Anbefalet rute
Rostock
Rejs direkte til Trelleborg med færge
Trelleborg
Se priser
Alternative ruter
Rostock
Rejs med samkørsel, tog til Sassnitz
Sassnitz
Rejs med færge til Trelleborg
Trelleborg
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Rostock til Trelleborg?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Rostock til Trelleborg? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Rostock til Trelleborg er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Rostock til Trelleborg, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Rostock til Trelleborg.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Scandlines, Stena Line eller TT-Line, så du kan finde det Rostock Trelleborg færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra TT-Line, Stena Line eller Scandlines tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Rostock til Trelleborg, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Rostock - Trelleborg

Afgangshavn
Rostock
Tyskland
Mecklenburg-Vorpommern
Ankomsthavn
Trelleborg
Sverige
Afstand
157 km
Færgeselskaber
Scandlines, Stena Line, TT-Line
Hyppighed af overfarter
6 overfarter om dagen
Mindste overfartstid
6 timer
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Rostock Trelleborg: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Rostock til Trelleborg, kan du finde billetter fra 216 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 1671 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Rostock til Trelleborg, er 500 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Rostock til Trelleborg er 6 timer 18 minutter. De langsomste færger vil være 7 timer 40 minutter om at nå Trelleborg, mens de hurtigste både vil ankomme til Trelleborg på 5 timer 30 minutter. Den første færge forlader havnen i Rostock kl. 06:30. Den sidste båd til Trelleborg afgår fra havnen i Rostock kl. 23:00.

Gennemsnitspris for Rostock til Trelleborg færgeoverfart
500 kr.
Prisinterval på færger Rostock Trelleborg (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
216 kr. - 1671 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Rostock Trelleborg
6 timer 18 minutter
Afgangstid for første færge til Trelleborg
06:30
Tidspunkt for sidste færge til Trelleborg
23:00
Ankomsttid for første færge til Trelleborg
05:30
Ankomsttid for sidste færge til Trelleborg
22:45

Hvorfor tage færgen fra Rostock til Trelleborg?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Rostock til Trelleborg være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Trelleborg. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Rostock til Trelleborg er en ideel måde at rejse på.

Nyd den friske havluft
De sundhedsmæssige fordele ved havluft er mange. I Rostock kan du, så snart du forlader havnen, gå en tur på dækket af TT-Line, Stena Line eller Scandlines-båden og nyde havets brusen og den opkvikkende iltberigede havluft: en ægte thalassokur, der er meget effektiv til at ventilere lungerne! En følelse af velvære vil hurtigt få fat i dig. Dette vil gøre det muligt for dig at starte din ferie i Trelleborg fuld af energi.
At tage sig tid bliver en fornøjelse
Det er velkendt, at vi lever i et samfund, hvor alting skal gå hurtigt, hurtigere og hurtigere. Om bord på en TT-Line, Stena Line eller Scandlines-færge vil du nyde en jævn start fra Rostock og sejle med mindre end 40 km/t til Trelleborg. Alle skibe er udstyret med et væld af tjenester (bar, restauranter, lounges, underholdning osv...). Det er ikke umuligt, at du vil føle, at du er ankommet for hurtigt til Trelleborg, for oplevelsen er så behagelig!
Du får meget mere hvile end i bilen
Lange bilrejser er trættende og kræver konstant årvågenhed under kørslen. Rostock Trelleborg-færgeturen med færge er det stik modsatte. Om bord, afhængigt af hvilket TT-Line, Stena Line eller Scandlines-skib der er i drift, er alt designet til at give dig tid til at slappe af i roen i de komfortable liggestole, til at slappe af på yderdækkene, til at underholde og til at have det sjovt. Du er sikker på at starte din ferie i Trelleborg allerede udhvilet.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Rostock og Trelleborg?

Hvis du ønsker at rejse mellem Rostock og Trelleborg med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder TT-Line, Stena Line eller Scandlines, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

TT-Line Rostock Trelleborg
TT-Line
Færgeselskabet TT-Line driver overfarter i Sverige og Tyskland og især søforbindelser mellem havnene i Rostock og Trelleborg. På Vivanoda kan du sammenligne Rostock-Trelleborg priser og bestille en TT-Line billet mellem Rostock og Trelleborg. TT-Line opererer 3 overfarter om dagen til Trelleborg fra Rostock, og rejsetiden er 6 timer. Flere oplysninger om TT-Line
6 timer
3 overfarter om dagen
Stena Line Rostock Trelleborg
Stena Line
Stena Line er et svenskbaseret færgeselskab, der tilbyder passager- og køretøjsfart mellem havne i Vesteuropa, herunder mellem havnene Harwich i Det Forenede Kongerige og Hook of Holland i Nederlandene, mellem Hull og Rotterdam og mellem Liverpool og Belfast i Nordirland. På Vivanoda kan du sammenligne Rostock-Trelleborg priser og bestille en Stena Line billet mellem Rostock og Trelleborg. Stena Line opererer 3 overfarter om dagen til Trelleborg fra Rostock, og rejsetiden er 6 timer. Flere oplysninger om Stena Line
6 timer
3 overfarter om dagen
Scandlines Rostock Trelleborg
Scandlines
Scandlines blev grundlagt i 1998 og er baseret i Danmark. Selskabet tilbyder overfarter mellem Danmark og Tyskland. På Vivanoda kan du sammenligne Rostock-Trelleborg priser og bestille en Scandlines billet mellem Rostock og Trelleborg. Flere oplysninger om Scandlines

Hvor afgår færgerne i Rostock? Hvor ankommer bådene i Trelleborg?

Afgangshavn i Rostock

TT-Line, Stena Line eller Scandlines færger afgår til Trelleborg fra følgende havne i Rostock:

Rostack Seehafen
Kort

Ankomsthavn i Trelleborg

Scandlines, Stena Line eller TT-Line skibe ankommer til Trelleborg fra følgende havne:

Trelleborg
Kort
Andre alternative overfarter mellem Rostock og Trelleborg
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Rostock til Trelleborg, tager det mindst 6 timer at tilbagelægge de 157 km fra Rostock til Trelleborg.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Rostock og Trelleborg om vinteren) og af færgeselskabet (TT-Line, Stena Line og Scandlines). Der er i øjeblikket 6 overfarter om dagen fra Rostock til Trelleborg.

Der er 3 rederier, der forbinder Rostock og Trelleborg: TT-Line, Stena Line og Scandlines.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Scandlines, Stena Line, TT-Line.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra Scandlines, Stena Line, TT-Line på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Rostock Trelleborg booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Rostock og Trelleborg tilbagelægger du 157 km.

For at tage med båd fra Rostock til Trelleborg, kan du finde priser fra 216 kr. for den laveste, til 1671 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 500 kr..

Den første færge afgår fra Rostock kl. 06:30 til Trelleborg.

Den sidste færge til Trelleborg afgår normalt fra Rostock kl. 23:00.

Hvordan er en færgeoverfart fra Rostock til Trelleborg?

Hvis du aldrig har været på en færge før, er det svært at forestille sig, hvordan en dag på havet mellem Rostock og Trelleborg ville være. For at hjælpe dig med bedre at kunne sætte dig ind i oplevelsen af et krydstogt i Rostock Trelleborg med Scandlines, Stena Line eller TT-Line har vi beskrevet de forskellige etaper af rejsen fra ombordstigning i Rostock til landgang i Trelleborg. Du kan også finde nogle turist- og praktiske oplysninger om Rostock og Trelleborg.

Afgang fra Rostock med færge

Før din Rostock Trelleborg færgetur begynder, er her de få skridt, du skal tage før du går om bord:

  • Tidspunkt for præsentation i Rostock havn / Du skal ankomme i havnen i Rostock i god tid. Tjek venligst dette med dit Scandlines, Stena Line eller TT-Line-selskab. Efter dette tidspunkt er din reservation ikke længere garanteret.
  • Indtjekning på overfarten Rostock - Trelleborg / I færgeterminalen i Rostock skal du kigge efter TT-Line, Stena Line eller Scandlines-skranken og fremvise dit pas og bookingnummer. Hvis du rejser i bil, skal du stille dig i de reserverede baner. Indcheckningen sker direkte fra dit køretøj.
  • Ombordstigning på skibet til Trelleborg / Hold øje med talemeddelelser i færgeterminalen i Rostock, der opfordrer dig til at gå om bord. I dit køretøj vil personalet fra TT-Line, Stena Line eller Scandlines fortsætte med at gå om bord linje for linje. Vent tålmodigt på, at det bliver din tur.

Om bord på færgen fra Rostock til Trelleborg

Under overfarten kan alle benytte sig af tjenesterne på TT-Line, Stena Line eller Scandlines-skibet, som de ønsker det. Nogle vil slappe af i en af de liggende lounger, andre vil udnytte alle de tjenester, der tilbydes om bord, eller blot nyde udsigten over havet fra skibets dæk.

Færgen nærmer sig Trelleborg, udstigning er nært forestående!

Endelig kan du finde oplysninger om færgens ankomst til Trelleborg:

  • Trelleborg Harbour er i sigte / Besætningen giver ikke adgang til garagen for at hente dit køretøj, før båden er fortøjet. Der er ingen grund til at skynde sig. Det er bedst at vente på yderdækket for at se færgen manøvrere ind i Trelleborg havn.
  • Forlad din kahyt. / Hvis du er rejst fra Rostock til Trelleborg i en komfortabel kahyt, skal du forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Trelleborg.
  • Forlad skibet og udforsk Trelleborg / Det går ret hurtigt at køre ud af skibets garage. Det er endnu hurtigere som fodgænger. En toldkontrol kan ikke udelukkes i Trelleborg. Endelig er din ferie i Trelleborg begyndt!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt