Anbefalet rute
Sassnitz
Rejs direkte til Trelleborg med færge
Trelleborg
Se priser
Alternative ruter
Sassnitz
Rejs med samkørsel, tog til Rostock
Rostock
Rejs med færge til Trelleborg
Trelleborg
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Sassnitz til Trelleborg?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Sassnitz til Trelleborg? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Sassnitz til Trelleborg er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Sassnitz til Trelleborg, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Sassnitz til Trelleborg.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Scandlines, Stena Line eller TT-Line, så du kan finde det Sassnitz Trelleborg færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Stena Line eller Scandlines tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Sassnitz til Trelleborg, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Sassnitz - Trelleborg

Afgangshavn
Sassnitz
Tyskland
Mecklenburg-Vorpommern
Ankomsthavn
Trelleborg
Sverige
Afstand
100 km
Færgeselskaber
Scandlines, Stena Line, TT-Line
Hyppighed af overfarter
14 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
4 timer
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvorfor tage færgen fra Sassnitz til Trelleborg?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Sassnitz til Trelleborg være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Trelleborg. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Sassnitz til Trelleborg er en ideel måde at rejse på.

At tage sig tid bliver en fornøjelse
Vi lever i et samfund, hvor alting går hurtigere og hurtigere og hurtigere. Om bord på en Stena Line eller Scandlines-færge vil du nyde en jævn start fra Sassnitz og sejle med mindre end 40 km/t til Trelleborg. Alle skibe er udstyret med lounger, restauranter, promenadedæk og nogle gange meget mere... Det er ikke umuligt, at du vil føle, at du er ankommet for hurtigt til Trelleborg, for oplevelsen er så behagelig!
For at få lidt havluft
De sundhedsmæssige fordele ved havluft er mange. I Sassnitz kan du, så snart du forlader havnen, gå en tur på dækket af Stena Line eller Scandlines-båden og nyde havets brusen og den opkvikkende iltberigede havluft: en ægte thalassokur, der er meget effektiv til at ventilere lungerne! En følelse af velvære vil hurtigt få fat i dig. Dette vil gøre det muligt for dig at starte din ferie i Trelleborg fuld af energi.
Du får meget mere hvile end i bilen
På grund af den forhøjede årvågenhed, der kræves for at køre bil på lange ture, er bilkørsel udmattende. Sassnitz Trelleborg-færgeturen med færge er det stik modsatte. Færgerne fra Stena Line eller Scandlines er indrettet med områder, der er dedikeret til afslapning eller underholdning: lounger eller kahytter, udendørs solarium, barer og restauranter ... Du er sikker på at starte din ferie i Trelleborg allerede udhvilet.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Sassnitz og Trelleborg?

Hvis du ønsker at rejse mellem Sassnitz og Trelleborg med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Stena Line eller Scandlines, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Stena Line Sassnitz Trelleborg
Stena Line
Stena Line er et svenskbaseret færgeselskab, der tilbyder passager- og køretøjsfart mellem havne i Vesteuropa, herunder mellem havnene Harwich i Det Forenede Kongerige og Hook of Holland i Nederlandene, mellem Hull og Rotterdam og mellem Liverpool og Belfast i Nordirland. På Vivanoda kan du sammenligne Sassnitz-Trelleborg priser og bestille en Stena Line billet mellem Sassnitz og Trelleborg. Stena Line opererer 14 overfarter om ugen til Trelleborg fra Sassnitz, og rejsetiden er 4 timer. Flere oplysninger om Stena Line
4 timer
14 overfarter om ugen
Scandlines Sassnitz Trelleborg
Scandlines
Scandlines blev grundlagt i 1998 og er baseret i Danmark. Selskabet tilbyder overfarter mellem Danmark og Tyskland. På Vivanoda kan du sammenligne Sassnitz-Trelleborg priser og bestille en Scandlines billet mellem Sassnitz og Trelleborg. Flere oplysninger om Scandlines

Hvor afgår færgerne i Sassnitz? Hvor ankommer bådene i Trelleborg?

Afgangshavn i Sassnitz

Stena Line eller Scandlines færger afgår til Trelleborg fra følgende havne i Sassnitz:

Sassnitz
Kort

Ankomsthavn i Trelleborg

Scandlines eller Stena Line skibe ankommer til Trelleborg fra følgende havne:

Trelleborg
Kort
Andre alternative overfarter mellem Sassnitz og Trelleborg
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Sassnitz til Trelleborg, tager det mindst 4 timer at tilbagelægge de 100 km fra Sassnitz til Trelleborg.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Sassnitz og Trelleborg om vinteren) og af færgeselskabet (Stena Line og Scandlines). Der er i øjeblikket 14 overfarter om ugen fra Sassnitz til Trelleborg.

Der er 2 rederier, der forbinder Sassnitz og Trelleborg: Stena Line og Scandlines.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Scandlines, Stena Line, TT-Line.

Under din overfart mellem Sassnitz og Trelleborg tilbagelægger du 100 km.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt