Anbefalet rute
Cherbourg
Rejs direkte til Rosslare med færge
Rosslare
Se priser
Alternative ruter
Cherbourg
Rejs med færge til Dublin
Dublin
Rejs med tog, bus til Rosslare
Rosslare
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Cherbourg til Rosslare?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Cherbourg til Rosslare? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Cherbourg til Rosslare er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Cherbourg til Rosslare, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Cherbourg til Rosslare.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Irish Ferries, Brittany Ferries, Celtic Link Ferries eller Stena Line, så du kan finde det Cherbourg Rosslare færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Stena Line, Brittany Ferries, Irish Ferries eller Celtic Link Ferries tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Cherbourg til Rosslare, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Cherbourg - Rosslare

Afgangshavn
Cherbourg
Frankrig
Normandiet
Ankomsthavn
Rosslare
Irland
Afstand
444 km
Færgeselskaber
Irish Ferries, Brittany Ferries, Celtic Link Ferries, Stena Line
Hyppighed af overfarter
1 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
16 timer
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Cherbourg Rosslare: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Cherbourg til Rosslare, kan du finde billetter fra 560 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 6208 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Cherbourg til Rosslare, er 1828 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Cherbourg til Rosslare er 17 timer 17 minutter. De langsomste færger vil være 19 timer om at nå Rosslare, mens de hurtigste både vil ankomme til Rosslare på 15 timer. Den første færge forlader havnen i Cherbourg kl. 15:00. Den sidste båd til Rosslare afgår fra havnen i Cherbourg kl. 21:00.

Gennemsnitspris for Cherbourg til Rosslare færgeoverfart
1828 kr.
Prisinterval på færger Cherbourg Rosslare (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
560 kr. - 6208 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Cherbourg Rosslare
17 timer 17 minutter
Afgangstid for første færge til Rosslare
15:00
Tidspunkt for sidste færge til Rosslare
21:00
Ankomsttid for første færge til Rosslare
05:00
Ankomsttid for sidste færge til Rosslare
14:30

Hvorfor tage færgen fra Cherbourg til Rosslare?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Cherbourg til Rosslare være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Rosslare. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Cherbourg til Rosslare er en ideel måde at rejse på.

For at nyde den utrolige havudsigt
Når vi tager på ferie ved havet, søger vi normalt så meget som muligt efter havudsigt (på restauranten, på hotellet, på en vandretur...). På Cherbourg Rosslare-overfarten, uanset om du er på dækket, spiser i restauranten eller slapper af i de komfortable saloner på Stena Line, Brittany Ferries, Irish Ferries eller Celtic Link Ferries-skibet, vil du simpelthen sidde på første række til det utrolige skue, som havet byder på. Overalt giver store vinduer dig en ekstraordinær udsigt over det azurblå hav, så du kan få mest muligt ud af dets beroligende kraft.
At du ikke bliver træt, i modsætning til i bilen
Lange bilrejser er trættende og kræver konstant årvågenhed under kørslen. Omvendt er en Cherbourg Rosslare-færgetur med færge i Cherbourg Rosslare ultra afslappende. Om bord, afhængigt af hvilket Stena Line, Brittany Ferries, Irish Ferries eller Celtic Link Ferries-skib der er i drift, er alt designet til at give dig tid til at slappe af i roen i de komfortable liggestole, til at slappe af på yderdækkene, til at underholde og til at have det sjovt. Du er sikker på at starte din ferie i Rosslare allerede udhvilet.
Fordi det er den ideelle måde at rejse med din familie på!
Hvis du har børn, er der ingen bedre måde at rejse fra Cherbourg til Rosslare som familie end med færge. Alt er enklere. Så snart du forlader Cherbourg, kan du forestille dig, at dine børn udforsker skibet, bruger lange perioder på at lege i legeområderne for børn eller i videospil og spillehaller (for teenagere), ser de nyeste film i biografen, deler et familiemåltid i restauranten, eller beundrer et trylleshow eller andre utallige aktiviteter. Dine børn vil huske færgeturen fra Cherbourg til Rosslare i lang tid.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Cherbourg og Rosslare?

Hvis du ønsker at rejse mellem Cherbourg og Rosslare med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Stena Line, Brittany Ferries, Irish Ferries eller Celtic Link Ferries, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Stena Line Cherbourg Rosslare
Stena Line
Stena Line er et svenskbaseret færgeselskab, der tilbyder passager- og køretøjsfart mellem havne i Vesteuropa, herunder mellem havnene Harwich i Det Forenede Kongerige og Hook of Holland i Nederlandene, mellem Hull og Rotterdam og mellem Liverpool og Belfast i Nordirland. På Vivanoda kan du sammenligne Cherbourg-Rosslare priser og bestille en Stena Line billet mellem Cherbourg og Rosslare. Flere oplysninger om Stena Line
Brittany Ferries Cherbourg Rosslare
Brittany Ferries
Brittany Ferries er et rederi i Bretagne, der driver færgefart til England, Irland og Spanien. På Vivanoda kan du sammenligne Cherbourg-Rosslare priser og bestille en Brittany Ferries billet mellem Cherbourg og Rosslare. Brittany Ferries opererer 1 overfarter om ugen til Rosslare fra Cherbourg, og rejsetiden er 16 timer. Flere oplysninger om Brittany Ferries
16 timer
1 overfarter om ugen
Irish Ferries Cherbourg Rosslare
Irish Ferries
Irish Ferries driver færgefart mellem Irland og Storbritannien og mellem Irland og Frankrig. På Vivanoda kan du sammenligne Cherbourg-Rosslare priser og bestille en Irish Ferries billet mellem Cherbourg og Rosslare. Flere oplysninger om Irish Ferries
Celtic Link Ferries Cherbourg Rosslare
Celtic Link Ferries
Færgeselskabet Celtic Link Ferries driver overfarter i Frankrig og Irland og især søforbindelser mellem havnene i Cherbourg og Rosslare. På Vivanoda kan du sammenligne Cherbourg-Rosslare priser og bestille en Celtic Link Ferries billet mellem Cherbourg og Rosslare. Flere oplysninger om Celtic Link Ferries

Hvor afgår færgerne i Cherbourg? Hvor ankommer bådene i Rosslare?

Afgangshavn i Cherbourg

Stena Line, Brittany Ferries, Irish Ferries eller Celtic Link Ferries færger afgår til Rosslare fra følgende havne i Cherbourg:

Cherbourg - Gare Maritime
Kort

Ankomsthavn i Rosslare

Celtic Link Ferries, Irish Ferries, Brittany Ferries eller Stena Line skibe ankommer til Rosslare fra følgende havne:

Rosslare Europort Ferries
Kort
Andre alternative overfarter mellem Cherbourg og Rosslare
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Cherbourg til Rosslare, tager det mindst 16 timer at tilbagelægge de 444 km fra Cherbourg til Rosslare.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Cherbourg og Rosslare om vinteren) og af færgeselskabet (Stena Line, Brittany Ferries, Irish Ferries og Celtic Link Ferries). Der er i øjeblikket 1 overfarter om ugen fra Cherbourg til Rosslare.

Der er 4 rederier, der forbinder Cherbourg og Rosslare: Stena Line, Brittany Ferries, Irish Ferries og Celtic Link Ferries.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Irish Ferries, Brittany Ferries, Celtic Link Ferries, Stena Line.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra Irish Ferries, Brittany Ferries, Celtic Link Ferries, Stena Line på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Cherbourg Rosslare booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Cherbourg og Rosslare tilbagelægger du 444 km.

For at tage med båd fra Cherbourg til Rosslare, kan du finde priser fra 560 kr. for den laveste, til 6208 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 1828 kr..

Den første færge afgår fra Cherbourg kl. 15:00 til Rosslare.

Den sidste færge til Rosslare afgår normalt fra Cherbourg kl. 21:00.

Oplev en færgeoverfart fra Cherbourg til Rosslare

Hvis du aldrig har været på en færge før, er det svært at forestille sig, hvordan en dag på havet mellem Cherbourg og Rosslare ville være. For at hjælpe dig med at fordybe dig i stemningen på et færgekrydstogt med Irish Ferries, Brittany Ferries, Celtic Link Ferries eller Stena Line forklarer vi dig her de forskellige etaper af rejsen, fra du går om bord på skibet i Cherbourg til du går fra borde i Rosslare. Du kan også finde nogle turist- og praktiske oplysninger om Cherbourg og Rosslare.

Afgang fra Cherbourg med færge

Før din Cherbourg Rosslare færgetur begynder, er her de få skridt, du skal tage før du går om bord:

  • Præsentation i havnen i Cherbourg / Du skal ankomme til færgeterminalen i Cherbourg inden for den tidsfrist, som Stena Line, Brittany Ferries, Irish Ferries eller Celtic Link Ferries har fastsat. Efter denne frist har rederiet ret til at nægte dig ombordstigning.
  • Indtjekning til overfarten Cherbourg - Rosslare / Gå til Celtic Link Ferries, Irish Ferries, Brittany Ferries eller Stena Line-skranken i færgeterminalen i Cherbourg for at tjekke ind med dit pas eller id-kort og dit reservationsnummer. Hvis du rejser i bil, skal du stille dig i de reserverede baner. Indcheckningen sker direkte fra dit køretøj.
  • Om bord på færgen til Rosslare / Hold øje med talemeddelelser i færgeterminalen i Cherbourg, der opfordrer dig til at gå om bord. I dit køretøj vil personalet fra Stena Line, Brittany Ferries, Irish Ferries eller Celtic Link Ferries fortsætte med at gå om bord linje for linje. Vent tålmodigt på, at det bliver din tur.

Overfart fra Cherbourg til Rosslare: om bord på skibet...

Om bord på Celtic Link Ferries, Irish Ferries, Brittany Ferries eller Stena Line-skibet kan du vælge dine aktiviteter alt efter dine præferencer! Mens nogle vil være tilbøjelige til at slappe af i en hyggelig lounge, vil andre gerne shoppe i butikkerne eller spise i selvbetjeningsrestauranten.

Udstigning fra færgen i Rosslare

Her er nogle oplysninger om udstigning i Rosslare:

  • Anløb af Rosslare Harbour / Du får lov til at vende tilbage til skibets garage, når færgen har lagt til kaj. Der er ingen grund til at skynde sig. Nyd i stedet ankomsten til Rosslare havn fra bådens dæk.
  • Forlad din kahyt. / Hvis du er rejst fra Cherbourg til Rosslare i en komfortabel kahyt, skal du forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Rosslare.
  • Forlad skibet, og Rosslare er din / Du kan relativt hurtigt få din bil ud af færgens store garage, når dørene er åbne. Fodgængerpassagerer kommer endnu hurtigere ud af båden. En toldkontrol kan ikke udelukkes i Rosslare. Endelig begynder dit ophold i Rosslare for alvor!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt