Anbefalet rute
Syros
Rejs direkte til Anafi med færge
Anafi
Se priser
Alternative ruter
Syros
Rejs med færge til Naxos
Naxos
Rejs med færge til Anafi
Anafi
Se priser
Syros
Rejs med færge til Santorini
Santorini
Rejs med færge til Anafi
Anafi
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Syros til Anafi?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Syros til Anafi? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Syros til Anafi er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Syros til Anafi, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Syros til Anafi.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Sea Jets eller Hellenic Seaways, så du kan finde det Syros Anafi færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra ANEK Lines, Sea Jets eller Hellenic Seaways tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Syros til Anafi, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Syros - Anafi

Afgangshavn
Syros
Grækenland
Cyclades Islands
Ankomsthavn
Anafi
Grækenland
Cyclades Islands
Afstand
145 km
Færgeselskaber
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Sea Jets, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvorfor tage færgen fra Syros til Anafi?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Syros til Anafi være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Anafi. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Syros til Anafi er en ideel måde at rejse på.

Du behøver ikke at bekymre dig om at rejse med din cykel
I tog, bus eller fly er det ofte meget kompliceret og nogle gange umuligt at rejse med denne besværlige følgesvend: din cykel. Dette er ikke tilfældet på færgen. Som ethvert andet køretøj bliver din tohjulede cykel parkeret i skibets garage. Her kan du lade den stå under hele overfarten Syros-Anafi i fuld sikkerhed og uden at frygte, at den bliver beskadiget. Du stiger på din cykel i Anafi for at komme af båden.
For at nyde den utrolige havudsigt
Når vi er ved kysten, leder vi ofte efter steder, der tilbyder den bedste havudsigt. Du vil nyde en 360-graders udsigt over havet fra havnen i Syros til Anafi, uanset om du spiser frokost eller slapper af i en af skibets lounger. Restaurant, barer, lounges, kahytter, ... den storslåede udsigt over havet er allestedsnærværende om bord på skibet.
Til komfort i en kahyt
Selv om det er frivilligt at booke en kahyt på overfarten fra Syros til Anafi, er det en komfort, som du bør nyde. Kahytterne er udstyret med køjer, private badeværelser og nogle gange endda porthuller eller balkoner, og de er ikke ulig rigtige hotelværelser. Selv på en dagsoverfart er det stadig muligt at nyde privatlivets fred i en kahyt, og det er meget mere behageligt end at sidde i en lounge.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Syros og Anafi?

Hvis du ønsker at rejse mellem Syros og Anafi med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder ANEK Lines, Sea Jets eller Hellenic Seaways, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

ANEK Lines Syros Anafi
ANEK Lines
Anek Lines er et græsk rederi, der driver ruten Syros-Anafi og andre skibslinjer mellem Italien og Grækenland og mellem mange græske øer. På Vivanoda kan du sammenligne Syros-Anafi priser og bestille en ANEK Lines billet mellem Syros og Anafi. Flere oplysninger om ANEK Lines
Sea Jets Syros Anafi
Sea Jets
Sea Jets er et græsk rederi, der blev oprettet i 1989. Det driver ca. 140 ruter mellem Piræus og Kreta og Kykladerne i øgruppen. På Vivanoda kan du sammenligne Syros-Anafi priser og bestille en Sea Jets billet mellem Syros og Anafi. Flere oplysninger om Sea Jets
Hellenic Seaways Syros Anafi
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways blev grundlagt i 2000 og har hjemsted i Athen, Grækenland. Selskabet betjener de græske øer og den Ægæiske region. På Vivanoda kan du sammenligne Syros-Anafi priser og bestille en Hellenic Seaways billet mellem Syros og Anafi. Flere oplysninger om Hellenic Seaways

Hvor afgår færgerne i Syros? Hvor ankommer bådene i Anafi?

Afgangshavn i Syros

ANEK Lines, Sea Jets eller Hellenic Seaways færger afgår til Anafi fra følgende havne i Syros:

Port of Siros Ermoupoli
Kort

Ankomsthavn i Anafi

Hellenic Seaways, Sea Jets eller ANEK Lines skibe ankommer til Anafi fra følgende havne:

Anafi
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Der er 3 rederier, der forbinder Syros og Anafi: ANEK Lines, Sea Jets og Hellenic Seaways.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Sea Jets, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Sea Jets, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Syros Anafi booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Syros og Anafi tilbagelægger du 145 km.

Hvordan er en færgeoverfart fra Syros til Anafi?

Det er ikke altid let at få et klart billede af, hvordan en Syros til Anafi-overfart vil være, især hvis du ikke er bekendt med denne transportform. For at hjælpe dig med at fordybe dig i stemningen på et færgekrydstogt med ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Sea Jets eller Hellenic Seaways forklarer vi dig her de forskellige etaper af rejsen, fra du går om bord på skibet i Syros til du går fra borde i Anafi. Du kan også finde praktiske oplysninger om Syros og Anafi.

Ombordstigning i Syros

Inden du tager af sted på din færgetur fra Syros Anafi til Syros, er her nogle trin, du skal tage, inden du går om bord:

  • Ankomsttidspunkt i Syros havn / Du skal ankomme til færgeterminalen i Syros inden for den tidsfrist, som ANEK Lines, Sea Jets eller Hellenic Seaways har fastsat. Efter dette tidspunkt er din reservation ikke længere garanteret.
  • Indtjekning til overfarten Syros - Anafi / I færgeterminalen i Syros skal du kigge efter ANEK Lines, Sea Jets eller Hellenic Seaways-skranken og fremvise dit pas og bookingnummer. Hvis du har en bil, kan du tjekke ind fra bilkøen.
  • Om bord på færgen til Anafi / Fra færgeterminalen i Syros vil du blive opfordret til at gå om bord på færgen ved hjælp af de udsendte talemeddelelser. I bil skal du følge ANEK Lines, Sea Jets eller Hellenic Seaways-medarbejdernes anvisninger om at gå om bord og parkere dit køretøj om bord.

Livet om bord på færgen mellem Syros og Anafi

På skibet fra ANEK Lines, Sea Jets eller Hellenic Seaways har alle deres egen rejsefilosofi. Mens nogle vil være tilbøjelige til at slappe af i en hyggelig lounge, vil andre gerne shoppe i butikkerne eller spise i selvbetjeningsrestauranten.

Færgen nærmer sig Anafi, udstigning er nært forestående!

Her er nogle oplysninger om udstigning i Anafi:

  • Anafi Harbour er i sigte / Du vil ikke kunne komme ind i garagen, før besætningen har opfordret dig til at komme ind i garagen. Der er ingen grund til at skynde sig. I mellemtiden anbefaler vi, at du nyder ankomsten til Anafi fra yderdækket.
  • Forlad din kahyt. / Du skal forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Anafi Harbour.
  • Forlad skibet og udforsk Anafi / Du kan relativt hurtigt få din bil ud af færgens store garage, når dørene er åbne. Det er endnu hurtigere som fodgænger. I Anafi kommer du sandsynligvis igennem en toldkontrol. Endelig er din ferie i Anafi begyndt!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt