Anbefalet rute
Tinos
Rejs direkte til Lavrio med færge
Lavrio
Se priser
Alternative ruter
Tinos
Rejs med færge til Kea
Kea
Rejs med færge til Lavrio
Lavrio
Se priser
Tinos
Rejs med færge til Syros
Syros
Rejs med færge til Lavrio
Lavrio
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Tinos til Lavrio?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Tinos til Lavrio? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Tinos til Lavrio er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Tinos til Lavrio, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Tinos til Lavrio.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Blue Star Ferries eller Minoan Lines, så du kan finde det Tinos Lavrio færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Cyclades Fast Ferries, Hellenic Seaways eller Sea Jets tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Tinos til Lavrio, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Tinos - Lavrio

Afgangshavn
Tinos
Grækenland
Cyclades Islands
Ankomsthavn
Lavrio
Grækenland
Attica
Afstand
99 km
Færgeselskaber
Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Triton Ferries
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvorfor tage færgen fra Tinos til Lavrio?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Tinos til Lavrio være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Lavrio. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Tinos til Lavrio er en ideel måde at rejse på.

Du får meget mere hvile end i bilen
Lange bilrejser er trættende og kræver konstant årvågenhed under kørslen. Omvendt er en Tinos Lavrio-færgetur med færge i Tinos Lavrio ultra afslappende. Færgerne fra Cyclades Fast Ferries, Hellenic Seaways eller Sea Jets er indrettet med områder, der er dedikeret til afslapning eller underholdning: lounger eller kahytter, udendørs solarium, barer og restauranter ... Du ankommer til Lavrio uden stress og helt afslappet.
For at nyde den utrolige havudsigt
Når vi tager på ferie ved havet, søger vi normalt så meget som muligt efter havudsigt (på restauranten, på hotellet, på en vandretur...). Du vil nyde en 360-graders udsigt over havet fra havnen i Tinos til Lavrio, uanset om du spiser frokost eller slapper af i en af skibets lounger. Restaurant, barer, lounges, kahytter, ... den storslåede udsigt over havet er allestedsnærværende om bord på skibet.
For at få lidt havluft
Der er ikke længere nogen tvivl om, at havluft har mange sundhedsmæssige fordele. I Tinos kan du, så snart du forlader havnen, gå en tur på dækket af Cyclades Fast Ferries, Hellenic Seaways eller Sea Jets-båden og nyde havets brusen og den opkvikkende iltberigede havluft: en ægte thalassokur, der er meget effektiv til at ventilere lungerne! En følelse af velvære vil hurtigt få fat i dig. Dette vil gøre det muligt for dig at starte din ferie i Lavrio fuld af energi.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Tinos og Lavrio?

Hvis du ønsker at rejse mellem Tinos og Lavrio med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Cyclades Fast Ferries, Hellenic Seaways eller Sea Jets, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Cyclades Fast Ferries Tinos Lavrio
Cyclades Fast Ferries
Cyclades Fast Ferries blev grundlagt i 2003 og er baseret i Grækenland. Selskabet tilbyder hurtige overfarter mellem de græske øer. På Vivanoda kan du sammenligne Tinos-Lavrio priser og bestille en Cyclades Fast Ferries billet mellem Tinos og Lavrio. Flere oplysninger om Cyclades Fast Ferries
Hellenic Seaways Tinos Lavrio
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways blev grundlagt i 2000 og har hjemsted i Athen, Grækenland. Selskabet betjener de græske øer og den Ægæiske region. På Vivanoda kan du sammenligne Tinos-Lavrio priser og bestille en Hellenic Seaways billet mellem Tinos og Lavrio. Flere oplysninger om Hellenic Seaways
Sea Jets Tinos Lavrio
Sea Jets
Sea Jets er et græsk rederi, der blev oprettet i 1989. Det driver ca. 140 ruter mellem Piræus og Kreta og Kykladerne i øgruppen. På Vivanoda kan du sammenligne Tinos-Lavrio priser og bestille en Sea Jets billet mellem Tinos og Lavrio. Flere oplysninger om Sea Jets

Hvor afgår færgerne i Tinos? Hvor ankommer bådene i Lavrio?

Afgangshavn i Tinos

Cyclades Fast Ferries, Hellenic Seaways eller Sea Jets færger afgår til Lavrio fra følgende havne i Tinos:

Tinos
Kort

Ankomsthavn i Lavrio

Sea Jets, Hellenic Seaways eller Cyclades Fast Ferries skibe ankommer til Lavrio fra følgende havne:

Lavrio
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Der er 3 rederier, der forbinder Tinos og Lavrio: Cyclades Fast Ferries, Hellenic Seaways og Sea Jets.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Triton Ferries.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Triton Ferries på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Tinos Lavrio booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Tinos og Lavrio tilbagelægger du 99 km.

Hvordan er en færgeoverfart fra Tinos til Lavrio?

Hvis du aldrig har været på en færge før, er det svært at forestille sig, hvordan en dag på havet mellem Tinos og Lavrio ville være. For at hjælpe dig med at fordybe dig i stemningen på et færgekrydstogt med Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Blue Star Ferries eller Minoan Lines forklarer vi dig her de forskellige etaper af rejsen, fra du går om bord på skibet i Tinos til du går fra borde i Lavrio. Du kan også finde praktiske oplysninger om Tinos og Lavrio.

Ombordstigning i Tinos

Før din Tinos Lavrio færgetur begynder, er her de få skridt, du skal tage før du går om bord:

  • Ankomsttidspunkt i Tinos havn / Du skal ankomme til færgeterminalen i Tinos inden for den tidsfrist, som Cyclades Fast Ferries, Hellenic Seaways eller Sea Jets har fastsat. Efter dette tidspunkt er din reservation ikke længere garanteret.
  • Indtjekning på overfarten Tinos - Lavrio / Gå til Sea Jets, Hellenic Seaways eller Cyclades Fast Ferries-skranken i færgeterminalen i Tinos for at tjekke ind med dit pas eller id-kort og dit reservationsnummer. Hvis du rejser i bil, skal du stille dig i de reserverede baner. Indcheckningen sker direkte fra dit køretøj.
  • Om bord på færgen til Lavrio / Fra færgeterminalen i Tinos vil du blive opfordret til at gå om bord på færgen ved hjælp af de udsendte talemeddelelser. I bil skal du følge Cyclades Fast Ferries, Hellenic Seaways eller Sea Jets-medarbejdernes anvisninger om at gå om bord og parkere dit køretøj om bord.

Om bord på skibet mellem Tinos og Lavrio

På skibet fra Cyclades Fast Ferries, Hellenic Seaways eller Sea Jets har alle deres egen rejsefilosofi. Mens nogle vil være tilbøjelige til at slappe af i en hyggelig lounge, vil andre gerne shoppe i butikkerne eller spise i selvbetjeningsrestauranten.

Færgen nærmer sig Lavrio, udstigning er nært forestående!

Endelig kan du finde oplysninger om færgens ankomst til Lavrio:

  • Anløb af Lavrio Harbour / Besætningen giver ikke adgang til garagen for at hente dit køretøj, før båden er fortøjet. Der er ingen grund til at skynde sig. Hvis du ønsker at vente, anbefaler vi, at du ser indsejlingen til Lavrio Harbour fra yderdækkene.
  • Forlad din kahyt. / Du skal forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Lavrio Harbour.
  • Forlad skibet og udforsk Lavrio / Du kan relativt hurtigt få din bil ud af færgens store garage, når dørene er åbne. Det er endnu hurtigere som fodgænger. Toldpersonalet i Lavrio havn kan give dig en kontrol. Endelig begynder dit ophold i Lavrio for alvor!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt