Rejser med færge fra Napoli til Pontiniske Øer

At rejse med færge fra Napoli til Pontiniske Øer er et fremragende valg! Napoli-Pontiniske Øer-færger drives af 1 rederier (SNAV), der betjener havnene i Ponza, Ventotene og Napoli.

For at være sikker på at finde en billig Napoli Pontiniske Øer bådbillet, anbefaler vi, at du bruger vores søgemaskine, som sammenligner tilbud, priser og køreplaner fra SNAV.

Færge Napoli Pontiniske Øer i tal

Lande
Italien
Antal overfarter
10 overfarter om ugen
Antal havne
3
Antal færgeforbindelser
2
Antal færgeselskaber
1
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Alle Napoli Pontiniske Øer færgeruter

Leder du efter en færge fra Napoli til Pontiniske Øer? Oplev de mest populære ruter, der giver dig mulighed for at sejle mellem disse forskellige regioner. Uanset om du ønsker at nå øer, historiske havne eller maleriske strande, er færger en bekvem og behagelig måde at rejse mellem Napoli og Pontiniske Øer på. Komfortable kahytter, restauranter om bord, biografer, børneaktiviteter ... færger fra SNAV tilbyder fremragende faciliteter og service til hele familien.

For at planlægge din færgetur til Napoli, Ventotene eller Ponza kan du bruge vores prissammenligningsværktøj til at finde de bedste tilbud på færgebilletter til Napoli og Pontiniske Øer, som sparer dig tid og penge. Ved hjælp af vores brugervenlige prissammenligningsværktøj kan du finde tilbud og fartplaner fra en række færgeselskaber, herunder SNAV. Der er helt sikkert et tilbud, der passer til dine behov og dit budget. Søg blandt 2 færgeruter mellem Napoli og Pontiniske Øer!

Søg efter færger
Søg og book overnatning
Færge Napoli Pontiniske Øer - Billige bådbilletter

Guide til en færge tur fra Napoli til Pontiniske Øer

Pontiniske Øer: Ankomst med færge fra Napoli og udforskning af regionen

Den pontinske øgruppe består af seks hovedøer: Ponza, Ventotene, Palmarola, Zannone, Gavi og Santo Stefano. Hver af disse øer har sin egen charme og særlige kendetegn.

Lad os starte med Ponza, den største og mest udviklede ø i øgruppen. Med sine fredelige bugter, krystalklare vand, stejle klipper og hemmelige grotter er Ponza et paradis for svømmere og dykkere. Sørg for at besøge Grotta di Pilato, en spektakulær grotte, som kun er tilgængelig med båd. Gå en tur gennem Ponzas smalle gader og oplev de maleriske butikker, fiskerestauranter og livlige caféer.

Søg efter færger
Søg og book overnatning

None

None
None
None