Anbefalet rute
Golfo Aranci
Rejs direkte til Nice med færge
Nice
Se priser
Alternative ruter
Golfo Aranci
Rejs med færge til Bastia
Bastia
Rejs med fly, færge til Nice
Nice
Se priser
Golfo Aranci
Rejs med færge til Toulon
Toulon
Rejs med bus, tog, samkørsel til Nice
Nice
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Golfo Aranci til Nice?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Golfo Aranci til Nice? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Golfo Aranci til Nice er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Golfo Aranci til Nice, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Golfo Aranci til Nice.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Corsica Ferries eller Moby Lines, så du kan finde det Golfo Aranci Nice færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Corsica Ferries tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Golfo Aranci til Nice, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Golfo Aranci - Nice

Afgangshavn
Golfo Aranci
Italien
Sardinien
Ankomsthavn
Nice
Frankrig
Provence-Alpes-Côte d'Azur
Afstand
357 km
Færgeselskaber
Corsica Ferries, Moby Lines
Hyppighed af overfarter
1 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
16 timer 50 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvilke selskaber opererer færger mellem Golfo Aranci og Nice?

Hvis du ønsker at rejse mellem Golfo Aranci og Nice med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Corsica Ferries, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Corsica Ferries Golfo Aranci Nice
Corsica Ferries
Corsica Ferries er et fransk-italiensk færgeselskab, der betjener Korsika og Sardinien fra det franske og italienske fastland. På Vivanoda kan du sammenligne Golfo Aranci-Nice priser og bestille en Corsica Ferries billet mellem Golfo Aranci og Nice. Corsica Ferries opererer 1 overfarter om ugen til Nice fra Golfo Aranci, og rejsetiden er 16 timer 50 minutter. Flere oplysninger om Corsica Ferries
16 timer 50 minutter
1 overfarter om ugen

Hvor afgår færgerne i Golfo Aranci? Hvor ankommer bådene i Nice?

Afgangshavn i Golfo Aranci

Corsica Ferries færger afgår til Nice fra følgende havne i Golfo Aranci:

Golfo Aranci
Kort

Ankomsthavn i Nice

Corsica Ferries skibe ankommer til Nice fra følgende havne:

Nice Terminal Passager 1
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Golfo Aranci til Nice, tager det mindst 16 timer 50 minutter at tilbagelægge de 357 km fra Golfo Aranci til Nice.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Golfo Aranci og Nice om vinteren) og af færgeselskabet (Corsica Ferries). Der er i øjeblikket 1 overfarter om ugen fra Golfo Aranci til Nice.

Der er 1 rederier, der forbinder Golfo Aranci og Nice: Corsica Ferries.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Corsica Ferries, Moby Lines.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt