Anbefalet rute
Malaga
Rejs direkte til Melilla med færge, fly
Melilla
Se priser
Alternative ruter
Malaga
Rejs med samkørsel, bus til Motril
Motril
Rejs med færge til Melilla
Melilla
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Malaga til Melilla?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Malaga til Melilla? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Malaga til Melilla er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Malaga til Melilla, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Malaga til Melilla.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas eller FRS Iberia, så du kan finde det Malaga Melilla færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Baleària, Acciona Trasmediterránea eller Naviera Armas tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Malaga til Melilla, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Malaga - Melilla

Afgangshavn
Malaga
Spanien
Andalusien
Ankomsthavn
Melilla
Spanien
Afstand
207 km
Færgeselskaber
Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, FRS Iberia
Hyppighed af overfarter
13 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
6 timer 20 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Malaga Melilla: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Malaga til Melilla, kan du finde billetter fra 351 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 1567 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Malaga til Melilla, er 985 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Malaga til Melilla er 6 timer 23 minutter. De langsomste færger vil være 6 timer 30 minutter om at nå Melilla, mens de hurtigste både vil ankomme til Melilla på 6 timer. Den første færge forlader havnen i Malaga kl. 13:00. Den sidste båd til Melilla afgår fra havnen i Malaga kl. 17:30.

Gennemsnitspris for Malaga til Melilla færgeoverfart
985 kr.
Prisinterval på færger Malaga Melilla (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
351 kr. - 1567 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Malaga Melilla
6 timer 23 minutter
Afgangstid for første færge til Melilla
13:00
Tidspunkt for sidste færge til Melilla
17:30
Ankomsttid for første færge til Melilla
19:00
Ankomsttid for sidste færge til Melilla
23:30

Hvorfor tage færgen fra Malaga til Melilla?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Malaga til Melilla være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Melilla. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Malaga til Melilla er en ideel måde at rejse på.

At du ikke bliver træt, i modsætning til i bilen
Lange bilrejser er trættende og kræver konstant årvågenhed under kørslen. Omvendt er en Malaga Melilla-færgetur med færge i Malaga Melilla ultra afslappende. Færgerne fra Baleària, Acciona Trasmediterránea eller Naviera Armas er indrettet med områder, der er dedikeret til afslapning eller underholdning: lounger eller kahytter, udendørs solarium, barer og restauranter ... Du er sikker på at starte din ferie i Melilla allerede udhvilet.
Det er meget mindre kedeligt end på flyet
Generelt set er flyet den hurtigste måde at komme til Melilla eller et andet sted hen på, hvis man vil til Melilla. Problemet er, at man sidder fast i sit sæde i flere timer. På Malaga-Melilla-overfarten med Naviera Armas, Acciona Trasmediterránea eller Baleària-færgen har du derimod fuld frihed til at spise, gå, underholde eller hvile dig. Du vil aldrig få så meget frihed og underholdning under en flyvning!
Endelig at tage sig tid til at rejse
Det er velkendt, at vi lever i et samfund, hvor alting skal gå hurtigt, hurtigere og hurtigere. Sejlads med mindre end 40 km/t om bord på en Baleària, Acciona Trasmediterránea eller Naviera Armas-færge på de 207 km mellem Malaga og Melilla vil være et afslappende stop. Alle skibe er udstyret med lounger, restauranter, promenadedæk og nogle gange meget mere... Det er ikke umuligt, at du vil føle, at du er ankommet for hurtigt til Melilla, for oplevelsen er så behagelig!

Hvilke selskaber opererer færger mellem Malaga og Melilla?

Hvis du ønsker at rejse mellem Malaga og Melilla med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Baleària, Acciona Trasmediterránea eller Naviera Armas, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Baleària Malaga Melilla
Baleària
Baleària blev grundlagt i 1997 og er et færgeselskab med base i Valencia, Spanien. Selskabet tilbyder overfarter til flere destinationer i Spanien, Frankrig og Italien. På Vivanoda kan du sammenligne Malaga-Melilla priser og bestille en Baleària billet mellem Malaga og Melilla. Baleària opererer 6 overfarter om ugen til Melilla fra Malaga, og rejsetiden er 6 timer 30 minutter. Flere oplysninger om Baleària
6 timer 30 minutter
6 overfarter om ugen
Acciona Trasmediterránea Malaga Melilla
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea blev grundlagt i 1989 og har hovedsæde i Barcelona, Spanien. Selskabet betjener Middelhavsregionerne Spanien, Frankrig og Italien. På Vivanoda kan du sammenligne Malaga-Melilla priser og bestille en Acciona Trasmediterránea billet mellem Malaga og Melilla. Acciona Trasmediterránea opererer 7 overfarter om ugen til Melilla fra Malaga, og rejsetiden er 6 timer 20 minutter. Flere oplysninger om Acciona Trasmediterránea
6 timer 20 minutter
7 overfarter om ugen
Naviera Armas Malaga Melilla
Naviera Armas
Naviera Armas er et færgeselskab med hovedsæde i Santa Cruz de Tenerife, De Kanariske Øer. Selskabet blev grundlagt i 1971 og tilbyder overfarter til flere destinationer på De Kanariske Øer, i Spanien og Marokko. På Vivanoda kan du sammenligne Malaga-Melilla priser og bestille en Naviera Armas billet mellem Malaga og Melilla. Flere oplysninger om Naviera Armas

Hvor afgår færgerne i Malaga? Hvor ankommer bådene i Melilla?

Afgangshavn i Malaga

Baleària, Acciona Trasmediterránea eller Naviera Armas færger afgår til Melilla fra følgende havne i Malaga:

Malaga
Kort

Ankomsthavn i Melilla

Naviera Armas, Acciona Trasmediterránea eller Baleària skibe ankommer til Melilla fra følgende havne:

Melilla
Kort
Andre alternative overfarter mellem Malaga og Melilla
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Malaga til Melilla, tager det mindst 6 timer 20 minutter at tilbagelægge de 207 km fra Malaga til Melilla.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Malaga og Melilla om vinteren) og af færgeselskabet (Baleària, Acciona Trasmediterránea og Naviera Armas). Der er i øjeblikket 13 overfarter om ugen fra Malaga til Melilla.

Der er 3 rederier, der forbinder Malaga og Melilla: Baleària, Acciona Trasmediterránea og Naviera Armas.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, FRS Iberia.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, FRS Iberia på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Malaga Melilla booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Malaga og Melilla tilbagelægger du 207 km.

For at tage med båd fra Malaga til Melilla, kan du finde priser fra 351 kr. for den laveste, til 1567 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 985 kr..

Den første færge afgår fra Malaga kl. 13:00 til Melilla.

Den sidste færge til Melilla afgår normalt fra Malaga kl. 17:30.

Din Malaga til Melilla færge oplevelse

Hvis du aldrig har været på en færge før, er det svært at forestille sig, hvordan en dag på havet mellem Malaga og Melilla ville være. For at hjælpe dig med at fordybe dig i stemningen på et færgekrydstogt med Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas eller FRS Iberia forklarer vi dig her de forskellige etaper af rejsen, fra du går om bord på skibet i Malaga til du går fra borde i Melilla. Du kan også finde praktiske oplysninger om Malaga og Melilla.

Afgang fra Malaga med færge

Inden du tager af sted på din færgetur fra Malaga Melilla til Malaga, er her nogle trin, du skal tage, inden du går om bord:

  • Præsentation i havnen i Malaga / Du skal afsætte et vist tidsrum (tjek med Baleària, Acciona Trasmediterránea eller Naviera Armas) før skibets faktiske afgangstidspunkt for at ankomme til færgeterminalen i Malaga. Efter dette tidspunkt kan rederiet nægte dig ombordstigning.
  • Indtjekning til overfarten Malaga - Melilla / Gå til Naviera Armas, Acciona Trasmediterránea eller Baleària-skranken i færgeterminalen i Malaga for at tjekke ind med dit pas eller id-kort og dit reservationsnummer. Hvis du rejser i bil, skal du stille dig i de reserverede baner. Indcheckningen sker direkte fra dit køretøj.
  • Om bord på færgen til Melilla / Fra færgeterminalen i Malaga vil du blive opfordret til at gå om bord på færgen ved hjælp af de udsendte talemeddelelser. I dit køretøj vil personalet fra Baleària, Acciona Trasmediterránea eller Naviera Armas fortsætte med at gå om bord linje for linje. Vent tålmodigt på, at det bliver din tur.

Om bord på færgen fra Malaga til Melilla

På skibet fra Baleària, Acciona Trasmediterránea eller Naviera Armas har alle deres egen rejsefilosofi. Nogle rejsende vil gerne slappe af i en kahyt, mens andre vil nyde barerne, restauranterne, spillene og butikkerne.

Melilla er i sigte, udstigning nært forestående!

Her er nogle oplysninger om udstigning i Melilla:

  • Anløb af Melilla Harbour / Du kan ikke vende tilbage til dit køretøj, før færgen er kommet til ro og har lagt til kaj i Melilla Harbour. Der er ingen grund til at skynde sig. Hvis du ønsker at vente, anbefaler vi, at du ser indsejlingen til Melilla Harbour fra yderdækkene.
  • Forlad din kahyt. / Hvis du er rejst fra Malaga til Melilla i en komfortabel kahyt, skal du forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Melilla.
  • Forlad skibet og udforsk Melilla / Når garageportene er åbne, går det forholdsvis hurtigt at komme af skibet. Som fodgænger kommer du endnu hurtigere ud. Toldpersonalet i Melilla havn kan give dig en kontrol. Endelig begynder dit ophold i Melilla for alvor!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt