Anbefalet rute
Rønne
Rejs direkte til Køge med færge
Køge
Se priser
Alternative ruter
Rønne
Rejs med færge til Ystad
Ystad
Rejs med tog til Køge
Køge
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Rønne til Køge?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Rønne til Køge? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Rønne til Køge er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Rønne til Køge, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Rønne til Køge.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som BornholmerFærgen, så du kan finde det Rønne Køge færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra BornholmerFærgen tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Rønne til Køge, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Rønne - Køge

Afgangshavn
Rønne
Danmark
Ankomsthavn
Køge
Danmark
Afstand
164 km
Færgeselskaber
BornholmerFærgen
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvorfor tage færgen fra Rønne til Køge?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Rønne til Køge være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Køge. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Rønne til Køge er en ideel måde at rejse på.

Det er meget mindre kedeligt end på flyet
Generelt set er flyet den hurtigste måde at komme til Køge eller et andet sted hen på, hvis man vil til Køge. Men du sidder fast i dit sæde, fastspændt af din sikkerhedssele, og der er næsten ingen mulighed for at rejse. På Rønne-Køge-overfarten med BornholmerFærgen-færgen har du derimod fuld frihed til at spise, gå, underholde eller hvile dig. Du vil aldrig få så meget frihed og underholdning under en flyvning!
At tage sig tid bliver en fornøjelse
Alt i vores samfund skal gå hurtigt. Alligevel vil du nyde at sætte sejl fra Rønne på en BornholmerFærgen-færge, der tilbagelægger de 164 km til Køge med mindre end 40 km/t. Alle skibe er udstyret med lounger, restauranter, promenadedæk og nogle gange meget mere... Det er ikke umuligt, at du vil føle, at du er ankommet for hurtigt til Køge, for oplevelsen er så behagelig!
Nyd et meget opmærksomt personale
Under hele rejsen fra Rønne til Køge står en professionel og hjælpsom besætning til rådighed for at hjælpe dig under hele rejsen fra Rønne til Køge. Der er næsten altid en informationsskranke på skibets hoveddæk.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Rønne og Køge?

Hvis du ønsker at rejse mellem Rønne og Køge med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder BornholmerFærgen, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

BornholmerFærgen Rønne Køge
BornholmerFærgen
Færgeselskabet BornholmerFærgen driver overfarter i Danmark og især søforbindelser mellem havnene i Rønne og Køge. På Vivanoda kan du sammenligne Rønne-Køge priser og bestille en BornholmerFærgen billet mellem Rønne og Køge. Flere oplysninger om BornholmerFærgen

Hvor afgår færgerne i Rønne? Hvor ankommer bådene i Køge?

Afgangshavn i Rønne

BornholmerFærgen færger afgår til Køge fra følgende havne i Rønne:

Ronne
Kort

Ankomsthavn i Køge

BornholmerFærgen skibe ankommer til Køge fra følgende havne:

Koge
Kort
Andre alternative overfarter mellem Rønne og Køge
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Der er 1 rederier, der forbinder Rønne og Køge: BornholmerFærgen.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af BornholmerFærgen.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra BornholmerFærgen på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Rønne Køge booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Rønne og Køge tilbagelægger du 164 km.

Hvordan er en færgeoverfart fra Rønne til Køge?

Det er ikke altid let at få et klart billede af, hvordan en Rønne til Køge-overfart vil være, især hvis du ikke er bekendt med denne transportform. Vi vil derfor beskrive denne unikke rejseoplevelse, fra ombordstigning i Rønne til udstigning i Køge, for at hjælpe dig med bedre at kunne projicere dig ind i BornholmerFærgen' maritime verden. Du kan også finde praktiske oplysninger om Rønne og Køge.

Afgang fra Rønne med færge

Her er de få trin, du skal tage, før din rejse med Rønne Køge-færge begynder:

  • Præsentation i havnen i Rønne / Du skal ankomme i havnen i Rønne i god tid. Tjek venligst dette med dit BornholmerFærgen-selskab. Efter dette tidspunkt kan rederiet nægte dig ombordstigning.
  • Indtjekning til overfarten Rønne - Køge / Gå til BornholmerFærgen-skranken i færgeterminalen i Rønne for at tjekke ind med dit pas eller id-kort og dit reservationsnummer. Hvis du har en bil, kan du tjekke ind fra bilkøen.
  • Om bord på færgen til Køge / Hold øje med talemeddelelser i færgeterminalen i Rønne, der opfordrer dig til at gå om bord. I dit køretøj vil personalet fra BornholmerFærgen fortsætte med at gå om bord linje for linje. Vent tålmodigt på, at det bliver din tur.

Om bord på færgen fra Rønne til Køge

På skibet fra BornholmerFærgen har alle deres egen rejsefilosofi. Nogle vil slappe af i en af de liggende lounger, andre vil udnytte alle de tjenester, der tilbydes om bord, eller blot nyde udsigten over havet fra skibets dæk.

Køge er i sigte, udstigning nært forestående!

Her er nogle oplysninger om udstigning i Køge:

  • Anløb af Køge Harbour / Du vil ikke kunne komme ind i garagen, før besætningen har opfordret dig til at komme ind i garagen. Der er ingen grund til at skynde sig. I mellemtiden anbefaler vi, at du nyder ankomsten til Køge fra yderdækket.
  • Hvis du befinder dig i en kahyt. / Hvis du er rejst fra Rønne til Køge i en komfortabel kahyt, skal du forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Køge.
  • Forlad skibet og udforsk Køge / Det går ret hurtigt at køre ud af skibets garage. Som fodgænger kommer du endnu hurtigere ud. I Køge kommer du sandsynligvis igennem en toldkontrol. Endelig begynder dit ophold i Køge for alvor!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt