Anbefalet rute
Fri
Rejs direkte til Chalki med færge
Chalki
Se priser
Alternative ruter
Fri
Rejs med færge til Rhodos
Rhodos
Rejs med færge til Chalki
Chalki
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Fri til Chalki?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Fri til Chalki? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Fri til Chalki er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Fri til Chalki, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Fri til Chalki.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som ANEK Lines, Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Sea Jets eller Aigaion Pelagos, så du kan finde det Fri Chalki færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Blue Star Ferries, ANEK Lines, Sea Jets eller Aigaion Pelagos tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Fri til Chalki, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Fri - Chalki

Afgangshavn
Fri
Grækenland
Dodekaneserne
Ankomsthavn
Chalki
Grækenland
Dodekaneserne
Afstand
109 km
Færgeselskaber
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Sea Jets, Aigaion Pelagos
Hyppighed af overfarter
3 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
5 timer 40 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Fri Chalki: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Fri til Chalki, kan du finde billetter fra 112 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 612 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Fri til Chalki, er 358 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Fri til Chalki er 4 timer 38 minutter. De langsomste færger vil være 4 timer 40 minutter om at nå Chalki, mens de hurtigste både vil ankomme til Chalki på 4 timer 35 minutter. Den første færge forlader havnen i Fri kl. 06:35. Den sidste båd til Chalki afgår fra havnen i Fri kl. 08:55.

Gennemsnitspris for Fri til Chalki færgeoverfart
358 kr.
Prisinterval på færger Fri Chalki (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
112 kr. - 612 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Fri Chalki
4 timer 38 minutter
Afgangstid for første færge til Chalki
06:35
Tidspunkt for sidste færge til Chalki
08:55
Ankomsttid for første færge til Chalki
11:15
Ankomsttid for sidste færge til Chalki
13:30

Hvorfor tage færgen fra Fri til Chalki?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Fri til Chalki være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Chalki. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Fri til Chalki er en ideel måde at rejse på.

For at nyde den utrolige havudsigt
Hver gang vi tager på ferie ved kysten, leder vi efter den bedste udsigt over havet. Du vil nyde en 360-graders udsigt over havet fra havnen i Fri til Chalki, uanset om du spiser frokost eller slapper af i en af skibets lounger. Restaurant, barer, lounges, kahytter, ... den storslåede udsigt over havet er allestedsnærværende om bord på skibet.
Til komfort i en kahyt
Selv om det ikke er obligatorisk at foretage overfarten fra Fri til Chalki ved at booke en kahyt, fratager du dig selv en komfort, som færgen er den eneste transportform, der kan tilbyde. Ligesom rigtige hotelværelser tilbyder de rejsende senge, badeværelser og i nogle suiter porthuller og balkoner. Selv på en dagsoverfart er det stadig muligt at nyde privatlivets fred i en kahyt, og det er meget mere behageligt end at sidde i en lounge.
Det er ikke noget problem at transportere din cykel
I tog, bus eller fly er det ofte meget kompliceret og nogle gange umuligt at rejse med denne besværlige følgesvend: din cykel. Men på en færge har du ikke dette problem: din cykel læsses direkte ind i skibets store garage. Du rejser fra Fri til Chalki med fuldstændig ro i sindet, uden at du behøver at frygte, at din motorcykel bliver beskadiget. Du stiger på din cykel i Chalki for at komme af båden.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Fri og Chalki?

Hvis du ønsker at rejse mellem Fri og Chalki med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Blue Star Ferries, ANEK Lines, Sea Jets eller Aigaion Pelagos, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Blue Star Ferries Fri Chalki
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries er et græsk rederi, der sejler på ruten Fri-Chalki og andre indenlandske overfarter mellem det græske fastland og dets utallige øer (Kykladerne, Det Ioniske Hav, Kreta og Dodekaneserne). På Vivanoda kan du sammenligne Fri-Chalki priser og bestille en Blue Star Ferries billet mellem Fri og Chalki. Flere oplysninger om Blue Star Ferries
ANEK Lines Fri Chalki
ANEK Lines
Anek Lines er et græsk rederi, der driver ruten Fri-Chalki og andre skibslinjer mellem Italien og Grækenland og mellem mange græske øer. På Vivanoda kan du sammenligne Fri-Chalki priser og bestille en ANEK Lines billet mellem Fri og Chalki. ANEK Lines opererer 3 overfarter om ugen til Chalki fra Fri, og rejsetiden er 5 timer 40 minutter. Flere oplysninger om ANEK Lines
5 timer 40 minutter
3 overfarter om ugen
Sea Jets Fri Chalki
Sea Jets
Sea Jets er et græsk rederi, der blev oprettet i 1989. Det driver ca. 140 ruter mellem Piræus og Kreta og Kykladerne i øgruppen. På Vivanoda kan du sammenligne Fri-Chalki priser og bestille en Sea Jets billet mellem Fri og Chalki. Flere oplysninger om Sea Jets
Aigaion Pelagos Fri Chalki
Aigaion Pelagos
Aigaion Pelagos blev grundlagt i 1999 og har hovedsæde i Athen, Grækenland. Selskabet betjener de græske øer og havne i Det Ægæiske Hav. På Vivanoda kan du sammenligne Fri-Chalki priser og bestille en Aigaion Pelagos billet mellem Fri og Chalki. Flere oplysninger om Aigaion Pelagos

Hvor afgår færgerne i Fri? Hvor ankommer bådene i Chalki?

Afgangshavn i Fri

Blue Star Ferries, ANEK Lines, Sea Jets eller Aigaion Pelagos færger afgår til Chalki fra følgende havne i Fri:

Kasos
Kort

Ankomsthavn i Chalki

Aigaion Pelagos, Sea Jets, ANEK Lines eller Blue Star Ferries skibe ankommer til Chalki fra følgende havne:

Chalki
Kort
Andre alternative overfarter mellem Fri og Chalki
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Fri til Chalki, tager det mindst 5 timer 40 minutter at tilbagelægge de 109 km fra Fri til Chalki.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Fri og Chalki om vinteren) og af færgeselskabet (Blue Star Ferries, ANEK Lines, Sea Jets og Aigaion Pelagos). Der er i øjeblikket 3 overfarter om ugen fra Fri til Chalki.

Der er 4 rederier, der forbinder Fri og Chalki: Blue Star Ferries, ANEK Lines, Sea Jets og Aigaion Pelagos.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af ANEK Lines, Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Sea Jets, Aigaion Pelagos.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra ANEK Lines, Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Sea Jets, Aigaion Pelagos på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Fri Chalki booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Fri og Chalki tilbagelægger du 109 km.

For at tage med båd fra Fri til Chalki, kan du finde priser fra 112 kr. for den laveste, til 612 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 358 kr..

Den første færge afgår fra Fri kl. 06:35 til Chalki.

Den sidste færge til Chalki afgår normalt fra Fri kl. 08:55.

Hvordan er en færgeoverfart fra Fri til Chalki?

Hvis det er første gang, du tager færgen, er det ikke let at forestille sig, hvordan en Fri til Chalki overfart til søs er. Vi vil derfor beskrive denne unikke rejseoplevelse, fra ombordstigning i Fri til udstigning i Chalki, for at hjælpe dig med bedre at kunne projicere dig ind i ANEK Lines, Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Sea Jets og Aigaion Pelagos' maritime verden. Du kan også finde nogle turist- og praktiske oplysninger om Fri og Chalki.

Ombordstigning i Fri

Her er de få trin, du skal tage, før din rejse med Fri Chalki-færge begynder:

  • Tidspunkt for præsentation i Fri havn / Du skal ankomme til færgeterminalen i Fri inden for den tidsfrist, som Blue Star Ferries, ANEK Lines, Sea Jets eller Aigaion Pelagos har fastsat. Efter dette tidspunkt kan rederiet nægte dig ombordstigning.
  • Indtjekning på overfarten Fri - Chalki / I Fri skal du fremvise dine identitetspapirer (pas eller CNI) og bookingnummeret ved Aigaion Pelagos, Sea Jets, ANEK Lines eller Blue Star Ferries-billetkontoret i Fri-færgeterminalen. I bil er processen den samme, men direkte fra indskibningsbanerne. Du bliver i dit køretøj.
  • Om bord på færgen til Chalki / I færgeterminalen i Fri udsendes der talebeskeder, som opfordrer dig til at gå om bord. I bil skal du følge Blue Star Ferries, ANEK Lines, Sea Jets eller Aigaion Pelagos-medarbejdernes anvisninger om at gå om bord og parkere dit køretøj om bord.

Om bord på færgen fra Fri til Chalki

Om bord på Aigaion Pelagos, Sea Jets, ANEK Lines eller Blue Star Ferries-skibet kan du vælge dine aktiviteter alt efter dine præferencer! Mens nogle vil være tilbøjelige til at slappe af i en hyggelig lounge, vil andre gerne shoppe i butikkerne eller spise i selvbetjeningsrestauranten.

Færgens ankomst til Chalki

Endelig kan du finde oplysninger om færgens ankomst til Chalki:

  • Færgen sejler ind i Chalki Harbour / Du får lov til at vende tilbage til skibets garage, når færgen har lagt til kaj. Der er ingen grund til at skynde sig. Nyd i stedet ankomsten til Chalki havn fra bådens dæk.
  • Hvis du befinder dig i en kahyt. / Hvis du er rejst fra Fri til Chalki i en komfortabel kahyt, skal du forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Chalki.
  • Forlad skibet, og Chalki er din / Du kan relativt hurtigt få din bil ud af færgens store garage, når dørene er åbne. Som fodgænger kommer du endnu hurtigere ud. I Chalki kommer du sandsynligvis igennem en toldkontrol. Endelig forlader du havnen, og Chalki venter på dig!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt