Anbefalet rute
Kalamata
Rejs direkte til Kythira med færge
Kythira
Se priser
Alternative ruter
Kalamata
Rejs med færge til Kissamos
Kissamos
Rejs med færge til Kythira
Kythira
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Kalamata til Kythira?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Kalamata til Kythira? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Kalamata til Kythira er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Kalamata til Kythira, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Kalamata til Kythira.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Lane Sea Lines, LANE Sea Line eller Sea Jets, så du kan finde det Kalamata Kythira færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra LANE Sea Line eller Lane Sea Lines tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Kalamata til Kythira, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Kalamata - Kythira

Afgangshavn
Kalamata
Grækenland
Peloponnes
Ankomsthavn
Kythira
Grækenland
Attica
Afstand
126 km
Færgeselskaber
Lane Sea Lines, LANE Sea Line, Sea Jets
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvorfor tage færgen fra Kalamata til Kythira?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Kalamata til Kythira være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Kythira. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Kalamata til Kythira er en ideel måde at rejse på.

At du ikke bliver træt, i modsætning til i bilen
Det er ikke særlig afslappende at køre i kilometervis, især ikke hvis man dertil lægger risikoen for trafikpropper og ulykker. Omvendt er en Kalamata Kythira-færgetur med færge i Kalamata Kythira ultra afslappende. Om bord, afhængigt af hvilket LANE Sea Line eller Lane Sea Lines-skib der er i drift, er alt designet til at give dig tid til at slappe af i roen i de komfortable liggestole, til at slappe af på yderdækkene, til at underholde og til at have det sjovt. Du ankommer til Kythira uden stress og helt afslappet.
For et omsorgsfuldt personale
Hvert eneste minut af Kalamata-Kythira-overfarten, fra ombordstigning i havnen i Kalamata til udstigning i Kythira, står kvalificeret og smilende personale fra LANE Sea Line eller Lane Sea Lines til din rådighed for at sikre, at du får en behagelig tid. Det er almindeligt at finde en informationsskranke på skibet, som regel på hoveddækket.
Fordi det er den ideelle måde at rejse med din familie på!
Hvis du har børn, er der ingen bedre måde at rejse fra Kalamata til Kythira som familie end med færge. Alt er enklere. Så snart du forlader Kalamata, kan du forestille dig, at dine børn udforsker skibet, bruger lange perioder på at lege i legeområderne for børn eller i videospil og spillehaller (for teenagere), ser de nyeste film i biografen, deler et familiemåltid i restauranten, eller beundrer et trylleshow eller andre utallige aktiviteter. Denne sejltur mellem Kalamata og Kythira vil forblive et uforglemmeligt øjeblik for dine børn.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Kalamata og Kythira?

Hvis du ønsker at rejse mellem Kalamata og Kythira med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder LANE Sea Line eller Lane Sea Lines, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

LANE Sea Line Kalamata Kythira
LANE Sea Line
LANE Sea Line blev grundlagt i 1985 og har hovedsæde i Bari, Italien. Selskabet betjener havne i Adriaterhavet i Italien og Grækenland. På Vivanoda kan du sammenligne Kalamata-Kythira priser og bestille en LANE Sea Line billet mellem Kalamata og Kythira. Flere oplysninger om LANE Sea Line
Lane Sea Lines Kalamata Kythira
Lane Sea Lines
Færgeselskabet Lane Sea Lines driver overfarter i Grækenland og især søforbindelser mellem havnene i Kalamata og Kythira. På Vivanoda kan du sammenligne Kalamata-Kythira priser og bestille en Lane Sea Lines billet mellem Kalamata og Kythira. Flere oplysninger om Lane Sea Lines

Hvor afgår færgerne i Kalamata? Hvor ankommer bådene i Kythira?

Afgangshavn i Kalamata

LANE Sea Line eller Lane Sea Lines færger afgår til Kythira fra følgende havne i Kalamata:

Kalamata
Kort
Kalamata
Kort

Ankomsthavn i Kythira

Lane Sea Lines eller LANE Sea Line skibe ankommer til Kythira fra følgende havne:

Kythira
Kort
Andre alternative overfarter mellem Kalamata og Kythira
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Der er 2 rederier, der forbinder Kalamata og Kythira: LANE Sea Line og Lane Sea Lines.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Lane Sea Lines, LANE Sea Line, Sea Jets.

Under din overfart mellem Kalamata og Kythira tilbagelægger du 126 km.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt