Anbefalet rute
Stockholm
Rejs direkte til Lumparland med færge
Lumparland
Se priser
Alternative ruter
Stockholm
Rejs med fly, færge til Turku
Turku
Rejs med færge til Lumparland
Lumparland
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Stockholm til Lumparland?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Stockholm til Lumparland? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Stockholm til Lumparland er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Stockholm til Lumparland, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Stockholm til Lumparland.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Tallink, Viking Line eller Silja Line, så du kan finde det Stockholm Lumparland færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Tallink, Silja Line eller Viking Line tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Stockholm til Lumparland, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Stockholm - Lumparland

Afgangshavn
Stockholm
Sverige
Ankomsthavn
Lumparland
Finland
Åland
Afstand
151 km
Færgeselskaber
Tallink, Viking Line, Silja Line
Hyppighed af overfarter
14 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
6 timer 20 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Stockholm Lumparland: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Stockholm til Lumparland, kan du finde billetter fra 470 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 1574 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Stockholm til Lumparland, er 821 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Stockholm til Lumparland er 6 timer 15 minutter. De langsomste færger vil være 6 timer 15 minutter om at nå Lumparland, mens de hurtigste både vil ankomme til Lumparland på 6 timer 15 minutter. Den første færge forlader havnen i Stockholm kl. 20:00.

Gennemsnitspris for Stockholm til Lumparland færgeoverfart
821 kr.
Prisinterval på færger Stockholm Lumparland (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
470 kr. - 1574 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Stockholm Lumparland
6 timer 15 minutter
Afgangstid for første færge til Lumparland
20:00
Ankomsttid for første færge til Lumparland
03:15

Hvorfor tage færgen fra Stockholm til Lumparland?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Stockholm til Lumparland være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Lumparland. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Stockholm til Lumparland er en ideel måde at rejse på.

Fordi det er den ideelle måde at rejse med din familie på!
At rejse med færge er simpelthen den ideelle måde at rejse mellem Stockholm og Lumparland på, når du er sammen med din familie og især med børn. Alt er enklere. Så snart du forlader Stockholm, kan du forestille dig, at dine børn udforsker skibet, bruger lange perioder på at lege i legeområderne for børn eller i videospil og spillehaller (for teenagere), ser de nyeste film i biografen, deler et familiemåltid i restauranten, eller beundrer et trylleshow eller andre utallige aktiviteter. Denne sejltur mellem Stockholm og Lumparland vil forblive et uforglemmeligt øjeblik for dine børn.
For at nyde den utrolige havudsigt
Når vi tager på ferie ved havet, søger vi normalt så meget som muligt efter havudsigt (på restauranten, på hotellet, på en vandretur...). På Stockholm Lumparland-overfarten, uanset om du er på dækket, spiser i restauranten eller slapper af i de komfortable saloner på Tallink, Silja Line eller Viking Line-skibet, vil du simpelthen sidde på første række til det utrolige skue, som havet byder på. Overalt giver store vinduer dig en ekstraordinær udsigt over det azurblå hav, så du kan få mest muligt ud af dets beroligende kraft.
For et omsorgsfuldt personale
Hvert eneste minut af Stockholm-Lumparland-overfarten, fra ombordstigning i havnen i Stockholm til udstigning i Lumparland, står kvalificeret og smilende personale fra Tallink, Silja Line eller Viking Line til din rådighed for at sikre, at du får en behagelig tid. Du kan finde et "informationssted" på skibet, for det meste på hoveddækket.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Stockholm og Lumparland?

Hvis du ønsker at rejse mellem Stockholm og Lumparland med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Tallink, Silja Line eller Viking Line, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Tallink Stockholm Lumparland
Tallink
Tallink, der blev grundlagt i 1991, er et estisk baseret færgeselskab, der betjener de baltiske lande, Finland og Sverige. På Vivanoda kan du sammenligne Stockholm-Lumparland priser og bestille en Tallink billet mellem Stockholm og Lumparland. Tallink opererer 7 overfarter om ugen til Lumparland fra Stockholm, og rejsetiden er 6 timer 20 minutter. Flere oplysninger om Tallink
6 timer 20 minutter
7 overfarter om ugen
Silja Line Stockholm Lumparland
Silja Line
Silja Line er et finsk baseret færgeselskab, der tilbyder overfarter over Østersøen mellem Finland, Sverige, Estland og Rusland. På Vivanoda kan du sammenligne Stockholm-Lumparland priser og bestille en Silja Line billet mellem Stockholm og Lumparland. Flere oplysninger om Silja Line
Viking Line Stockholm Lumparland
Viking Line
Viking Line, der blev grundlagt i 1959, er et finsk baseret færgeselskab, der sejler mellem Finland, Sverige og Estland. På Vivanoda kan du sammenligne Stockholm-Lumparland priser og bestille en Viking Line billet mellem Stockholm og Lumparland. Viking Line opererer 7 overfarter om ugen til Lumparland fra Stockholm, og rejsetiden er 6 timer 20 minutter. Flere oplysninger om Viking Line
6 timer 20 minutter
7 overfarter om ugen

Hvor afgår færgerne i Stockholm? Hvor ankommer bådene i Lumparland?

Afgangshavn i Stockholm

Tallink, Silja Line eller Viking Line færger afgår til Lumparland fra følgende havne i Stockholm:

Stockholm Värtahamnen Terminal
Kort

Ankomsthavn i Lumparland

Viking Line, Silja Line eller Tallink skibe ankommer til Lumparland fra følgende havne:

Langnas
Kort
Andre alternative overfarter mellem Stockholm og Lumparland
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Stockholm til Lumparland, tager det mindst 6 timer 20 minutter at tilbagelægge de 151 km fra Stockholm til Lumparland.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Stockholm og Lumparland om vinteren) og af færgeselskabet (Tallink, Silja Line og Viking Line). Der er i øjeblikket 14 overfarter om ugen fra Stockholm til Lumparland.

Der er 3 rederier, der forbinder Stockholm og Lumparland: Tallink, Silja Line og Viking Line.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Tallink, Viking Line, Silja Line.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra Tallink, Viking Line, Silja Line på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Stockholm Lumparland booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Stockholm og Lumparland tilbagelægger du 151 km.

For at tage med båd fra Stockholm til Lumparland, kan du finde priser fra 470 kr. for den laveste, til 1574 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 821 kr..

Den første færge afgår fra Stockholm kl. 20:00 til Lumparland.

Oplev en færgeoverfart fra Stockholm til Lumparland

Hvis du aldrig har været på en færge før, er det svært at forestille sig, hvordan en dag på havet mellem Stockholm og Lumparland ville være. Vi vil derfor beskrive denne unikke rejseoplevelse, fra ombordstigning i Stockholm til udstigning i Lumparland, for at hjælpe dig med bedre at kunne projicere dig ind i Tallink, Viking Line og Silja Line' maritime verden. Du kan også finde nogle turist- og praktiske oplysninger om Stockholm og Lumparland.

Ombordstigning i Stockholm

Her er de få trin, du skal tage, før din rejse med Stockholm Lumparland-færge begynder:

  • Ankomsttidspunkt i Stockholm havn / Du skal ankomme i havnen i Stockholm i god tid. Tjek venligst dette med dit Viking Line, Silja Line eller Tallink-selskab. Efter dette tidspunkt er din reservation ikke længere garanteret.
  • Indtjekning til overfarten Stockholm - Lumparland / Gå til Viking Line, Silja Line eller Tallink-skranken i færgeterminalen i Stockholm for at tjekke ind med dit pas eller id-kort og dit reservationsnummer. Hvis du rejser i bil, skal du stille dig i de reserverede baner. Indcheckningen sker direkte fra dit køretøj.
  • Om bord på færgen til Lumparland / I færgeterminalen i Stockholm udsendes der talebeskeder, som opfordrer dig til at gå om bord. I bil skal du følge Tallink, Silja Line eller Viking Line-medarbejdernes anvisninger om at gå om bord og parkere dit køretøj om bord.

Om bord på færgen fra Stockholm til Lumparland

På skibet fra Tallink, Silja Line eller Viking Line har alle deres egen rejsefilosofi. Nogle vil slappe af i en af de liggende lounger, andre vil udnytte alle de tjenester, der tilbydes om bord, eller blot nyde udsigten over havet fra skibets dæk.

Færgen nærmer sig Lumparland, udstigning er nært forestående!

Her er nogle oplysninger om udstigning i Lumparland:

  • Anløb af Lumparland Harbour / Du får lov til at vende tilbage til skibets garage, når færgen har lagt til kaj. Der er ingen grund til at skynde sig. Det er bedst at vente på yderdækket for at se færgen manøvrere ind i Lumparland havn.
  • Forlad din kahyt. / Hvis du er rejst fra Stockholm til Lumparland i en komfortabel kahyt, skal du forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Lumparland.
  • Forlad skibet og udforsk Lumparland / Det går ret hurtigt at køre ud af skibets garage. Det er endnu hurtigere som fodgænger. I Lumparland kommer du sandsynligvis igennem en toldkontrol. Endelig begynder dit ophold i Lumparland for alvor!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt