Anbefalet rute
Liverpool
Rejs direkte til Dublin med fly, færge
Dublin
Se priser
Alternative ruter
Liverpool
Rejs med færge til Douglas
Douglas
Rejs med fly, færge til Dublin
Dublin
Se priser
Liverpool
Rejs med tog, bus, samkørsel til Manchester
Manchester
Rejs med fly til Dublin
Dublin
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Liverpool til Dublin?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Liverpool til Dublin? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Liverpool til Dublin er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Liverpool til Dublin, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Liverpool til Dublin.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Isle of Man Steam Packet, P&O Ferries eller Seatruck Ferries, så du kan finde det Liverpool Dublin færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Seatruck Ferries eller P&O Ferries tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Liverpool til Dublin, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Liverpool - Dublin

Afgangshavn
Liverpool
Det Forenede Kongerige
England
Ankomsthavn
Dublin
Irland
Afstand
218 km
Færgeselskaber
Isle of Man Steam Packet, P&O Ferries, Seatruck Ferries
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Liverpool Dublin: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Liverpool til Dublin, kan du finde billetter fra 1112 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 2298 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Liverpool til Dublin, er 1350 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Liverpool til Dublin er 7 timer 30 minutter. De langsomste færger vil være 7 timer 30 minutter om at nå Dublin, mens de hurtigste både vil ankomme til Dublin på 7 timer 30 minutter. Den første færge forlader havnen i Liverpool kl. 09:30. Den sidste båd til Dublin afgår fra havnen i Liverpool kl. 21:00.

Gennemsnitspris for Liverpool til Dublin færgeoverfart
1350 kr.
Prisinterval på færger Liverpool Dublin (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
1112 kr. - 2298 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Liverpool Dublin
7 timer 30 minutter
Afgangstid for første færge til Dublin
09:30
Tidspunkt for sidste færge til Dublin
21:00
Ankomsttid for første færge til Dublin
04:30
Ankomsttid for sidste færge til Dublin
17:00

Hvorfor tage færgen fra Liverpool til Dublin?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Liverpool til Dublin være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Dublin. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Liverpool til Dublin er en ideel måde at rejse på.

Du skal ikke kede dig om bord... i modsætning til flyet
Generelt set er flyet den hurtigste måde at komme til Dublin eller et andet sted hen på, hvis man vil til Dublin. Problemet er, at man sidder fast i sit sæde i flere timer. På Liverpool-Dublin-overfarten med P&O Ferries eller Seatruck Ferries-færgen har du derimod fuld frihed til at spise, gå, underholde eller hvile dig. En flyrejse vil aldrig give dig så mange tjenester under rejsen.
Endelig at tage sig tid til at rejse
Alt i vores samfund skal gå hurtigt. Sejlads med mindre end 40 km/t om bord på en Seatruck Ferries eller P&O Ferries-færge på de 218 km mellem Liverpool og Dublin vil være et afslappende stop. Alle skibe er udstyret med lounger, restauranter, promenadedæk og nogle gange meget mere... Det er ikke umuligt, at du vil føle, at du er ankommet for hurtigt til Dublin, for oplevelsen er så behagelig!
Så du behøver ikke at bekymre dig om mængden af bagage
Med tog, bus eller fly er der ofte en overgrænse på 1 gratis bagagestykke, og hvert yderligere stykke bagage medfører en ekstra omkostning. På Liverpool Dublin-færgen kan du tage så meget bagage med, som du vil, inden for dit køretøjs kapacitet. Hvis du rejser som fodgænger, kan betingelserne være mere restriktive, da du skal bære din bagage med dig, indtil du ankommer til Dublin. Det er dog tilrådeligt at spørge besætningen på Seatruck Ferries eller P&O Ferries, da der ofte stilles bagageskabe til rådighed for passagererne, så de kan opbevare deres bagage under overfarten.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Liverpool og Dublin?

Hvis du ønsker at rejse mellem Liverpool og Dublin med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Seatruck Ferries eller P&O Ferries, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Seatruck Ferries Liverpool Dublin
Seatruck Ferries
Færgeselskabet Seatruck Ferries driver overfarter i Irland og Det Forenede Kongerige og især søforbindelser mellem havnene i Liverpool og Dublin. På Vivanoda kan du sammenligne Liverpool-Dublin priser og bestille en Seatruck Ferries billet mellem Liverpool og Dublin. Flere oplysninger om Seatruck Ferries
P&O Ferries Liverpool Dublin
P&O Ferries
P&O Ferries er et engelsk selskab med base i Dover. Det er opført på Vivanoda, som er en sammenligningsmaskine, der giver dig mulighed for at finde en billig P&O Ferries Liverpool Dublin-overfart. På Vivanoda kan du sammenligne Liverpool-Dublin priser og bestille en P&O Ferries billet mellem Liverpool og Dublin. Flere oplysninger om P&O Ferries

Hvor afgår færgerne i Liverpool? Hvor ankommer bådene i Dublin?

Afgangshavn i Liverpool

Seatruck Ferries eller P&O Ferries færger afgår til Dublin fra følgende havne i Liverpool:

Liverpool Isle of Man and Dublin Terminal
Kort
Liverpool Birkenhead Ferry Terminal
Kort

Ankomsthavn i Dublin

P&O Ferries eller Seatruck Ferries skibe ankommer til Dublin fra følgende havne:

Dublin P&O Ferries Terminal 3
Kort
Dublin Ferries Terminal 1
Kort
Andre alternative overfarter mellem Liverpool og Dublin
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Der er 2 rederier, der forbinder Liverpool og Dublin: Seatruck Ferries og P&O Ferries.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Isle of Man Steam Packet, P&O Ferries, Seatruck Ferries.

Under din overfart mellem Liverpool og Dublin tilbagelægger du 218 km.

For at tage med båd fra Liverpool til Dublin, kan du finde priser fra 1112 kr. for den laveste, til 2298 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 1350 kr..

Den første færge afgår fra Liverpool kl. 09:30 til Dublin.

Den sidste færge til Dublin afgår normalt fra Liverpool kl. 21:00.

Færge Liverpool til Dublin - Sammenlign priser og book online

Rejseguide til færgeturen fra Liverpool til Dublin

Hvad kan man besøge og lave i Dublin?

For at starte din rundtur i Dublin skal du tage til det berømte Guinness Storehouse, et gammelt bryggeri, der er blevet til et ølmuseum. Her kan du lære om Guinness' historie og nyde en pint af Irlands berømte sorte øl, mens du nyder panoramaudsigten over byen.

Derefter kan du tage til Trinity College for at se den berømte Book of Kells, et rigt illumineret manuskript fra det 9. århundrede. Trinity College-biblioteket er også et must-see med sine loftshøje hylder med træbøger.

Hvis du ønsker en mere kulturel oplevelse, kan du besøge Temple Bar-området, der er kendt for sine livlige pubber, gadekunstnere og kunstgallerier. Gå ikke glip af St. Patrick's Cathedral, Irlands største kirke, som betragtes som en juvel af gotisk arkitektur.

Til sidst kan du gå en afslappende tur til St Stephen's Green, hvor du kan beundre de velplejede haver og historiske statuer. Og glem selvfølgelig ikke at prøve nogle af Dublins kulinariske lækkerier, f.eks. irsk gryderet, scones og den berømte fish and chips.

Søg efter færger
Søg og book overnatning

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt