Anbefalet rute
Kavala
Rejs direkte til Evdilos med færge
Evdilos
Se priser
Alternative ruter
Kavala
Rejs med færge til Lemnos
Lemnos
Rejs med færge til Evdilos
Evdilos
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Kavala til Evdilos?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Kavala til Evdilos? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Kavala til Evdilos er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Kavala til Evdilos, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Kavala til Evdilos.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Hellenic Seaways, Sea Jets eller Aegean Sea Lines, så du kan finde det Kavala Evdilos færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Hellenic Seaways tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Kavala til Evdilos, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Kavala - Evdilos

Afgangshavn
Kavala
Grækenland
Ankomsthavn
Evdilos
Grækenland
Afstand
398 km
Færgeselskaber
Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines
Hyppighed af overfarter
1 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
15 timer 55 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvilke selskaber opererer færger mellem Kavala og Evdilos?

Hvis du ønsker at rejse mellem Kavala og Evdilos med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Hellenic Seaways, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Hellenic Seaways Kavala Evdilos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways blev grundlagt i 2000 og har hjemsted i Athen, Grækenland. Selskabet betjener de græske øer og den Ægæiske region. På Vivanoda kan du sammenligne Kavala-Evdilos priser og bestille en Hellenic Seaways billet mellem Kavala og Evdilos. Hellenic Seaways opererer 1 overfarter om ugen til Evdilos fra Kavala, og rejsetiden er 15 timer 55 minutter. Flere oplysninger om Hellenic Seaways
15 timer 55 minutter
1 overfarter om ugen

Hvor afgår færgerne i Kavala? Hvor ankommer bådene i Evdilos?

Afgangshavn i Kavala

Hellenic Seaways færger afgår til Evdilos fra følgende havne i Kavala:

Kavala
Kort

Ankomsthavn i Evdilos

Hellenic Seaways skibe ankommer til Evdilos fra følgende havne:

Evdilos
Kort
Andre alternative overfarter mellem Kavala og Evdilos
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Kavala til Evdilos, tager det mindst 15 timer 55 minutter at tilbagelægge de 398 km fra Kavala til Evdilos.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Kavala og Evdilos om vinteren) og af færgeselskabet (Hellenic Seaways). Der er i øjeblikket 1 overfarter om ugen fra Kavala til Evdilos.

Der er 1 rederier, der forbinder Kavala og Evdilos: Hellenic Seaways.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt