Napoli
Rejs direkte til Termini Imerese med tog, bus, færge, samkørsel
Termini Imerese
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Napoli til Termini Imerese?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Napoli til Termini Imerese? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Napoli til Termini Imerese er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Napoli til Termini Imerese, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Napoli til Termini Imerese.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Grimaldi Lines, SNAV, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci eller Caronte & Tourist, så du kan finde det Napoli Termini Imerese færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Grandi Navi Veloci tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Napoli til Termini Imerese, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Napoli - Termini Imerese

Afgangshavn
Napoli
Italien
Campania
Ankomsthavn
Termini Imerese
Italien
Sicilien
Afstand
321 km
Færgeselskaber
Grimaldi Lines, SNAV, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, Caronte & Tourist
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvilke selskaber opererer færger mellem Napoli og Termini Imerese?

Hvis du ønsker at rejse mellem Napoli og Termini Imerese med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Grandi Navi Veloci, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Grandi Navi Veloci Napoli Termini Imerese
Grandi Navi Veloci
Grandi Navi Veloci er et italiensk selskab og en af de førende inden for passagertransport i Middelhavet. Det betjener Italien (Sicilien og Sardinien), Spanien, Tunesien, Algeriet, Frankrig og Marokko. På Vivanoda kan du sammenligne Napoli-Termini Imerese priser og bestille en Grandi Navi Veloci billet mellem Napoli og Termini Imerese. Flere oplysninger om Grandi Navi Veloci

Hvor afgår færgerne i Napoli? Hvor ankommer bådene i Termini Imerese?

Afgangshavn i Napoli

Grandi Navi Veloci færger afgår til Termini Imerese fra følgende havne i Napoli:

Napoli Molo Immacolatella Vecchia
Kort

Ankomsthavn i Termini Imerese

Grandi Navi Veloci skibe ankommer til Termini Imerese fra følgende havne:

Termini Imerese
Kort
Andre alternative overfarter mellem Napoli og Termini Imerese
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt