Rejser med færge fra Portsmouth til Normandiet

At rejse med færge fra Portsmouth til Normandiet er et fremragende valg! Portsmouth-Normandiet-færger drives af 2 rederier (Brittany Ferries eller Condor Ferries), der betjener havnene i Caen, Le Havre, Cherbourg og Portsmouth.

For at være sikker på at finde en billig Portsmouth Normandiet bådbillet, anbefaler vi, at du bruger vores søgemaskine, som sammenligner tilbud, priser og køreplaner fra Brittany Ferries og Condor Ferries.

Den hurtigste overfart tager 3 timer (Portsmouth - Cherbourg) for en distance på 136 km og den længste 5 timer 50 minutter (Portsmouth - Caen) for en distance på 188 km.

Færge Portsmouth Normandiet i tal

Lande
Det Forenede Kongerige
Frankrig
Antal overfarter
6 overfarter om dagen
Antal havne
4
Antal færgeforbindelser
3
Antal færgeselskaber
2
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Mest populære Portsmouth Normandiet færgeoverfarter

Søg på Vivanoda efter de billigste, længste og hyppigste færger Portsmouth Normandiet. Sammenlign tilbud fra Brittany Ferries og Condor Ferries, og book din færgebillet fra Portsmouth til Normandiet.

Alle Portsmouth Normandiet færgeruter

Leder du efter en færge fra Portsmouth til Normandiet? Oplev de mest populære ruter, der giver dig mulighed for at sejle mellem disse forskellige regioner. Uanset om du ønsker at nå øer, historiske havne eller maleriske strande, er færger en bekvem og behagelig måde at rejse mellem Portsmouth og Normandiet på. Komfortable kahytter, restauranter om bord, biografer, børneaktiviteter ... færger fra Condor Ferries eller Brittany Ferries tilbyder fremragende faciliteter og service til hele familien.

For at planlægge din færgetur til Portsmouth, Cherbourg, Le Havre eller Caen kan du bruge vores prissammenligningsværktøj til at finde de bedste tilbud på færgebilletter til Portsmouth og Normandiet, som sparer dig tid og penge. Ved hjælp af vores brugervenlige prissammenligningsværktøj kan du finde tilbud og fartplaner fra en række færgeselskaber, herunder Brittany Ferries eller Condor Ferries. Der er helt sikkert et tilbud, der passer til dine behov og dit budget. Søg blandt 3 færgeruter mellem Portsmouth og Normandiet!

Søg efter færger
Søg og book overnatning
Færge Portsmouth Normandiet - Billige bådbilletter

Guide til en færge tur fra Portsmouth til Normandiet

Normandiet: Ankomst med færge fra Portsmouth og udforskning af regionen

Cherbourg, porten til regionen, har en charmerende maritim atmosfære. Du kan besøge Cité de la Mer, et interaktivt museum dedikeret til undervandsudforskning og marin biodiversitet. Og gå ikke glip af et besøg på Fort du Roule, hvorfra du har en betagende udsigt over havnen.

Le Havre, som er på UNESCO's verdensarvsliste, kan prale af dynamisk moderne arkitektur. Tag dig tid til at slentre langs den berømte strandpromenade, hvor du kan beundre den elegante Church of St Joseph med sine imponerende linjer. Ikke langt derfra ligger MuMa, André Malraux-museet for moderne kunst.

Søg efter færger
Søg og book overnatning

None

None
None
None