Anbefalet rute
Napoli
Rejs direkte til Lipari med færge
Lipari
Se priser
Alternative ruter
Napoli
Rejs med færge til Santa Maria Salina
Santa Maria Salina
Rejs med færge til Lipari
Lipari
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Napoli til Lipari?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Napoli til Lipari? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Napoli til Lipari er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Napoli til Lipari, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Napoli til Lipari.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Siremar, Alilauro, SNAV eller Liberty Lines, så du kan finde det Napoli Lipari færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra SNAV, Alilauro eller Siremar tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Napoli til Lipari, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Napoli - Lipari

Afgangshavn
Napoli
Italien
Campania
Ankomsthavn
Lipari
Italien
Æoliske Øer
Afstand
271 km
Færgeselskaber
Siremar, Alilauro, SNAV, Liberty Lines
Hyppighed af overfarter
2 overfarter om dagen
Mindste overfartstid
6 timer 30 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Napoli Lipari: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Napoli til Lipari, kan du finde billetter fra 440 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 2223 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Napoli til Lipari, er 1127 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Napoli til Lipari er 10 timer 33 minutter. De langsomste færger vil være 15 timer 35 minutter om at nå Lipari, mens de hurtigste både vil ankomme til Lipari på 6 timer 30 minutter. Den første færge forlader havnen i Napoli kl. 14:30. Den sidste båd til Lipari afgår fra havnen i Napoli kl. 20:00.

Gennemsnitspris for Napoli til Lipari færgeoverfart
1127 kr.
Prisinterval på færger Napoli Lipari (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
440 kr. - 2223 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Napoli Lipari
10 timer 33 minutter
Afgangstid for første færge til Lipari
14:30
Tidspunkt for sidste færge til Lipari
20:00
Ankomsttid for første færge til Lipari
09:40
Ankomsttid for sidste færge til Lipari
21:00

Hvorfor tage færgen fra Napoli til Lipari?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Napoli til Lipari være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Lipari. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Napoli til Lipari er en ideel måde at rejse på.

Du skal ikke kede dig om bord... i modsætning til flyet
Hvis man sammenligner hastigheden, er flyet helt sikkert den hurtigste måde at komme fra Napoli til Lipari på. Problemet er, at man sidder fast i sit sæde i flere timer. På Napoli-Lipari-overfarten med Siremar, Alilauro eller SNAV-færgen har du derimod fuld frihed til at spise, gå, underholde eller hvile dig. En helt anden oplevelse end at flyve!
Så du behøver ikke at bekymre dig om mængden af bagage
Med andre transportformer er vi ofte begrænset til 1 bagagestykke, og hvert yderligere stykke bagage skal betales. På overfarten fra Napoli til Lipari kræves der ikke noget tillæg, så længe al din bagage befinder sig i din bil. Hvis du rejser som fodgænger, kan betingelserne være mere restriktive, da du skal bære din bagage med dig, indtil du ankommer til Lipari. Mange skibe tilbyder dog bagageopbevaring til fodgængere. Tjek med SNAV, Alilauro eller Siremar.
Til komfort i en kahyt
Selv om det er frivilligt at booke en kahyt på overfarten fra Napoli til Lipari, er det en komfort, som du bør nyde. Kahytterne er udstyret med køjer, private badeværelser og nogle gange endda porthuller eller balkoner, og de er ikke ulig rigtige hotelværelser. Selv om deres anvendelse er mest indlysende på en overfart med overnatning, er det også muligt at booke en kahyt om dagen.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Napoli og Lipari?

Hvis du ønsker at rejse mellem Napoli og Lipari med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder SNAV, Alilauro eller Siremar, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

SNAV Napoli Lipari
SNAV
SNAV er et italiensk baseret færgeselskab, der tilbyder færgefart mellem de italienske øer og havne på det italienske fastland samt internationale forbindelser til Kroatien og Albanien. På Vivanoda kan du sammenligne Napoli-Lipari priser og bestille en SNAV billet mellem Napoli og Lipari. SNAV opererer 8 overfarter om ugen til Lipari fra Napoli, og rejsetiden er 6 timer 30 minutter. Flere oplysninger om SNAV
6 timer 30 minutter
8 overfarter om ugen
Alilauro Napoli Lipari
Alilauro
Alilauro er et italiensk baseret færgeselskab, der tilbyder færgefart mellem de italienske øer i Det Tyrrhenske Hav, herunder Ischia og Capri. På Vivanoda kan du sammenligne Napoli-Lipari priser og bestille en Alilauro billet mellem Napoli og Lipari. Alilauro opererer 8 overfarter om ugen til Lipari fra Napoli, og rejsetiden er 6 timer 30 minutter. Flere oplysninger om Alilauro
6 timer 30 minutter
8 overfarter om ugen
Siremar Napoli Lipari
Siremar
Siremar blev grundlagt i 1960 og har hovedsæde i Milazzo, Italien. Selskabet betjener De Æoliske Øer og havnene på Sicilien. På Vivanoda kan du sammenligne Napoli-Lipari priser og bestille en Siremar billet mellem Napoli og Lipari. Flere oplysninger om Siremar

Hvor afgår færgerne i Napoli? Hvor ankommer bådene i Lipari?

