Anbefalet rute
Rhodos
Rejs direkte til Agathonisi med færge
Agathonisi
Se priser
Alternative ruter
Rhodos
Rejs med fly, færge til Kos
Kos
Rejs med færge til Agathonisi
Agathonisi
Se priser
Rhodos
Rejs med færge til Symi
Symi
Rejs med færge til Agathonisi
Agathonisi
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Rhodos til Agathonisi?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Rhodos til Agathonisi? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Rhodos til Agathonisi er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Rhodos til Agathonisi, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Rhodos til Agathonisi.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Anes Ferries, Sea Dreams eller Sebeco Lines, så du kan finde det Rhodos Agathonisi færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Dodekanisos Seaways tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Rhodos til Agathonisi, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Rhodos - Agathonisi

Afgangshavn
Rhodos
Grækenland
Dodekaneserne
Ankomsthavn
Agathonisi
Grækenland
Dodekaneserne
Afstand
162 km
Færgeselskaber
Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Anes Ferries, Sea Dreams, Sebeco Lines
Hyppighed af overfarter
1 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
5 timer 30 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Rhodos Agathonisi: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Rhodos til Agathonisi, kan du finde billetter fra 403 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 2007 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Rhodos til Agathonisi, er 1209 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Rhodos til Agathonisi er 5 timer 28 minutter. De langsomste færger vil være 5 timer 35 minutter om at nå Agathonisi, mens de hurtigste både vil ankomme til Agathonisi på 5 timer 20 minutter. Den første færge forlader havnen i Rhodos kl. 08:00. Den sidste båd til Agathonisi afgår fra havnen i Rhodos kl. 12:45.

Gennemsnitspris for Rhodos til Agathonisi færgeoverfart
1209 kr.
Prisinterval på færger Rhodos Agathonisi (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
403 kr. - 2007 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Rhodos Agathonisi
5 timer 28 minutter
Afgangstid for første færge til Agathonisi
08:00
Tidspunkt for sidste færge til Agathonisi
12:45
Ankomsttid for første færge til Agathonisi
13:20
Ankomsttid for sidste færge til Agathonisi
18:10

Hvilke selskaber opererer færger mellem Rhodos og Agathonisi?

Hvis du ønsker at rejse mellem Rhodos og Agathonisi med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Dodekanisos Seaways, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Dodekanisos Seaways Rhodos Agathonisi
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways blev grundlagt i 1991 og har hjemsted på Rhodos i Grækenland. Selskabet betjener de Ægæiske øer og havne i Det Ioniske Hav. På Vivanoda kan du sammenligne Rhodos-Agathonisi priser og bestille en Dodekanisos Seaways billet mellem Rhodos og Agathonisi. Dodekanisos Seaways opererer 1 overfarter om ugen til Agathonisi fra Rhodos, og rejsetiden er 5 timer 30 minutter. Flere oplysninger om Dodekanisos Seaways
5 timer 30 minutter
1 overfarter om ugen

Hvor afgår færgerne i Rhodos? Hvor ankommer bådene i Agathonisi?

Afgangshavn i Rhodos

Dodekanisos Seaways færger afgår til Agathonisi fra følgende havne i Rhodos:

Rhodes
Kort

Ankomsthavn i Agathonisi

Dodekanisos Seaways skibe ankommer til Agathonisi fra følgende havne:

Agathonisi
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Rhodos til Agathonisi, tager det mindst 5 timer 30 minutter at tilbagelægge de 162 km fra Rhodos til Agathonisi.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Rhodos og Agathonisi om vinteren) og af færgeselskabet (Dodekanisos Seaways). Der er i øjeblikket 1 overfarter om ugen fra Rhodos til Agathonisi.

Der er 1 rederier, der forbinder Rhodos og Agathonisi: Dodekanisos Seaways.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Anes Ferries, Sea Dreams, Sebeco Lines.

For at tage med båd fra Rhodos til Agathonisi, kan du finde priser fra 403 kr. for den laveste, til 2007 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 1209 kr..

Den første færge afgår fra Rhodos kl. 08:00 til Agathonisi.

Den sidste færge til Agathonisi afgår normalt fra Rhodos kl. 12:45.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt