Rejser med færge fra Dover til Nord-Pas de Calais

At rejse med færge fra Dover til Nord-Pas de Calais er et fremragende valg! Dover-Nord-Pas de Calais-færger drives af 4 rederier (DFDS Seaways, Irish Ferries, P&O Ferries eller Norfolk Line), der betjener havnene i Dunkerque, Calais og Dover.

For at være sikker på at finde en billig Dover Nord-Pas de Calais bådbillet, anbefaler vi, at du bruger vores søgemaskine, som sammenligner tilbud, priser og køreplaner fra DFDS Seaways, Irish Ferries, P&O Ferries og Norfolk Line.

Den hurtigste overfart tager 1 timer 30 minutter (Dover - Calais) for en distance på 42 km og den længste 2 timer (Dover - Dunkerque) for en distance på 75 km.

Færge Dover Nord-Pas de Calais i tal

Lande
Det Forenede Kongerige
Frankrig
Antal overfarter
50 overfarter om dagen
Antal havne
3
Antal færgeforbindelser
2
Antal færgeselskaber
4
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Mest populære Dover Nord-Pas de Calais færgeoverfarter

Søg på Vivanoda efter de billigste, længste og hyppigste færger Dover Nord-Pas de Calais. Sammenlign tilbud fra DFDS Seaways, Irish Ferries, P&O Ferries og Norfolk Line, og book din færgebillet fra Dover til Nord-Pas de Calais.

Alle Dover Nord-Pas de Calais færgeruter

Leder du efter en færge fra Dover til Nord-Pas de Calais? Oplev de mest populære ruter, der giver dig mulighed for at sejle mellem disse forskellige regioner. Uanset om du ønsker at nå øer, historiske havne eller maleriske strande, er færger en bekvem og behagelig måde at rejse mellem Dover og Nord-Pas de Calais på. Komfortable kahytter, restauranter om bord, biografer, børneaktiviteter ... færger fra Norfolk Line, P&O Ferries, Irish Ferries eller DFDS Seaways tilbyder fremragende faciliteter og service til hele familien.

For at planlægge din færgetur til Dover, Calais eller Dunkerque kan du bruge vores prissammenligningsværktøj til at finde de bedste tilbud på færgebilletter til Dover og Nord-Pas de Calais, som sparer dig tid og penge. Ved hjælp af vores brugervenlige prissammenligningsværktøj kan du finde tilbud og fartplaner fra en række færgeselskaber, herunder DFDS Seaways, Irish Ferries, P&O Ferries eller Norfolk Line. Der er helt sikkert et tilbud, der passer til dine behov og dit budget. Søg blandt 2 færgeruter mellem Dover og Nord-Pas de Calais!

Søg efter færger
Søg og book overnatning
Færge Dover Nord-Pas de Calais - Billige bådbilletter

Guide til en færge tur fra Dover til Nord-Pas de Calais

Nord-Pas de Calais: Ankomst med færge fra Dover og udforskning af regionen

Start din rejse i Calais, en travl havneby, der ofte er det første ankomststed for færgerejsende. Her må du ikke gå glip af Opéra de Calais, en storslået bygning fra det nittende århundrede, som huser et varieret kulturprogram. Gå en tur langs sandstranden, og beundr det berømte fyrtårn i Calais, som er byens symbol.

Kør derefter til Boulogne-sur-Mer, kun en times kørsel fra Calais. Gå ikke glip af den gamle bydel med sine brostensbelagte gader og farverige bindingsværkshuse. Besøg Basilique Notre-Dame, en imponerende religiøs bygning fra det 19. århundrede. Hvis du vil have en uforglemmelig oplevelse, kan du besøge Nausicaá, Europas største akvarium, hvor du kan opdage det rige marineliv.

Søg efter færger
Søg og book overnatning

None

None
None
None