Afgangshavn i Napoli

SNAV, Alilauro eller Siremar færger afgår til Lipari fra følgende havne i Napoli:

Napoli Molo Immacolatella Vecchia
Kort
Napoli Molo Angioino
Kort

Ankomsthavn i Lipari

Siremar, Alilauro eller SNAV skibe ankommer til Lipari fra følgende havne:

Lipari
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Napoli til Lipari, tager det mindst 6 timer 30 minutter at tilbagelægge de 271 km fra Napoli til Lipari.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Napoli og Lipari om vinteren) og af færgeselskabet (SNAV, Alilauro og Siremar). Der er i øjeblikket 2 overfarter om dagen fra Napoli til Lipari.

Der er 3 rederier, der forbinder Napoli og Lipari: SNAV, Alilauro og Siremar.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Siremar, Alilauro, SNAV, Liberty Lines.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra Siremar, Alilauro, SNAV, Liberty Lines på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Napoli Lipari booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Napoli og Lipari tilbagelægger du 271 km.

For at tage med båd fra Napoli til Lipari, kan du finde priser fra 440 kr. for den laveste, til 2223 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 1127 kr..

Den første færge afgår fra Napoli kl. 14:30 til Lipari.

Den sidste færge til Lipari afgår normalt fra Napoli kl. 20:00.

Oplev en færgeoverfart fra Napoli til Lipari

Hvis du aldrig har været på en færge før, er det svært at forestille sig, hvordan en dag på havet mellem Napoli og Lipari ville være. For at hjælpe dig med bedre at kunne sætte dig ind i oplevelsen af et krydstogt i Napoli Lipari med Siremar, Alilauro, SNAV eller Liberty Lines har vi beskrevet de forskellige etaper af rejsen fra ombordstigning i Napoli til landgang i Lipari. Du kan også finde nogle turist- og praktiske oplysninger om Napoli og Lipari.

Ombordstigning i Napoli

Inden du tager af sted på din færgetur fra Napoli Lipari til Napoli, er her nogle trin, du skal tage, inden du går om bord:

  • Ankomsttidspunkt i Napoli havn / Du skal afsætte et vist tidsrum (tjek med SNAV, Alilauro eller Siremar) før skibets faktiske afgangstidspunkt for at ankomme til færgeterminalen i Napoli. Efter dette tidspunkt kan rederiet nægte dig ombordstigning.
  • Indtjekning til overfarten Napoli - Lipari / Gå til Siremar, Alilauro eller SNAV-skranken i færgeterminalen i Napoli for at tjekke ind med dit pas eller id-kort og dit reservationsnummer. Hvis du rejser i bil, skal du stille dig i de reserverede baner. Indcheckningen sker direkte fra dit køretøj.
  • Ombordstigning på skibet til Lipari / I færgeterminalen i Napoli udsendes der talebeskeder, som opfordrer dig til at gå om bord. I bil skal du følge SNAV, Alilauro eller Siremar-medarbejdernes anvisninger om at gå om bord og parkere dit køretøj om bord.

Om bord på skibet mellem Napoli og Lipari

På Siremar, Alilauro eller SNAV-skibene er der noget for enhver smag. Nogle rejsende vil gerne slappe af i en kahyt, mens andre vil nyde barerne, restauranterne, spillene og butikkerne.

Lipari er i sigte, udstigning nært forestående!

Her er nogle oplysninger om udstigning i Lipari:

  • Anløb af Lipari Harbour / Du får lov til at vende tilbage til skibets garage, når færgen har lagt til kaj. Der er ingen grund til at skynde sig. Nyd i stedet ankomsten til Lipari havn fra bådens dæk.
  • Hvis du befinder dig i en kahyt. / Du skal forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Lipari Harbour.
  • Forlad skibet, og Lipari er din / Når garageportene er åbne, går det forholdsvis hurtigt at komme af skibet. Som fodgænger kommer du endnu hurtigere ud. Toldpersonalet i Lipari havn kan give dig en kontrol. Endelig begynder dit ophold i Lipari for alvor!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt