Anbefalet rute
Heysham
Rejs direkte til Dublin med færge
Dublin
Se priser
Alternative ruter
Heysham
Rejs med færge til Douglas
Douglas
Rejs med fly, færge til Dublin
Dublin
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Heysham til Dublin?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Heysham til Dublin? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Heysham til Dublin er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Heysham til Dublin, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Heysham til Dublin.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Isle of Man Steam Packet eller Seatruck Ferries, så du kan finde det Heysham Dublin færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Seatruck Ferries tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Heysham til Dublin, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Heysham - Dublin

Afgangshavn
Heysham
Det Forenede Kongerige
England
Ankomsthavn
Dublin
Irland
Afstand
235 km
Færgeselskaber
Isle of Man Steam Packet, Seatruck Ferries
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvilke selskaber opererer færger mellem Heysham og Dublin?

Hvis du ønsker at rejse mellem Heysham og Dublin med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Seatruck Ferries, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Seatruck Ferries Heysham Dublin
Seatruck Ferries
Færgeselskabet Seatruck Ferries driver overfarter i Irland og Det Forenede Kongerige og især søforbindelser mellem havnene i Heysham og Dublin. På Vivanoda kan du sammenligne Heysham-Dublin priser og bestille en Seatruck Ferries billet mellem Heysham og Dublin. Flere oplysninger om Seatruck Ferries

Hvor afgår færgerne i Heysham? Hvor ankommer bådene i Dublin?

Afgangshavn i Heysham

Seatruck Ferries færger afgår til Dublin fra følgende havne i Heysham:

Heysham Port
Kort

Ankomsthavn i Dublin

Seatruck Ferries skibe ankommer til Dublin fra følgende havne:

Dublin Ferries Terminal 1
Kort
Andre alternative overfarter mellem Heysham og Dublin
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Der er 1 rederier, der forbinder Heysham og Dublin: Seatruck Ferries.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Isle of Man Steam Packet, Seatruck Ferries.

Færge Heysham til Dublin - Sammenlign priser og book online

Rejseguide til færgeturen fra Heysham til Dublin

Hvad kan man besøge og lave i Dublin?

For at starte din rundtur i Dublin skal du tage til det berømte Guinness Storehouse, et gammelt bryggeri, der er blevet til et ølmuseum. Her kan du lære om Guinness' historie og nyde en pint af Irlands berømte sorte øl, mens du nyder panoramaudsigten over byen.

Derefter kan du tage til Trinity College for at se den berømte Book of Kells, et rigt illumineret manuskript fra det 9. århundrede. Trinity College-biblioteket er også et must-see med sine loftshøje hylder med træbøger.

Hvis du ønsker en mere kulturel oplevelse, kan du besøge Temple Bar-området, der er kendt for sine livlige pubber, gadekunstnere og kunstgallerier. Gå ikke glip af St. Patrick's Cathedral, Irlands største kirke, som betragtes som en juvel af gotisk arkitektur.

Til sidst kan du gå en afslappende tur til St Stephen's Green, hvor du kan beundre de velplejede haver og historiske statuer. Og glem selvfølgelig ikke at prøve nogle af Dublins kulinariske lækkerier, f.eks. irsk gryderet, scones og den berømte fish and chips.

Søg efter færger
Søg og book overnatning

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt