Anbefalet rute
Valencia
Rejs direkte til San Antonio de Portmany med færge
San Antonio de Portmany
Se priser
Alternative ruter
Valencia
Rejs med fly, færge til Palma (Mallorca)
Palma (Mallorca)
Rejs med færge til San Antonio de Portmany
San Antonio de Portmany
Se priser
Valencia
Rejs med samkørsel, bus til Denia
Denia
Rejs med færge til San Antonio de Portmany
San Antonio de Portmany
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Valencia til San Antonio de Portmany?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Valencia til San Antonio de Portmany? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Valencia til San Antonio de Portmany er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Valencia til San Antonio de Portmany, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Valencia til San Antonio de Portmany.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci eller Trasmed, så du kan finde det Valencia San Antonio de Portmany færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Acciona Trasmediterránea eller Baleària tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Valencia til San Antonio de Portmany, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Valencia - San Antonio de Portmany

Afgangshavn
Valencia
Spanien
Valencian Community
Ankomsthavn
San Antonio de Portmany
Spanien
Balearerne
Afstand
155 km
Færgeselskaber
Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvorfor tage færgen fra Valencia til San Antonio de Portmany?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Valencia til San Antonio de Portmany være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til San Antonio de Portmany. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Valencia til San Antonio de Portmany er en ideel måde at rejse på.

For at få lidt havluft
De sundhedsmæssige fordele ved havluft er mange. I Valencia kan du, så snart du forlader havnen, gå en tur på dækket af Acciona Trasmediterránea eller Baleària-båden og nyde havets brusen og den opkvikkende iltberigede havluft: en ægte thalassokur, der er meget effektiv til at ventilere lungerne! Den friske havluft og bølgerne, der rokker færgen, vil berolige dig øjeblikkeligt. Du ankommer til San Antonio de Portmany og føler dig helt zen og energisk.
Endelig at tage sig tid til at rejse
Alt i vores samfund skal gå hurtigt. Alligevel vil du nyde at sætte sejl fra Valencia på en Acciona Trasmediterránea eller Baleària-færge, der tilbagelægger de 155 km til San Antonio de Portmany med mindre end 40 km/t. Alle skibe er udstyret med et væld af tjenester (bar, restauranter, lounges, underholdning osv...). Måske fortryder du endda, at du ankommer til San Antonio de Portmany så hurtigt!
Du behøver ikke at bekymre dig om at rejse med din cykel
I tog, bus eller fly er det ofte meget kompliceret og nogle gange umuligt at rejse med denne besværlige følgesvend: din cykel. Men på en færge har du ikke dette problem: din cykel læsses direkte ind i skibets store garage. Du rejser fra Valencia til San Antonio de Portmany med fuldstændig ro i sindet, uden at du behøver at frygte, at din motorcykel bliver beskadiget. Du finder den, når du går fra borde ved din ankomst til San Antonio de Portmany.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Valencia og San Antonio de Portmany?

Hvis du ønsker at rejse mellem Valencia og San Antonio de Portmany med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Acciona Trasmediterránea eller Baleària, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Acciona Trasmediterránea Valencia San Antonio de Portmany
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea blev grundlagt i 1989 og har hovedsæde i Barcelona, Spanien. Selskabet betjener Middelhavsregionerne Spanien, Frankrig og Italien. På Vivanoda kan du sammenligne Valencia-San Antonio de Portmany priser og bestille en Acciona Trasmediterránea billet mellem Valencia og San Antonio de Portmany. Flere oplysninger om Acciona Trasmediterránea
Baleària Valencia San Antonio de Portmany
Baleària
Baleària blev grundlagt i 1997 og er et færgeselskab med base i Valencia, Spanien. Selskabet tilbyder overfarter til flere destinationer i Spanien, Frankrig og Italien. På Vivanoda kan du sammenligne Valencia-San Antonio de Portmany priser og bestille en Baleària billet mellem Valencia og San Antonio de Portmany. Flere oplysninger om Baleària

Hvor afgår færgerne i Valencia? Hvor ankommer bådene i San Antonio de Portmany?

Afgangshavn i Valencia

Acciona Trasmediterránea eller Baleària færger afgår til San Antonio de Portmany fra følgende havne i Valencia:

Valencia
Kort

Ankomsthavn i San Antonio de Portmany

Baleària eller Acciona Trasmediterránea skibe ankommer til San Antonio de Portmany fra følgende havne:

Ibiza San Antonio
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Der er 2 rederier, der forbinder Valencia og San Antonio de Portmany: Acciona Trasmediterránea og Baleària.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed.

Under din overfart mellem Valencia og San Antonio de Portmany tilbagelægger du 155 km.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt