Rejser med færge fra Portsmouth til Isle of Wight

At rejse med færge fra Portsmouth til Isle of Wight er et fremragende valg! Portsmouth-Isle of Wight-færger drives af 2 rederier (Wightlink eller Hovertravel), der betjener havnene i Fishbourne, Ryde og Portsmouth.

For at være sikker på at finde en billig Portsmouth Isle of Wight bådbillet, anbefaler vi, at du bruger vores søgemaskine, som sammenligner tilbud, priser og køreplaner fra Wightlink og Hovertravel.

Færge Portsmouth Isle of Wight i tal

Lande
Det Forenede Kongerige
Antal overfarter
49 overfarter om dagen
Antal havne
3
Antal færgeforbindelser
2
Antal færgeselskaber
2
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Alle Portsmouth Isle of Wight færgeruter

Leder du efter en færge fra Portsmouth til Isle of Wight? Oplev de mest populære ruter, der giver dig mulighed for at sejle mellem disse forskellige regioner. Uanset om du ønsker at nå øer, historiske havne eller maleriske strande, er færger en bekvem og behagelig måde at rejse mellem Portsmouth og Isle of Wight på. Komfortable kahytter, restauranter om bord, biografer, børneaktiviteter ... færger fra Hovertravel eller Wightlink tilbyder fremragende faciliteter og service til hele familien.

For at planlægge din færgetur til Portsmouth, Ryde eller Fishbourne kan du bruge vores prissammenligningsværktøj til at finde de bedste tilbud på færgebilletter til Portsmouth og Isle of Wight, som sparer dig tid og penge. Ved hjælp af vores brugervenlige prissammenligningsværktøj kan du finde tilbud og fartplaner fra en række færgeselskaber, herunder Wightlink eller Hovertravel. Der er helt sikkert et tilbud, der passer til dine behov og dit budget. Søg blandt 2 færgeruter mellem Portsmouth og Isle of Wight!

Søg efter færger
Søg og book overnatning
Færge Portsmouth Isle of Wight - Billige bådbilletter

Guide til en færge tur fra Portsmouth til Isle of Wight

Isle of Wight: Ankomst med færge fra Portsmouth og udforskning af regionen

Når du går i land i Cowes, en livlig og malerisk by, vil du straks blive imponeret over den maritime charme på Isle of Wight. Cowes er berømt for sin tilknytning til sejlsport og er hvert år vært for den berømte Cowes Week, en must-see begivenhed for alle sejlsportsentusiaster. Gå en tur langs strandpromenaden, kig i antikvitetsbutikkerne og nyd de mange traditionelle pubber, der ligger langs de brostensbelagte gader.

Når du fortsætter din rejse, ankommer du til Newport, hovedstaden på Isle of Wight. Denne historiske by er spækket med fredede bygninger, lokale butikker, caféer og restauranter. Husk at besøge Carisbrooke Castle, en middelalderlig fæstning med en betagende udsigt over det omkringliggende landskab. Du kan også gå på opdagelse i slotshaven og endda se et falkoner-show.

Søg efter færger
Søg og book overnatning

None

None
None
None