Anbefalet rute
Milos
Rejs direkte til Chalki med færge
Chalki
Se priser
Alternative ruter
Milos
Rejs med færge til Santorini
Santorini
Rejs med færge til Chalki
Chalki
Se priser
Milos
Rejs med færge til Rhodos
Rhodos
Rejs med færge til Chalki
Chalki
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Milos til Chalki?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Milos til Chalki? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Milos til Chalki er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Milos til Chalki, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Milos til Chalki.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Dodekanisos Seaways, Sea Jets eller LANE Sea Line, så du kan finde det Milos Chalki færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra ANEK Lines tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Milos til Chalki, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Milos - Chalki

Afgangshavn
Milos
Grækenland
Cyclades Islands
Ankomsthavn
Chalki
Grækenland
Dodekaneserne
Afstand
290 km
Færgeselskaber
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Dodekanisos Seaways, Sea Jets, LANE Sea Line, Aegean Sea Lines, Zante Ferries
Hyppighed af overfarter
1 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
24 timer
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvilke selskaber opererer færger mellem Milos og Chalki?

Hvis du ønsker at rejse mellem Milos og Chalki med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder ANEK Lines, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

ANEK Lines Milos Chalki
ANEK Lines
Anek Lines er et græsk rederi, der driver ruten Milos-Chalki og andre skibslinjer mellem Italien og Grækenland og mellem mange græske øer. På Vivanoda kan du sammenligne Milos-Chalki priser og bestille en ANEK Lines billet mellem Milos og Chalki. ANEK Lines opererer 1 overfarter om ugen til Chalki fra Milos, og rejsetiden er 24 timer. Flere oplysninger om ANEK Lines
24 timer
1 overfarter om ugen

Hvor afgår færgerne i Milos? Hvor ankommer bådene i Chalki?

Afgangshavn i Milos

ANEK Lines færger afgår til Chalki fra følgende havne i Milos:

Milos
Kort
Milos
Kort

Ankomsthavn i Chalki

ANEK Lines skibe ankommer til Chalki fra følgende havne:

Chalki
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Milos til Chalki, tager det mindst 24 timer at tilbagelægge de 290 km fra Milos til Chalki.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Milos og Chalki om vinteren) og af færgeselskabet (ANEK Lines). Der er i øjeblikket 1 overfarter om ugen fra Milos til Chalki.

Der er 1 rederier, der forbinder Milos og Chalki: ANEK Lines.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Dodekanisos Seaways, Sea Jets, LANE Sea Line, Aegean Sea Lines, Zante Ferries.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt