Anbefalet rute
Kastelorizo
Rejs direkte til Symi med færge
Symi
Se priser
Alternative ruter
Kastelorizo
Rejs med færge, fly til Rhodos
Rhodos
Rejs med færge til Symi
Symi
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Kastelorizo til Symi?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Kastelorizo til Symi? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Kastelorizo til Symi er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Kastelorizo til Symi, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Kastelorizo til Symi.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Anes Ferries, Sea Dreams eller Sebeco Lines, så du kan finde det Kastelorizo Symi færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Blue Star Ferries tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Kastelorizo til Symi, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Kastelorizo - Symi

Afgangshavn
Kastelorizo
Grækenland
Dodekaneserne
Ankomsthavn
Symi
Grækenland
Dodekaneserne
Afstand
164 km
Færgeselskaber
Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Anes Ferries, Sea Dreams, Sebeco Lines
Hyppighed af overfarter
1 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
5 timer 20 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Kastelorizo Symi: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Kastelorizo til Symi, kan du finde billetter fra 201 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 851 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Kastelorizo til Symi, er 522 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Kastelorizo til Symi er 5 timer 27 minutter. De langsomste færger vil være 6 timer 30 minutter om at nå Symi, mens de hurtigste både vil ankomme til Symi på 5 timer 15 minutter. Den første færge forlader havnen i Kastelorizo kl. 11:45. Den sidste båd til Symi afgår fra havnen i Kastelorizo kl. 19:15.

Gennemsnitspris for Kastelorizo til Symi færgeoverfart
522 kr.
Prisinterval på færger Kastelorizo Symi (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
201 kr. - 851 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Kastelorizo Symi
5 timer 27 minutter
Afgangstid for første færge til Symi
11:45
Tidspunkt for sidste færge til Symi
19:15
Ankomsttid for første færge til Symi
01:45
Ankomsttid for sidste færge til Symi
17:00

Hvilke selskaber opererer færger mellem Kastelorizo og Symi?

Hvis du ønsker at rejse mellem Kastelorizo og Symi med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Blue Star Ferries, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Blue Star Ferries Kastelorizo Symi
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries er et græsk rederi, der sejler på ruten Kastelorizo-Symi og andre indenlandske overfarter mellem det græske fastland og dets utallige øer (Kykladerne, Det Ioniske Hav, Kreta og Dodekaneserne). På Vivanoda kan du sammenligne Kastelorizo-Symi priser og bestille en Blue Star Ferries billet mellem Kastelorizo og Symi. Blue Star Ferries opererer 1 overfarter om ugen til Symi fra Kastelorizo, og rejsetiden er 5 timer 20 minutter. Flere oplysninger om Blue Star Ferries
5 timer 20 minutter
1 overfarter om ugen

Hvor afgår færgerne i Kastelorizo? Hvor ankommer bådene i Symi?

Afgangshavn i Kastelorizo

Blue Star Ferries færger afgår til Symi fra følgende havne i Kastelorizo:

Kastelorizo
Kort

Ankomsthavn i Symi

Blue Star Ferries skibe ankommer til Symi fra følgende havne:

Symi (Simi)
Kort
Andre alternative overfarter mellem Kastelorizo og Symi
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Kastelorizo til Symi, tager det mindst 5 timer 20 minutter at tilbagelægge de 164 km fra Kastelorizo til Symi.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Kastelorizo og Symi om vinteren) og af færgeselskabet (Blue Star Ferries). Der er i øjeblikket 1 overfarter om ugen fra Kastelorizo til Symi.

Der er 1 rederier, der forbinder Kastelorizo og Symi: Blue Star Ferries.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Anes Ferries, Sea Dreams, Sebeco Lines.

For at tage med båd fra Kastelorizo til Symi, kan du finde priser fra 201 kr. for den laveste, til 851 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 522 kr..

Den første færge afgår fra Kastelorizo kl. 11:45 til Symi.

Den sidste færge til Symi afgår normalt fra Kastelorizo kl. 19:15.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt