Rejser med færge fra Trelleborg til Mecklenburg-Vorpommern

At rejse med færge fra Trelleborg til Mecklenburg-Vorpommern er et fremragende valg! Trelleborg-Mecklenburg-Vorpommern-færger drives af 3 rederier (Scandlines, Stena Line eller TT-Line), der betjener havnene i Sassnitz, Rostock og Trelleborg.

For at være sikker på at finde en billig Trelleborg Mecklenburg-Vorpommern bådbillet, anbefaler vi, at du bruger vores søgemaskine, som sammenligner tilbud, priser og køreplaner fra Scandlines, Stena Line og TT-Line.

Den hurtigste overfart tager 4 timer 20 minutter (Trelleborg - Sassnitz) for en distance på 100 km og den længste 6 timer (Trelleborg - Rostock) for en distance på 157 km.

Færge Trelleborg Mecklenburg-Vorpommern i tal

Lande
Sverige
Tyskland
Antal overfarter
8 overfarter om dagen
Antal havne
3
Antal færgeforbindelser
2
Antal færgeselskaber
3
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Mest populære Trelleborg Mecklenburg-Vorpommern færgeoverfarter

Søg på Vivanoda efter de billigste, længste og hyppigste færger Trelleborg Mecklenburg-Vorpommern. Sammenlign tilbud fra Scandlines, Stena Line og TT-Line, og book din færgebillet fra Trelleborg til Mecklenburg-Vorpommern.

Alle Trelleborg Mecklenburg-Vorpommern færgeruter

Leder du efter en færge fra Trelleborg til Mecklenburg-Vorpommern? Oplev de mest populære ruter, der giver dig mulighed for at sejle mellem disse forskellige regioner. Uanset om du ønsker at nå øer, historiske havne eller maleriske strande, er færger en bekvem og behagelig måde at rejse mellem Trelleborg og Mecklenburg-Vorpommern på. Komfortable kahytter, restauranter om bord, biografer, børneaktiviteter ... færger fra TT-Line, Stena Line eller Scandlines tilbyder fremragende faciliteter og service til hele familien.

For at planlægge din færgetur til Trelleborg, Rostock eller Sassnitz kan du bruge vores prissammenligningsværktøj til at finde de bedste tilbud på færgebilletter til Trelleborg og Mecklenburg-Vorpommern, som sparer dig tid og penge. Ved hjælp af vores brugervenlige prissammenligningsværktøj kan du finde tilbud og fartplaner fra en række færgeselskaber, herunder Scandlines, Stena Line eller TT-Line. Der er helt sikkert et tilbud, der passer til dine behov og dit budget. Søg blandt 2 færgeruter mellem Trelleborg og Mecklenburg-Vorpommern!

Søg efter færger
Søg og book overnatning
Færge Trelleborg Mecklenburg-Vorpommern - Billige bådbilletter

Guide til en færge tur fra Trelleborg til Mecklenburg-Vorpommern

Mecklenburg-Vorpommern: Ankomst med færge fra Trelleborg og udforskning af regionen

Rostock er ofte en populær base for at udforske regionen. Denne charmerende havneby kombinerer på harmonisk vis sin historiske fortid med sin dynamiske nutid. Gå en tur gennem den middelalderlige gamle bydel og beundr de smukke, farverige middelalderbygninger og smalle brostensbelagte gader. Gå ikke glip af den berømte kirke Sainte-Marie, som er et imponerende eksempel på gotisk murstensarkitektur. Gå en tur langs de travle kajer i havnen, og nyd de mange caféer og restauranter med en betagende udsigt over Østersøen.

Müritz Nationalpark er et must for naturelskere. Den ligger nær søen af samme navn og er Tysklands største naturpark. Udforsk de frodige skove, grønne enge og talrige søer og floder, der præger landskabet. Hvis du er en ivrig fuglekigger, vil du blive begejstret over den mangfoldighed af arter, der findes i regionen.

Søg efter færger
Søg og book overnatning

None

None
None
None