Salerno
Rejs direkte til Termini Imerese med færge, bus, samkørsel, tog
Termini Imerese
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Salerno til Termini Imerese?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Salerno til Termini Imerese? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Salerno til Termini Imerese er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Salerno til Termini Imerese, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Salerno til Termini Imerese.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Grandi Navi Veloci, Grimaldi Lines eller Caronte & Tourist, så du kan finde det Salerno Termini Imerese færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Caronte & Tourist tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Salerno til Termini Imerese, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Salerno - Termini Imerese

Afgangshavn
Salerno
Italien
Campania
Ankomsthavn
Termini Imerese
Italien
Sicilien
Afstand
313 km
Færgeselskaber
Grandi Navi Veloci, Grimaldi Lines, Caronte & Tourist
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvilke selskaber opererer færger mellem Salerno og Termini Imerese?

Hvis du ønsker at rejse mellem Salerno og Termini Imerese med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Caronte & Tourist, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Caronte & Tourist Salerno Termini Imerese
Caronte & Tourist
Færgeselskabet Caronte & Tourist driver overfarter i Italien og især søforbindelser mellem havnene i Salerno og Termini Imerese. På Vivanoda kan du sammenligne Salerno-Termini Imerese priser og bestille en Caronte & Tourist billet mellem Salerno og Termini Imerese. Flere oplysninger om Caronte & Tourist

Hvor afgår færgerne i Salerno? Hvor ankommer bådene i Termini Imerese?

Afgangshavn i Salerno

Caronte & Tourist færger afgår til Termini Imerese fra følgende havne i Salerno:

Salerno
Kort

Ankomsthavn i Termini Imerese

Caronte & Tourist skibe ankommer til Termini Imerese fra følgende havne:

Termini Imerese
Kort
Andre alternative overfarter mellem Salerno og Termini Imerese
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt