Anbefalet rute
Cherbourg
Rejs direkte til Dublin med færge
Dublin
Se priser
Alternative ruter
Cherbourg
Rejs med færge til Rosslare
Rosslare
Rejs med tog, bus til Dublin
Dublin
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Cherbourg til Dublin?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Cherbourg til Dublin? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Cherbourg til Dublin er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Cherbourg til Dublin, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Cherbourg til Dublin.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Irish Ferries, Brittany Ferries, Celtic Link Ferries eller Stena Line, så du kan finde det Cherbourg Dublin færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Irish Ferries tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Cherbourg til Dublin, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Cherbourg - Dublin

Afgangshavn
Cherbourg
Frankrig
Normandiet
Ankomsthavn
Dublin
Irland
Afstand
523 km
Færgeselskaber
Irish Ferries, Brittany Ferries, Celtic Link Ferries, Stena Line
Hyppighed af overfarter
3 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
18 timer 20 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Cherbourg Dublin: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Cherbourg til Dublin, kan du finde billetter fra 731 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 5611 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Cherbourg til Dublin, er 2000 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Cherbourg til Dublin er 19 timer 14 minutter. De langsomste færger vil være 19 timer 15 minutter om at nå Dublin, mens de hurtigste både vil ankomme til Dublin på 19 timer. Den første færge forlader havnen i Cherbourg kl. 16:30. Den sidste båd til Dublin afgår fra havnen i Cherbourg kl. 18:30.

Gennemsnitspris for Cherbourg til Dublin færgeoverfart
2000 kr.
Prisinterval på færger Cherbourg Dublin (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
731 kr. - 5611 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Cherbourg Dublin
19 timer 14 minutter
Afgangstid for første færge til Dublin
16:30
Tidspunkt for sidste færge til Dublin
18:30
Ankomsttid for første færge til Dublin
10:45
Ankomsttid for sidste færge til Dublin
12:30

Hvilke selskaber opererer færger mellem Cherbourg og Dublin?

Hvis du ønsker at rejse mellem Cherbourg og Dublin med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Irish Ferries, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Irish Ferries Cherbourg Dublin
Irish Ferries
Irish Ferries driver færgefart mellem Irland og Storbritannien og mellem Irland og Frankrig. På Vivanoda kan du sammenligne Cherbourg-Dublin priser og bestille en Irish Ferries billet mellem Cherbourg og Dublin. Irish Ferries opererer 3 overfarter om ugen til Dublin fra Cherbourg, og rejsetiden er 18 timer 20 minutter. Flere oplysninger om Irish Ferries
18 timer 20 minutter
3 overfarter om ugen

Hvor afgår færgerne i Cherbourg? Hvor ankommer bådene i Dublin?

Afgangshavn i Cherbourg

Irish Ferries færger afgår til Dublin fra følgende havne i Cherbourg:

Cherbourg - Gare Maritime
Kort

Ankomsthavn i Dublin

Irish Ferries skibe ankommer til Dublin fra følgende havne:

Dublin Ferries Terminal 1
Kort
Andre alternative overfarter mellem Cherbourg og Dublin
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Cherbourg til Dublin, tager det mindst 18 timer 20 minutter at tilbagelægge de 523 km fra Cherbourg til Dublin.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Cherbourg og Dublin om vinteren) og af færgeselskabet (Irish Ferries). Der er i øjeblikket 3 overfarter om ugen fra Cherbourg til Dublin.

Der er 1 rederier, der forbinder Cherbourg og Dublin: Irish Ferries.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Irish Ferries, Brittany Ferries, Celtic Link Ferries, Stena Line.

For at tage med båd fra Cherbourg til Dublin, kan du finde priser fra 731 kr. for den laveste, til 5611 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 2000 kr..

Den første færge afgår fra Cherbourg kl. 16:30 til Dublin.

Den sidste færge til Dublin afgår normalt fra Cherbourg kl. 18:30.

Færge Cherbourg til Dublin - Sammenlign priser og book online

Rejseguide til færgeturen fra Cherbourg til Dublin

Hvad kan man besøge og lave i Dublin?

For at starte din rundtur i Dublin skal du tage til det berømte Guinness Storehouse, et gammelt bryggeri, der er blevet til et ølmuseum. Her kan du lære om Guinness' historie og nyde en pint af Irlands berømte sorte øl, mens du nyder panoramaudsigten over byen.

Derefter kan du tage til Trinity College for at se den berømte Book of Kells, et rigt illumineret manuskript fra det 9. århundrede. Trinity College-biblioteket er også et must-see med sine loftshøje hylder med træbøger.

Hvis du ønsker en mere kulturel oplevelse, kan du besøge Temple Bar-området, der er kendt for sine livlige pubber, gadekunstnere og kunstgallerier. Gå ikke glip af St. Patrick's Cathedral, Irlands største kirke, som betragtes som en juvel af gotisk arkitektur.

Til sidst kan du gå en afslappende tur til St Stephen's Green, hvor du kan beundre de velplejede haver og historiske statuer. Og glem selvfølgelig ikke at prøve nogle af Dublins kulinariske lækkerier, f.eks. irsk gryderet, scones og den berømte fish and chips.

Søg efter færger
Søg og book overnatning

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt