer vi dig her de forskellige etaper af rejsen, fra du går om bord på skibet i Barcelona til du går fra borde i Ciutadella de Menorca. Du kan også finde praktiske oplysninger om Barcelona og Ciutadella de Menorca.

Ombordstigning i Barcelona

Før din Barcelona Ciutadella de Menorca færgetur begynder, er her de få skridt, du skal tage før du går om bord:

  • Ankomsttidspunkt i Barcelona havn / Du skal ankomme til færgeterminalen i Barcelona inden for den tidsfrist, som Trasmed, Grandi Navi Veloci eller Baleària har fastsat. Efter dette tidspunkt er din reservation ikke længere garanteret.
  • Indtjekning til overfarten Barcelona - Ciutadella de Menorca / Gå til Baleària, Grandi Navi Veloci eller Trasmed-skranken i færgeterminalen i Barcelona for at tjekke ind med dit pas eller id-kort og dit reservationsnummer. Hvis du rejser i bil, skal du stille dig i de reserverede baner. Indcheckningen sker direkte fra dit køretøj.
  • Om bord på færgen til Ciutadella de Menorca / Hold øje med talemeddelelser i færgeterminalen i Barcelona, der opfordrer dig til at gå om bord. I bil skal du følge Trasmed, Grandi Navi Veloci eller Baleària-medarbejdernes anvisninger om at gå om bord og parkere dit køretøj om bord.

Om bord på skibet mellem Barcelona og Ciutadella de Menorca

På skibet fra Trasmed, Grandi Navi Veloci eller Baleària har alle deres egen rejsefilosofi. Mens nogle vil være tilbøjelige til at slappe af i en hyggelig lounge, vil andre gerne shoppe i butikkerne eller spise i selvbetjeningsrestauranten.

Færgen nærmer sig Ciutadella de Menorca, udstigning er nært forestående!

Her er nogle oplysninger om udstigning i Ciutadella de Menorca:

  • Anløb af Ciutadella de Menorca Harbour / Du får først adgang til garagen, når båden har lagt til kaj. Der er ingen grund til at skynde sig. I mellemtiden anbefaler vi, at du nyder ankomsten til Ciutadella de Menorca fra yderdækket.
  • Forlad din kahyt. / Du skal forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Ciutadella de Menorca Harbour.
  • Forlad skibet og udforsk Ciutadella de Menorca / Du kan relativt hurtigt få din bil ud af færgens store garage, når dørene er åbne. Det er endnu hurtigere som fodgænger. Toldpersonalet i Ciutadella de Menorca havn kan give dig en kontrol. Endelig begynder dit ophold i Ciutadella de Menorca for alvor!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt