Anbefalet rute
Turku
Rejs direkte til Lumparland med færge
Lumparland
Se priser
Alternative ruter
Turku
Rejs med færge, fly til Stockholm
Stockholm
Rejs med færge til Lumparland
Lumparland
Se priser
Turku
Rejs med færge til Kapellskär
Kapellskär
Rejs med færge til Lumparland
Lumparland
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Turku til Lumparland?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Turku til Lumparland? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Turku til Lumparland er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Turku til Lumparland, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Turku til Lumparland.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Silja Line, Tallink, Viking Line eller Finnlines, så du kan finde det Turku Lumparland færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Viking Line eller Tallink tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Turku til Lumparland, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Turku - Lumparland

Afgangshavn
Turku
Finland
Ankomsthavn
Lumparland
Finland
Åland
Afstand
117 km
Færgeselskaber
Silja Line, Tallink, Viking Line, Finnlines
Hyppighed af overfarter
14 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
4 timer 10 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Turku Lumparland: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Turku til Lumparland, kan du finde billetter fra 104 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 1425 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Turku til Lumparland, er 418 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Turku til Lumparland er 4 timer 22 minutter. De langsomste færger vil være 4 timer 50 minutter om at nå Lumparland, mens de hurtigste både vil ankomme til Lumparland på 4 timer 10 minutter. Den første færge forlader havnen i Turku kl. 18:30. Den sidste båd til Lumparland afgår fra havnen i Turku kl. 20:55.

Gennemsnitspris for Turku til Lumparland færgeoverfart
418 kr.
Prisinterval på færger Turku Lumparland (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
104 kr. - 1425 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Turku Lumparland
4 timer 22 minutter
Afgangstid for første færge til Lumparland
18:30
Tidspunkt for sidste færge til Lumparland
20:55
Ankomsttid for første færge til Lumparland
00:40
Ankomsttid for sidste færge til Lumparland
23:20

Hvorfor tage færgen fra Turku til Lumparland?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Turku til Lumparland være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Lumparland. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Turku til Lumparland er en ideel måde at rejse på.

For et omsorgsfuldt personale
Hvert eneste minut af Turku-Lumparland-overfarten, fra ombordstigning i havnen i Turku til udstigning i Lumparland, står kvalificeret og smilende personale fra Viking Line eller Tallink til din rådighed for at sikre, at du får en behagelig tid. Du kan finde et "informationssted" på skibet, for det meste på hoveddækket.
For at nyde den utrolige havudsigt
Når vi tager på ferie ved havet, søger vi normalt så meget som muligt efter havudsigt (på restauranten, på hotellet, på en vandretur...). På Turku Lumparland-overfarten, uanset om du er på dækket, spiser i restauranten eller slapper af i de komfortable saloner på Viking Line eller Tallink-skibet, vil du simpelthen sidde på første række til det utrolige skue, som havet byder på. Overalt giver store vinduer dig en ekstraordinær udsigt over det azurblå hav, så du kan få mest muligt ud af dets beroligende kraft.
Nyd den friske havluft
Der er ikke længere nogen tvivl om, at havluft har mange sundhedsmæssige fordele. Under overfarten Turku-Lumparland kan du gå ud på Viking Line eller Tallink-skibets udendørsarealer for at tage en dyb indånding af luften. En følelse af velvære vil hurtigt få fat i dig. Dette vil gøre det muligt for dig at starte din ferie i Lumparland fuld af energi.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Turku og Lumparland?

Hvis du ønsker at rejse mellem Turku og Lumparland med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Viking Line eller Tallink, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Viking Line Turku Lumparland
Viking Line
Viking Line, der blev grundlagt i 1959, er et finsk baseret færgeselskab, der sejler mellem Finland, Sverige og Estland. På Vivanoda kan du sammenligne Turku-Lumparland priser og bestille en Viking Line billet mellem Turku og Lumparland. Viking Line opererer 7 overfarter om ugen til Lumparland fra Turku, og rejsetiden er 4 timer 10 minutter. Flere oplysninger om Viking Line
4 timer 10 minutter
7 overfarter om ugen
Tallink Turku Lumparland
Tallink
Tallink, der blev grundlagt i 1991, er et estisk baseret færgeselskab, der betjener de baltiske lande, Finland og Sverige. På Vivanoda kan du sammenligne Turku-Lumparland priser og bestille en Tallink billet mellem Turku og Lumparland. Tallink opererer 7 overfarter om ugen til Lumparland fra Turku, og rejsetiden er 4 timer 30 minutter. Flere oplysninger om Tallink
4 timer 30 minutter
7 overfarter om ugen

Hvor afgår færgerne i Turku? Hvor ankommer bådene i Lumparland?

Afgangshavn i Turku

Viking Line eller Tallink færger afgår til Lumparland fra følgende havne i Turku:

Turku
Kort

Ankomsthavn i Lumparland

Tallink eller Viking Line skibe ankommer til Lumparland fra følgende havne:

Langnas
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Turku til Lumparland, tager det mindst 4 timer 10 minutter at tilbagelægge de 117 km fra Turku til Lumparland.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Turku og Lumparland om vinteren) og af færgeselskabet (Viking Line og Tallink). Der er i øjeblikket 14 overfarter om ugen fra Turku til Lumparland.

Der er 2 rederier, der forbinder Turku og Lumparland: Viking Line og Tallink.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Silja Line, Tallink, Viking Line, Finnlines.

Under din overfart mellem Turku og Lumparland tilbagelægger du 117 km.

For at tage med båd fra Turku til Lumparland, kan du finde priser fra 104 kr. for den laveste, til 1425 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 418 kr..

Den første færge afgår fra Turku kl. 18:30 til Lumparland.

Den sidste færge til Lumparland afgår normalt fra Turku kl. 20:55.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt