Anbefalet rute
Barcelona
Rejs direkte til Alcudia med færge
Alcudia
Se priser
Alternative ruter
Barcelona
Rejs med færge til Ciutadella de Menorca
Ciutadella de Menorca
Rejs med færge til Alcudia
Alcudia
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Barcelona til Alcudia?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Barcelona til Alcudia? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Barcelona til Alcudia er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Barcelona til Alcudia, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Barcelona til Alcudia.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Acciona Trasmediterránea, Baleària, Trasmed, Grandi Navi Veloci, Iscomar eller Corsica Ferries, så du kan finde det Barcelona Alcudia færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Trasmed, Baleària eller Acciona Trasmediterránea tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Barcelona til Alcudia, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Barcelona - Alcudia

Afgangshavn
Barcelona
Spanien
Catalonien
Ankomsthavn
Alcudia
Spanien
Balearerne
Afstand
189 km
Færgeselskaber
Acciona Trasmediterránea, Baleària, Trasmed, Grandi Navi Veloci, Iscomar, Corsica Ferries, Menorca Lines
Hyppighed af overfarter
2 overfarter om dagen
Mindste overfartstid
5 timer 20 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Barcelona Alcudia: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Barcelona til Alcudia, kan du finde billetter fra 194 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 2686 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Barcelona til Alcudia, er 783 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Barcelona til Alcudia er 5 timer 44 minutter. De langsomste færger vil være 7 timer om at nå Alcudia, mens de hurtigste både vil ankomme til Alcudia på 5 timer 15 minutter. Den første færge forlader havnen i Barcelona kl. 08:00. Den sidste båd til Alcudia afgår fra havnen i Barcelona kl. 22:31.

Gennemsnitspris for Barcelona til Alcudia færgeoverfart
783 kr.
Prisinterval på færger Barcelona Alcudia (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
194 kr. - 2686 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Barcelona Alcudia
5 timer 44 minutter
Afgangstid for første færge til Alcudia
08:00
Tidspunkt for sidste færge til Alcudia
22:31
Ankomsttid for første færge til Alcudia
03:00
Ankomsttid for sidste færge til Alcudia
23:15

Hvorfor tage færgen fra Barcelona til Alcudia?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Barcelona til Alcudia være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Alcudia. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Barcelona til Alcudia er en ideel måde at rejse på.

Tag en ubegrænset mængde bagage med
Med tog, bus eller fly er der ofte en overgrænse på 1 gratis bagagestykke, og hvert yderligere stykke bagage medfører en ekstra omkostning. På Barcelona Alcudia-færgen kan du tage så meget bagage med, som du vil, inden for dit køretøjs kapacitet. Hvis du rejser uden bil, vil du være begrænset i dine bevægelser under hele rejsen til Alcudia. Mange skibe tilbyder dog bagageopbevaring til fodgængere. Tjek med Trasmed, Baleària eller Acciona Trasmediterránea.
Nyd den friske havluft
Der er ikke længere nogen tvivl om, at havluft har mange sundhedsmæssige fordele. Under overfarten Barcelona-Alcudia kan du gå ud på Trasmed, Baleària eller Acciona Trasmediterránea-skibets udendørsarealer for at tage en dyb indånding af luften. En følelse af velvære vil hurtigt få fat i dig. Dette vil gøre det muligt for dig at starte din ferie i Alcudia fuld af energi.
For at nyde den utrolige havudsigt
Når vi tager på ferie ved havet, søger vi normalt så meget som muligt efter havudsigt (på restauranten, på hotellet, på en vandretur...). Du vil nyde en 360-graders udsigt over havet fra havnen i Barcelona til Alcudia, uanset om du spiser frokost eller slapper af i en af skibets lounger. Overalt giver store vinduer dig en ekstraordinær udsigt over det azurblå hav, så du kan få mest muligt ud af dets beroligende kraft.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Barcelona og Alcudia?

Hvis du ønsker at rejse mellem Barcelona og Alcudia med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Trasmed, Baleària eller Acciona Trasmediterránea, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Trasmed Barcelona Alcudia
Trasmed
Færgeselskabet Trasmed driver overfarter i Spanien og især søforbindelser mellem havnene i Barcelona og Alcudia. På Vivanoda kan du sammenligne Barcelona-Alcudia priser og bestille en Trasmed billet mellem Barcelona og Alcudia. Flere oplysninger om Trasmed
Baleària Barcelona Alcudia
Baleària
Baleària blev grundlagt i 1997 og er et færgeselskab med base i Valencia, Spanien. Selskabet tilbyder overfarter til flere destinationer i Spanien, Frankrig og Italien. På Vivanoda kan du sammenligne Barcelona-Alcudia priser og bestille en Baleària billet mellem Barcelona og Alcudia. Baleària opererer 2 overfarter om dagen til Alcudia fra Barcelona, og rejsetiden er 5 timer 20 minutter. Flere oplysninger om Baleària
5 timer 20 minutter
2 overfarter om dagen
Acciona Trasmediterránea Barcelona Alcudia
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea blev grundlagt i 1989 og har hovedsæde i Barcelona, Spanien. Selskabet betjener Middelhavsregionerne Spanien, Frankrig og Italien. På Vivanoda kan du sammenligne Barcelona-Alcudia priser og bestille en Acciona Trasmediterránea billet mellem Barcelona og Alcudia. Flere oplysninger om Acciona Trasmediterránea

Hvor afgår færgerne i Barcelona? Hvor ankommer bådene i Alcudia?

Afgangshavn i Barcelona

Trasmed, Baleària eller Acciona Trasmediterránea færger afgår til Alcudia fra følgende havne i Barcelona:

Barcelona
Kort

Ankomsthavn i Alcudia

Acciona Trasmediterránea, Baleària eller Trasmed skibe ankommer til Alcudia fra følgende havne:

La Alcudia
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Barcelona til Alcudia, tager det mindst 5 timer 20 minutter at tilbagelægge de 189 km fra Barcelona til Alcudia.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Barcelona og Alcudia om vinteren) og af færgeselskabet (Trasmed, Baleària og Acciona Trasmediterránea). Der er i øjeblikket 2 overfarter om dagen fra Barcelona til Alcudia.

Der er 3 rederier, der forbinder Barcelona og Alcudia: Trasmed, Baleària og Acciona Trasmediterránea.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Acciona Trasmediterránea, Baleària, Trasmed, Grandi Navi Veloci, Iscomar, Corsica Ferries, Menorca Lines.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra Acciona Trasmediterránea, Baleària, Trasmed, Grandi Navi Veloci, Iscomar, Corsica Ferries, Menorca Lines på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Barcelona Alcudia booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Barcelona og Alcudia tilbagelægger du 189 km.

For at tage med båd fra Barcelona til Alcudia, kan du finde priser fra 194 kr. for den laveste, til 2686 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 783 kr..

Den første færge afgår fra Barcelona kl. 08:00 til Alcudia.

Den sidste færge til Alcudia afgår normalt fra Barcelona kl. 22:31.

Hvordan er en færgeoverfart fra Barcelona til Alcudia?

Hvis du aldrig har været på en færge før, er det svært at forestille sig, hvordan en dag på havet mellem Barcelona og Alcudia ville være. For at hjælpe dig med at fordybe dig i stemningen på et færgekrydstogt med Acciona Trasmediterránea, Baleària, Trasmed, Grandi Navi Veloci, Iscomar eller Corsica Ferries forklarer vi dig her de forskellige etaper af rejsen, fra du går om bord på skibet i Barcelona til du går fra borde i Alcudia. Du kan også finde nogle turist- og praktiske oplysninger om Barcelona og Alcudia.

Ombordstigning i Barcelona

Inden du tager af sted på din færgetur fra Barcelona Alcudia til Barcelona, er her nogle trin, du skal tage, inden du går om bord:

  • Ankomsttidspunkt i Barcelona havn / Du skal ankomme i havnen i Barcelona i god tid. Tjek venligst dette med dit Acciona Trasmediterránea, Baleària eller Trasmed-selskab. Efter dette tidspunkt er din reservation ikke længere garanteret.
  • Indtjekning på overfarten Barcelona - Alcudia / Gå til Acciona Trasmediterránea, Baleària eller Trasmed-skranken i færgeterminalen i Barcelona for at tjekke ind med dit pas eller id-kort og dit reservationsnummer. Hvis du rejser i bil, skal du stille dig i de reserverede baner. Indcheckningen sker direkte fra dit køretøj.
  • Om bord på færgen til Alcudia / Fra færgeterminalen i Barcelona vil du blive opfordret til at gå om bord på færgen ved hjælp af de udsendte talemeddelelser. I bil skal du følge Trasmed, Baleària eller Acciona Trasmediterránea-medarbejdernes anvisninger om at gå om bord og parkere dit køretøj om bord.

Overfart fra Barcelona til Alcudia: om bord på skibet...

På skibet fra Trasmed, Baleària eller Acciona Trasmediterránea har alle deres egen rejsefilosofi. Nogle vil slappe af i en af de liggende lounger, andre vil udnytte alle de tjenester, der tilbydes om bord, eller blot nyde udsigten over havet fra skibets dæk.

Færgen nærmer sig Alcudia, udstigning er nært forestående!

Endelig kan du finde oplysninger om færgens ankomst til Alcudia:

  • Anløb af Alcudia Harbour / Besætningen giver ikke adgang til garagen for at hente dit køretøj, før båden er fortøjet. Der er ingen grund til at skynde sig. Nyd i stedet ankomsten til Alcudia havn fra bådens dæk.
  • Forlad din kahyt. / Hvis du er rejst fra Barcelona til Alcudia i en komfortabel kahyt, skal du forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Alcudia.
  • Forlad skibet og udforsk Alcudia / Det går ret hurtigt at køre ud af skibets garage. Det er endnu hurtigere som fodgænger. En toldkontrol kan ikke udelukkes i Alcudia. Endelig begynder dit ophold i Alcudia for alvor!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt