Anbefalet rute
Valencia
Rejs direkte til Mahon med færge
Mahon
Se priser
Alternative ruter
Valencia
Rejs med fly, færge til Palma (Mallorca)
Palma (Mallorca)
Rejs med færge til Mahon
Mahon
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Valencia til Mahon?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Valencia til Mahon? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Valencia til Mahon er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Valencia til Mahon, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Valencia til Mahon.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci eller Trasmed, så du kan finde det Valencia Mahon færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Acciona Trasmediterránea eller Trasmed tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Valencia til Mahon, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Valencia - Mahon

Afgangshavn
Valencia
Spanien
Valencian Community
Ankomsthavn
Mahon
Spanien
Balearerne
Afstand
403 km
Færgeselskaber
Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed
Hyppighed af overfarter
1 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
15 timer
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Valencia Mahon: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Valencia til Mahon, kan du finde billetter fra 440 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 2678 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Valencia til Mahon, er 1433 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Valencia til Mahon er 15 timer 36 minutter. De langsomste færger vil være 16 timer om at nå Mahon, mens de hurtigste både vil ankomme til Mahon på 15 timer 30 minutter. Den første færge forlader havnen i Valencia kl. 22:00.

Gennemsnitspris for Valencia til Mahon færgeoverfart
1433 kr.
Prisinterval på færger Valencia Mahon (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
440 kr. - 2678 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Valencia Mahon
15 timer 36 minutter
Afgangstid for første færge til Mahon
22:00
Ankomsttid for første færge til Mahon
13:00
Ankomsttid for sidste færge til Mahon
14:00

Hvorfor tage færgen fra Valencia til Mahon?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Valencia til Mahon være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Mahon. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Valencia til Mahon er en ideel måde at rejse på.

Til komfort i en kahyt
Selv om det er frivilligt at booke en kahyt på overfarten fra Valencia til Mahon, er det en komfort, som du bør nyde. Kahytterne er udstyret med køjer, private badeværelser og nogle gange endda porthuller eller balkoner, og de er ikke ulig rigtige hotelværelser. Selv om deres anvendelse er mest indlysende på en overfart med overnatning, er det også muligt at booke en kahyt om dagen.
For at nyde den utrolige havudsigt
Når vi tager på ferie ved havet, søger vi normalt så meget som muligt efter havudsigt (på restauranten, på hotellet, på en vandretur...). På Valencia Mahon-overfarten, uanset om du er på dækket, spiser i restauranten eller slapper af i de komfortable saloner på Acciona Trasmediterránea eller Trasmed-skibet, vil du simpelthen sidde på første række til det utrolige skue, som havet byder på. Restaurant, barer, lounges, kahytter, ... den storslåede udsigt over havet er allestedsnærværende om bord på skibet.
Fordi det er den ideelle måde at rejse med din familie på!
Hvis du har børn, er der ingen bedre måde at rejse fra Valencia til Mahon som familie end med færge. Alt er nemmere. Så snart du forlader Valencia, kan du forestille dig, at dine børn udforsker skibet, bruger lange perioder på at lege i legeområderne for børn eller i videospil og spillehaller (for teenagere), ser de nyeste film i biografen, deler et familiemåltid i restauranten, eller beundrer et trylleshow eller andre utallige aktiviteter. Om bord på færgen til Mahon flyver tiden hurtigere, end man tror, og denne maritime oplevelse mellem Valencia og Mahon vil forblive uforglemmelig for dine børn i lang tid.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Valencia og Mahon?

Hvis du ønsker at rejse mellem Valencia og Mahon med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Acciona Trasmediterránea eller Trasmed, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Acciona Trasmediterránea Valencia Mahon
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea blev grundlagt i 1989 og har hovedsæde i Barcelona, Spanien. Selskabet betjener Middelhavsregionerne Spanien, Frankrig og Italien. På Vivanoda kan du sammenligne Valencia-Mahon priser og bestille en Acciona Trasmediterránea billet mellem Valencia og Mahon. Acciona Trasmediterránea opererer 1 overfarter om ugen til Mahon fra Valencia, og rejsetiden er 15 timer. Flere oplysninger om Acciona Trasmediterránea
15 timer
1 overfarter om ugen
Trasmed Valencia Mahon
Trasmed
Færgeselskabet Trasmed driver overfarter i Spanien og især søforbindelser mellem havnene i Valencia og Mahon. På Vivanoda kan du sammenligne Valencia-Mahon priser og bestille en Trasmed billet mellem Valencia og Mahon. Flere oplysninger om Trasmed

Hvor afgår færgerne i Valencia? Hvor ankommer bådene i Mahon?

Afgangshavn i Valencia

Acciona Trasmediterránea eller Trasmed færger afgår til Mahon fra følgende havne i Valencia:

Valencia
Kort

Ankomsthavn i Mahon

Trasmed eller Acciona Trasmediterránea skibe ankommer til Mahon fra følgende havne:

Mahon
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Valencia til Mahon, tager det mindst 15 timer at tilbagelægge de 403 km fra Valencia til Mahon.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Valencia og Mahon om vinteren) og af færgeselskabet (Acciona Trasmediterránea og Trasmed). Der er i øjeblikket 1 overfarter om ugen fra Valencia til Mahon.

Der er 2 rederier, der forbinder Valencia og Mahon: Acciona Trasmediterránea og Trasmed.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed.

Under din overfart mellem Valencia og Mahon tilbagelægger du 403 km.

For at tage med båd fra Valencia til Mahon, kan du finde priser fra 440 kr. for den laveste, til 2678 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 1433 kr..

Den første færge afgår fra Valencia kl. 22:00 til Mahon.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt