Anbefalet rute
Swinoujscie
Rejs direkte til Malmø med færge
Malmø
Se priser
Alternative ruter
Swinoujscie
Rejs med færge til Ystad
Ystad
Rejs med tog til Malmø
Malmø
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Swinoujscie til Malmø?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Swinoujscie til Malmø? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Swinoujscie til Malmø er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Swinoujscie til Malmø, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Swinoujscie til Malmø.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Finnlines, Polferries eller Unity Line, så du kan finde det Swinoujscie Malmø færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Finnlines tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Swinoujscie til Malmø, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Swinoujscie - Malmø

Afgangshavn
Swinoujscie
Polen
Ankomsthavn
Malmø
Sverige
Afstand
205 km
Færgeselskaber
Finnlines, Polferries, Unity Line
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvilke selskaber opererer færger mellem Swinoujscie og Malmø?

Hvis du ønsker at rejse mellem Swinoujscie og Malmø med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Finnlines, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Finnlines Swinoujscie Malmø
Finnlines
Finnlines blev grundlagt i 1948 og har sit hovedsæde i Finland. Selskabet betjener Finland, Tyskland, Sverige og Polen. På Vivanoda kan du sammenligne Swinoujscie-Malmø priser og bestille en Finnlines billet mellem Swinoujscie og Malmø. Flere oplysninger om Finnlines

Hvor afgår færgerne i Swinoujscie? Hvor ankommer bådene i Malmø?

Afgangshavn i Swinoujscie

Finnlines færger afgår til Malmø fra følgende havne i Swinoujscie:

Swinoujscie
Kort

Ankomsthavn i Malmø

Finnlines skibe ankommer til Malmø fra følgende havne:

Malmo
Kort
Andre alternative overfarter mellem Swinoujscie og Malmø
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Der er 1 rederier, der forbinder Swinoujscie og Malmø: Finnlines.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Finnlines, Polferries, Unity Line.

Færge Swinoujscie til Malmø - Sammenlign priser og book online

Rejseguide til færgeturen fra Swinoujscie til Malmø

Hvad kan man besøge og lave i Malmø?

Seværdigheder i Malmø, som man ikke må gå glip af, er Turning Torso, en moderne spiralformet boligbygning, og Malmø Slot, en middelalderborg fra det 16. århundrede i byens centrum. Västra Hamnen-kvarteret er også et interessant sted at besøge med sine gader, der er foret med caféer, restauranter og designerbutikker.

Hvad angår transport, er Malmø en nem by at udforske til fods eller på cykel. Byen har også et netværk af lokale busser og tog samt færgeforbindelser til København. Netværket af cykelstier er meget veludbygget, hvilket gør det til en miljøvenlig og bekvem transportmulighed for at komme rundt i byen.

Endelig skal du sørge for at besøge byens mange parker og haver, herunder Pildammsparken og Malmøs botaniske have. Disse grønne områder byder på fredelige omgivelser, hvor du kan slappe af og nyde vejret.

Søg efter færger
Søg og book overnatning

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt