Anbefalet rute
Patmos
Rejs direkte til Symi med færge
Symi
Se priser
Alternative ruter
Patmos
Rejs med færge til Rhodos
Rhodos
Rejs med færge til Symi
Symi
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Patmos til Symi?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Patmos til Symi? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Patmos til Symi er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Patmos til Symi, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Patmos til Symi.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Anes Ferries, Sea Dreams eller Sebeco Lines, så du kan finde det Patmos Symi færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Dodekanisos Seaways eller Blue Star Ferries tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Patmos til Symi, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Patmos - Symi

Afgangshavn
Patmos
Grækenland
Dodekaneserne
Ankomsthavn
Symi
Grækenland
Dodekaneserne
Afstand
138 km
Færgeselskaber
Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Anes Ferries, Sea Dreams, Sebeco Lines
Hyppighed af overfarter
7 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
3 timer 40 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Patmos Symi: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Patmos til Symi, kan du finde billetter fra 194 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 2044 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Patmos til Symi, er 903 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Patmos til Symi er 5 timer 58 minutter. De langsomste færger vil være 9 timer om at nå Symi, mens de hurtigste både vil ankomme til Symi på 4 timer. Den første færge forlader havnen i Patmos kl. 00:50. Den sidste båd til Symi afgår fra havnen i Patmos kl. 22:45.

Gennemsnitspris for Patmos til Symi færgeoverfart
903 kr.
Prisinterval på færger Patmos Symi (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
194 kr. - 2044 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Patmos Symi
5 timer 58 minutter
Afgangstid for første færge til Symi
00:50
Tidspunkt for sidste færge til Symi
22:45
Ankomsttid for første færge til Symi
05:25
Ankomsttid for sidste færge til Symi
17:35

Hvorfor tage færgen fra Patmos til Symi?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Patmos til Symi være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Symi. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Patmos til Symi er en ideel måde at rejse på.

For at nyde den utrolige havudsigt
Når vi er ved kysten, leder vi ofte efter steder, der tilbyder den bedste havudsigt. Du vil nyde en 360-graders udsigt over havet fra havnen i Patmos til Symi, uanset om du spiser frokost eller slapper af i en af skibets lounger. Overalt giver store vinduer dig en ekstraordinær udsigt over det azurblå hav, så du kan få mest muligt ud af dets beroligende kraft.
At tage sig tid bliver en fornøjelse
Alt i vores samfund skal gå hurtigt. Sejlads med mindre end 40 km/t om bord på en Dodekanisos Seaways eller Blue Star Ferries-færge på de 138 km mellem Patmos og Symi vil være et afslappende stop. Alle skibe er udstyret med lounger, restauranter, promenadedæk og nogle gange meget mere... Måske finder du endda din Patmos-Symi-overfart lidt for kort!
Du får meget mere hvile end i bilen
Det er ikke særlig afslappende at køre i kilometervis, især ikke hvis man dertil lægger risikoen for trafikpropper og ulykker. Omvendt er en Patmos Symi-færgetur med færge i Patmos Symi ultra afslappende. Færgerne fra Dodekanisos Seaways eller Blue Star Ferries er indrettet med områder, der er dedikeret til afslapning eller underholdning: lounger eller kahytter, udendørs solarium, barer og restauranter ... Du ankommer til Symi uden stress og helt afslappet.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Patmos og Symi?

Hvis du ønsker at rejse mellem Patmos og Symi med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Dodekanisos Seaways eller Blue Star Ferries, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Dodekanisos Seaways Patmos Symi
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways blev grundlagt i 1991 og har hjemsted på Rhodos i Grækenland. Selskabet betjener de Ægæiske øer og havne i Det Ioniske Hav. På Vivanoda kan du sammenligne Patmos-Symi priser og bestille en Dodekanisos Seaways billet mellem Patmos og Symi. Dodekanisos Seaways opererer 5 overfarter om ugen til Symi fra Patmos, og rejsetiden er 3 timer 40 minutter. Flere oplysninger om Dodekanisos Seaways
3 timer 40 minutter
5 overfarter om ugen
Blue Star Ferries Patmos Symi
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries er et græsk rederi, der sejler på ruten Patmos-Symi og andre indenlandske overfarter mellem det græske fastland og dets utallige øer (Kykladerne, Det Ioniske Hav, Kreta og Dodekaneserne). På Vivanoda kan du sammenligne Patmos-Symi priser og bestille en Blue Star Ferries billet mellem Patmos og Symi. Blue Star Ferries opererer 2 overfarter om ugen til Symi fra Patmos, og rejsetiden er 6 timer 30 minutter. Flere oplysninger om Blue Star Ferries
6 timer 30 minutter
2 overfarter om ugen

Hvor afgår færgerne i Patmos? Hvor ankommer bådene i Symi?

Afgangshavn i Patmos

Dodekanisos Seaways eller Blue Star Ferries færger afgår til Symi fra følgende havne i Patmos:

Patmos
Kort

Ankomsthavn i Symi

Blue Star Ferries eller Dodekanisos Seaways skibe ankommer til Symi fra følgende havne:

Symi (Simi)
Kort
Andre alternative overfarter mellem Patmos og Symi
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Patmos til Symi, tager det mindst 3 timer 40 minutter at tilbagelægge de 138 km fra Patmos til Symi.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Patmos og Symi om vinteren) og af færgeselskabet (Dodekanisos Seaways og Blue Star Ferries). Der er i øjeblikket 7 overfarter om ugen fra Patmos til Symi.

Der er 2 rederier, der forbinder Patmos og Symi: Dodekanisos Seaways og Blue Star Ferries.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Anes Ferries, Sea Dreams, Sebeco Lines.

Under din overfart mellem Patmos og Symi tilbagelægger du 138 km.

For at tage med båd fra Patmos til Symi, kan du finde priser fra 194 kr. for den laveste, til 2044 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 903 kr..

Den første færge afgår fra Patmos kl. 00:50 til Symi.

Den sidste færge til Symi afgår normalt fra Patmos kl. 22:45.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt