Anbefalet rute
Douglas
Rejs direkte til Dublin med fly, færge
Dublin
Se priser
Alternative ruter
Douglas
Rejs med færge til Liverpool
Liverpool
Rejs med færge, fly til Dublin
Dublin
Se priser
Douglas
Rejs med færge til Belfast
Belfast
Rejs med tog, bus til Dublin
Dublin
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Douglas til Dublin?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Douglas til Dublin? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Douglas til Dublin er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Douglas til Dublin, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Douglas til Dublin.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som P&O Ferries, Seatruck Ferries eller Isle of Man Steam Packet, så du kan finde det Douglas Dublin færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Isle of Man Steam Packet tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Douglas til Dublin, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Douglas - Dublin

Afgangshavn
Douglas
Det Forenede Kongerige
Isle of Man
Ankomsthavn
Dublin
Irland
Afstand
149 km
Færgeselskaber
P&O Ferries, Seatruck Ferries, Isle of Man Steam Packet
Hyppighed af overfarter
1 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
2 timer 55 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Douglas Dublin: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Douglas til Dublin, kan du finde billetter fra 216 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 2902 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Douglas til Dublin, er 1500 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Douglas til Dublin er 2 timer 51 minutter. De langsomste færger vil være 2 timer 55 minutter om at nå Dublin, mens de hurtigste både vil ankomme til Dublin på 2 timer 45 minutter. Den første færge forlader havnen i Douglas kl. 06:00. Den sidste båd til Dublin afgår fra havnen i Douglas kl. 07:00.

Gennemsnitspris for Douglas til Dublin færgeoverfart
1500 kr.
Prisinterval på færger Douglas Dublin (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
216 kr. - 2902 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Douglas Dublin
2 timer 51 minutter
Afgangstid for første færge til Dublin
06:00
Tidspunkt for sidste færge til Dublin
07:00
Ankomsttid for første færge til Dublin
08:45
Ankomsttid for sidste færge til Dublin
09:55

Hvilke selskaber opererer færger mellem Douglas og Dublin?

Hvis du ønsker at rejse mellem Douglas og Dublin med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Isle of Man Steam Packet, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Isle of Man Steam Packet Douglas Dublin
Isle of Man Steam Packet
Isle of Man Steam Packet er et meget gammelt færgeselskab på Isle of Man, der blev grundlagt i 1830! Sammenlign alle Isle of Man Steam Packet Douglas Dublin billetpriser på Vivanoda. På Vivanoda kan du sammenligne Douglas-Dublin priser og bestille en Isle of Man Steam Packet billet mellem Douglas og Dublin. Isle of Man Steam Packet opererer 1 overfarter om ugen til Dublin fra Douglas, og rejsetiden er 2 timer 55 minutter. Flere oplysninger om Isle of Man Steam Packet
2 timer 55 minutter
1 overfarter om ugen

Hvor afgår færgerne i Douglas? Hvor ankommer bådene i Dublin?

Afgangshavn i Douglas

Isle of Man Steam Packet færger afgår til Dublin fra følgende havne i Douglas:

Douglas Ile of Man Sea Terminal
Kort

Ankomsthavn i Dublin

Isle of Man Steam Packet skibe ankommer til Dublin fra følgende havne:

Dublin P&O Ferries Terminal 3
Kort
Dublin Ferries Terminal 1
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Douglas til Dublin, tager det mindst 2 timer 55 minutter at tilbagelægge de 149 km fra Douglas til Dublin.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Douglas og Dublin om vinteren) og af færgeselskabet (Isle of Man Steam Packet). Der er i øjeblikket 1 overfarter om ugen fra Douglas til Dublin.

Der er 1 rederier, der forbinder Douglas og Dublin: Isle of Man Steam Packet.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af P&O Ferries, Seatruck Ferries, Isle of Man Steam Packet.

For at tage med båd fra Douglas til Dublin, kan du finde priser fra 216 kr. for den laveste, til 2902 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 1500 kr..

Den første færge afgår fra Douglas kl. 06:00 til Dublin.

Den sidste færge til Dublin afgår normalt fra Douglas kl. 07:00.

Færge Douglas til Dublin - Sammenlign priser og book online

Rejseguide til færgeturen fra Douglas til Dublin

Hvad kan man besøge og lave i Dublin?

For at starte din rundtur i Dublin skal du tage til det berømte Guinness Storehouse, et gammelt bryggeri, der er blevet til et ølmuseum. Her kan du lære om Guinness' historie og nyde en pint af Irlands berømte sorte øl, mens du nyder panoramaudsigten over byen.

Derefter kan du tage til Trinity College for at se den berømte Book of Kells, et rigt illumineret manuskript fra det 9. århundrede. Trinity College-biblioteket er også et must-see med sine loftshøje hylder med træbøger.

Hvis du ønsker en mere kulturel oplevelse, kan du besøge Temple Bar-området, der er kendt for sine livlige pubber, gadekunstnere og kunstgallerier. Gå ikke glip af St. Patrick's Cathedral, Irlands største kirke, som betragtes som en juvel af gotisk arkitektur.

Til sidst kan du gå en afslappende tur til St Stephen's Green, hvor du kan beundre de velplejede haver og historiske statuer. Og glem selvfølgelig ikke at prøve nogle af Dublins kulinariske lækkerier, f.eks. irsk gryderet, scones og den berømte fish and chips.

Søg efter færger
Søg og book overnatning

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt