Anbefalet rute
Formentera
Rejs direkte til Palma (Mallorca) med færge
Palma (Mallorca)
Se priser
Alternative ruter
Formentera
Rejs med færge til Ibiza
Ibiza
Rejs med færge, fly til Palma (Mallorca)
Palma (Mallorca)
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Formentera til Palma (Mallorca)?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Formentera til Palma (Mallorca)? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Formentera til Palma (Mallorca) er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Formentera til Palma (Mallorca), og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Formentera til Palma (Mallorca).

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed, Trasmapi eller Mediterranea Pitiusa, så du kan finde det Formentera Palma (Mallorca) færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Baleària tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Formentera til Palma (Mallorca), skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Formentera - Palma (Mallorca)

Afgangshavn
Formentera
Spanien
Balearerne
Ankomsthavn
Palma (Mallorca)
Spanien
Balearerne
Afstand
142 km
Færgeselskaber
Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvilke selskaber opererer færger mellem Formentera og Palma (Mallorca)?

Hvis du ønsker at rejse mellem Formentera og Palma (Mallorca) med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Baleària, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Baleària Formentera Palma (Mallorca)
Baleària
Baleària blev grundlagt i 1997 og er et færgeselskab med base i Valencia, Spanien. Selskabet tilbyder overfarter til flere destinationer i Spanien, Frankrig og Italien. På Vivanoda kan du sammenligne Formentera-Palma (Mallorca) priser og bestille en Baleària billet mellem Formentera og Palma (Mallorca). Flere oplysninger om Baleària

Hvor afgår færgerne i Formentera? Hvor ankommer bådene i Palma (Mallorca)?

Afgangshavn i Formentera

Baleària færger afgår til Palma (Mallorca) fra følgende havne i Formentera:

Formentera La Savina
Kort

Ankomsthavn i Palma (Mallorca)

Baleària skibe ankommer til Palma (Mallorca) fra følgende havne:

Palma de Mallorca
Kort
Andre alternative overfarter mellem Formentera og Palma (Mallorca)
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Der er 1 rederier, der forbinder Formentera og Palma (Mallorca): Baleària.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus.

Færge Formentera til Palma (Mallorca) - Sammenlign priser og book online

Rejseguide til færgeturen fra Formentera til Palma (Mallorca)

Hvad kan man besøge og lave i Palma (Mallorca)?

For at komme rundt i Palma de Mallorca kan du leje en bil eller bruge offentlig transport, herunder busser og tog. Taxaer er også tilgængelige, selv om de kan være dyrere. Den bedste måde at udforske byen på er dog til fods, da det giver dig mulighed for at opdage alle de små skjulte gader og pladser.

Uden for byen skal du sørge for at besøge Mallorcas mange strande, herunder de berømte Cala Millor og Cala d'Or. De nærliggende Sierra de Tramuntana-bjerge er også et populært vandreområde med en fantastisk udsigt over Middelhavet.

Palma de Mallorca er derfor et populært turistmål på grund af sine historiske seværdigheder, strande og smukke natur. Det anbefales, at du tager dig tid til at udforske byen til fods og nyde de mange seværdigheder og aktiviteter, der tilbydes i denne smukke by.

Søg efter færger
Søg og book overnatning

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt