Anbefalet rute
Swinoujscie
Rejs direkte til Ystad med færge
Ystad
Se priser
Alternative ruter
Swinoujscie
Rejs med færge til Malmø
Malmø
Rejs med tog til Ystad
Ystad
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Swinoujscie til Ystad?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Swinoujscie til Ystad? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Swinoujscie til Ystad er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Swinoujscie til Ystad, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Swinoujscie til Ystad.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Finnlines, Polferries eller Unity Line, så du kan finde det Swinoujscie Ystad færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Polferries eller Unity Line tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Swinoujscie til Ystad, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Swinoujscie - Ystad

Afgangshavn
Swinoujscie
Polen
Ankomsthavn
Ystad
Sverige
Afstand
171 km
Færgeselskaber
Finnlines, Polferries, Unity Line
Hyppighed af overfarter
5 overfarter om dagen
Mindste overfartstid
6 timer 30 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Swinoujscie Ystad: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Swinoujscie til Ystad, kan du finde billetter fra 298 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 1119 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Swinoujscie til Ystad, er 671 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Swinoujscie til Ystad er 7 timer 17 minutter. De langsomste færger vil være 10 timer om at nå Ystad, mens de hurtigste både vil ankomme til Ystad på 6 timer 30 minutter. Den første færge forlader havnen i Swinoujscie kl. 01:15. Den sidste båd til Ystad afgår fra havnen i Swinoujscie kl. 23:00.

Gennemsnitspris for Swinoujscie til Ystad færgeoverfart
671 kr.
Prisinterval på færger Swinoujscie Ystad (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
298 kr. - 1119 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Swinoujscie Ystad
7 timer 17 minutter
Afgangstid for første færge til Ystad
01:15
Tidspunkt for sidste færge til Ystad
23:00
Ankomsttid for første færge til Ystad
05:00
Ankomsttid for sidste færge til Ystad
20:15

Hvorfor tage færgen fra Swinoujscie til Ystad?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Swinoujscie til Ystad være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Ystad. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Swinoujscie til Ystad er en ideel måde at rejse på.

Fordi det er den ideelle måde at rejse med din familie på!
Hvis du har børn, er der ingen bedre måde at rejse fra Swinoujscie til Ystad som familie end med færge. Alt er nemmere. Så snart du forlader Swinoujscie, kan du forestille dig, at dine børn udforsker skibet, bruger lange perioder på at lege i legeområderne for børn eller i videospil og spillehaller (for teenagere), ser de nyeste film i biografen, deler et familiemåltid i restauranten, eller beundrer et trylleshow eller andre utallige aktiviteter. Denne sejltur mellem Swinoujscie og Ystad vil forblive et uforglemmeligt øjeblik for dine børn.
Du skal ikke kede dig om bord... i modsætning til flyet
Generelt set er flyet den hurtigste måde at komme til Ystad eller et andet sted hen på, hvis man vil til Ystad. Men det er ikke altid behageligt at være bundet til sit sæde i mange timer. På Swinoujscie-Ystad-overfarten med Unity Line eller Polferries-færgen har du derimod fuld frihed til at spise, gå, underholde eller hvile dig. En flyrejse vil aldrig give dig så mange tjenester under rejsen.
At tage sig tid bliver en fornøjelse
Det er velkendt, at vi lever i et samfund, hvor alting skal gå hurtigt, hurtigere og hurtigere. Sejlads med mindre end 40 km/t om bord på en Polferries eller Unity Line-færge på de 171 km mellem Swinoujscie og Ystad vil være et afslappende stop. Alle skibe er udstyret med lounger, restauranter, promenadedæk og nogle gange meget mere... Måske fortryder du endda, at du ankommer til Ystad så hurtigt!

Hvilke selskaber opererer færger mellem Swinoujscie og Ystad?

Hvis du ønsker at rejse mellem Swinoujscie og Ystad med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Polferries eller Unity Line, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Polferries Swinoujscie Ystad
Polferries
Færgeselskabet Polferries driver overfarter i Polen og Sverige og især søforbindelser mellem havnene i Swinoujscie og Ystad. På Vivanoda kan du sammenligne Swinoujscie-Ystad priser og bestille en Polferries billet mellem Swinoujscie og Ystad. Polferries opererer 3 overfarter om dagen til Ystad fra Swinoujscie, og rejsetiden er 6 timer 30 minutter. Flere oplysninger om Polferries
6 timer 30 minutter
3 overfarter om dagen
Unity Line Swinoujscie Ystad
Unity Line
Færgeselskabet Unity Line driver overfarter i Polen og Sverige og især søforbindelser mellem havnene i Swinoujscie og Ystad. På Vivanoda kan du sammenligne Swinoujscie-Ystad priser og bestille en Unity Line billet mellem Swinoujscie og Ystad. Unity Line opererer 14 overfarter om ugen til Ystad fra Swinoujscie, og rejsetiden er 7 timer 20 minutter. Flere oplysninger om Unity Line
7 timer 20 minutter
14 overfarter om ugen

Hvor afgår færgerne i Swinoujscie? Hvor ankommer bådene i Ystad?

Afgangshavn i Swinoujscie

Polferries eller Unity Line færger afgår til Ystad fra følgende havne i Swinoujscie:

Swinoujscie
Kort

Ankomsthavn i Ystad

Unity Line eller Polferries skibe ankommer til Ystad fra følgende havne:

Ystad
Kort
Andre alternative overfarter mellem Swinoujscie og Ystad
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Swinoujscie til Ystad, tager det mindst 6 timer 30 minutter at tilbagelægge de 171 km fra Swinoujscie til Ystad.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Swinoujscie og Ystad om vinteren) og af færgeselskabet (Polferries og Unity Line). Der er i øjeblikket 5 overfarter om dagen fra Swinoujscie til Ystad.

Der er 2 rederier, der forbinder Swinoujscie og Ystad: Polferries og Unity Line.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Finnlines, Polferries, Unity Line.

Under din overfart mellem Swinoujscie og Ystad tilbagelægger du 171 km.

For at tage med båd fra Swinoujscie til Ystad, kan du finde priser fra 298 kr. for den laveste, til 1119 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 671 kr..

Den første færge afgår fra Swinoujscie kl. 01:15 til Ystad.

Den sidste færge til Ystad afgår normalt fra Swinoujscie kl. 23:00.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt