Anbefalet rute
Pythagoreio
Rejs direkte til Symi med færge
Symi
Se priser
Alternative ruter
Pythagoreio
Rejs med færge til Rhodos
Rhodos
Rejs med færge til Symi
Symi
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Pythagoreio til Symi?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Pythagoreio til Symi? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Pythagoreio til Symi er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Pythagoreio til Symi, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Pythagoreio til Symi.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Anes Ferries, Sea Dreams eller Sebeco Lines, så du kan finde det Pythagoreio Symi færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Dodekanisos Seaways tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Pythagoreio til Symi, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Pythagoreio - Symi

Afgangshavn
Pythagoreio
Grækenland
Ankomsthavn
Symi
Grækenland
Dodekaneserne
Afstand
144 km
Færgeselskaber
Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Anes Ferries, Sea Dreams, Sebeco Lines
Hyppighed af overfarter
1 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
6 timer 10 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvilke selskaber opererer færger mellem Pythagoreio og Symi?

Hvis du ønsker at rejse mellem Pythagoreio og Symi med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Dodekanisos Seaways, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Dodekanisos Seaways Pythagoreio Symi
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways blev grundlagt i 1991 og har hjemsted på Rhodos i Grækenland. Selskabet betjener de Ægæiske øer og havne i Det Ioniske Hav. På Vivanoda kan du sammenligne Pythagoreio-Symi priser og bestille en Dodekanisos Seaways billet mellem Pythagoreio og Symi. Dodekanisos Seaways opererer 1 overfarter om ugen til Symi fra Pythagoreio, og rejsetiden er 6 timer 10 minutter. Flere oplysninger om Dodekanisos Seaways
6 timer 10 minutter
1 overfarter om ugen

Hvor afgår færgerne i Pythagoreio? Hvor ankommer bådene i Symi?

Afgangshavn i Pythagoreio

Dodekanisos Seaways færger afgår til Symi fra følgende havne i Pythagoreio:

Pythagoreio
Kort

Ankomsthavn i Symi

Dodekanisos Seaways skibe ankommer til Symi fra følgende havne:

Symi (Simi)
Kort
Andre alternative overfarter mellem Pythagoreio og Symi
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Pythagoreio til Symi, tager det mindst 6 timer 10 minutter at tilbagelægge de 144 km fra Pythagoreio til Symi.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Pythagoreio og Symi om vinteren) og af færgeselskabet (Dodekanisos Seaways). Der er i øjeblikket 1 overfarter om ugen fra Pythagoreio til Symi.

Der er 1 rederier, der forbinder Pythagoreio og Symi: Dodekanisos Seaways.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Anes Ferries, Sea Dreams, Sebeco Lines.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt